ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Mora - severská klasika Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/30/2005
Mozna pozdeji si udelam zivnosťak a budu sem dovazet neco z Ruska, to se uvidi,...[/quote]

Zdar Rumoko, možná by tvůj úmysl stál za úvahu, poslední dobou se hodně vrtám v ruských stránkách a nacházím mraky nádherných nožů. Zjišťuju, že Kizlyar je špičkou ledovce, která sem trochu pronikla a osobně bych stál o pestřejší nabídku, protože práce jsou to nádherné. Byl jsem teď v Praze a kouknul na Vinohrady a objevil tam zajímavé damašky za zajímavé ceny z Nižného Novgorodu. Nezbývá mi, než si přát, abys svůj úmysl časem zrealizoval a určitě ti budu držet palce.
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/23/2005
Promiň já to tak nemyslel. Prostě když si někteří berou ten nůž i dvakrát tak asi je dobrý , a tak mě to začalo taky zajímat. Nic víc, nic míň. Nemyslel jsem to jízlivě anebo zle.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Ahoj RUMOKO,
právě přestrojuji? jednu moru (chtěl až tu z druhé várky, ale asi tří hodinový kontakt mně přesvědčil, že mám pracovat už s tou první. Zhodit plastovou ručku "K...a, to byla dřina". Jinak chci nahodit moru ve stejných tvarech a rozměrech, ale z jiných materiálů. Jestli to dopadne alespoň "obstojně", hodím foto. Vzhledem k V.B., tak se na to........... kudla je to mňam!!!!. (P.S.?-kdy budeš objednávat další???.
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
westy napsal:
Ahoj RUMOKO,
právě přestrojuji? jednu moru (chtěl až tu z druhé várky, ale asi tří hodinový kontakt mně přesvědčil, že mám pracovat už s tou první. Zhodit plastovou ručku "K...a, to byla dřina". Jinak chci nahodit moru ve stejných tvarech a rozměrech, ale z jiných materiálů. Jestli to dopadne alespoň "obstojně", hodím foto. Vzhledem k V.B., tak se na to........... kudla je to mňam!!!!. (P.S.?-kdy budeš objednávat další???.
Nemohl bys ji vyfotit bez rukojeti? Jaky ma trn, jak to vypada atd...
A jinak k te objednavce: Znamy se zatim neozval, a jak tak premyslim, nebylo by lepsi to objednat rovnou z netu? Vyjde to v podstate o 1/2 levneji, akorat nevim, jestli to je spolehlive... V mem pripade je to prece jen nejak zarucene: Znamy mi to posle, ja to poslu vam, a ten net... Nevim, jak chcete. Jsem vam vsem k dispozici Happy
Posláno:
Štamgast
Galil napsal:
Zdar Rumoko, možná by tvůj úmysl stál za úvahu, poslední dobou se hodně vrtám v ruských stránkách a nacházím mraky nádherných nožů. Zjišťuju, že Kizlyar je špičkou ledovce, která sem trochu pronikla a osobně bych stál o pestřejší nabídku, protože práce jsou to nádherné. Byl jsem teď v Praze a kouknul na Vinohrady a objevil tam zajímavé damašky za zajímavé ceny z Nižného Novgorodu. Nezbývá mi, než si přát, abys svůj úmysl časem zrealizoval a určitě ti budu držet palce.
Vis, ja jsem to uz rikal gorshimu, Mory jsou pro me hlavne takova zkouska, zajimalo me, jak to probiha, jak se to posila, jak prichazeji penize...
Ted uz mam nejakou zkusenost, tak asi v nejblizsi dobe ten zivnostak budu delat.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Pánové, v tomhle Vám fandím ruské nože jsou pěkné a možná, že by na začátek stály za úvahu i samotné čepele.
Čau, Honza
Posláno:
Štamgast
Honza J. napsal:
Pánové, v tomhle Vám fandím ruské nože jsou pěkné a možná, že by na začátek stály za úvahu i samotné čepele.
Čau, Honza
O tom jsem se uz bavil s Honzou Marou, ale zatim jatagan.cz preferuje spise prodej. Jinak mam kontakty primo na ruske nozire a take na moskevskou firmu Jizni kriz, ktera prodava nejen noze, ale i cepele. Jsou vyrabeny rucne. A behem 2 tydnu by mi mely prijit katalogy od asi 5 ruskych firem, pak uz budu premyslet, co si objednavat.
Posláno:

Štamgast
Ahoj, jako by se stalo!Wink

Rumoko napsal:
westy napsal:
Ahoj RUMOKO,
Nemohl bys ji vyfotit bez rukojeti? Jaky ma trn, jak to vypada atd...
A jinak k te objednavce: Znamy se zatim neozval, a jak tak premyslim, nebylo by lepsi to objednat rovnou z netu? Vyjde to v podstate o 1/2 levneji, akorat nevim, jestli to je spolehlive... V mem pripade je to prece jen nejak zarucene: Znamy mi to posle, ja to poslu vam, a ten net... Nevim, jak chcete. Jsem vam vsem k dispozici Happy

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Rumoko napsal:
V mem pripade je to prece jen nejak zarucene: Znamy mi to posle, ja to poslu vam, a ten net... Nevim, jak chcete. Jsem vam vsem k dispozici Happy
Znamená to, že budeš v nejbližší době objednávat? Wink Já bych radši koukal vesele, než smutněLaugh
Posláno:
Štamgast
westy napsal:

Diky, asi to zkusim takyHappy. Jak dlouho ti to trvalo, sundat ten plast? Cim jsi ho sundaval?
Posláno:
Štamgast
poutník napsal:

Znamená to, že budeš v nejbližší době objednávat? Wink Já bych radši koukal vesele, než smutněLaugh
No tak to zalezi jen na vas, kdyz bude vice objednavek, tak to klidne objednam, zas takovy problem mi to nedelaHappy. Jestli to ted chce objednat nekdo jiny, tak klidne dam mail na znameho, a pomuzu to domluvit. Nebo, jak rikam, zkuste to pres ten net, akorat seberte vice objednavek, aby se vyplatilo zaslani.
Posláno:

Štamgast
Čepel jsem zabalil do kůže, sevřel do svěráku, světle zelenou gumu naříznout nožem a stáhnout, tvrdý plast jsem nařezal pilkou na železo křížem krážem na hodně malých částí (u trnu opatrně ať se moc neodře). Potom "blitzkama" (jak se to vlastně spisovně řekne? - takové ty kleště se stavitelných šroubem) jsem opatrně páčil a lámal plast, šlo to celkem jakž takž, celková doba cca 30min.

Rumoko napsal:
westy napsal:

Diky, asi to zkusim takyHappy. Jak dlouho ti to trvalo, sundat ten plast? Cim jsi ho sundaval?

Posláno:

Štamgast
Zatím hrubej výbrus...

Posláno:

Štamgast
další

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
No tak to zalezi jen na vas, kdyz bude vice objednavek, tak to klidne objednam, zas takovy problem mi to nedelaHappy. Jestli to ted chce objednat nekdo jiny, tak klidne dam mail na znameho, a pomuzu to domluvit. Nebo, jak rikam, zkuste to pres ten net, akorat seberte vice objednavek, aby se vyplatilo zaslani. [/quote]Tak teda ja si závazne objednávam jeden kus! Určite ma prosím nevynechaj RUMOKO! Vopred dík!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/10/2004
Pokud by to šlo a objednával by někdo znovu, měl bych o jeden nůž taky zájem. Závazně.

Předem děkuji.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/6/2004
Bude-li další dodávka, také se hlásím o jeden kousek. Závazně. (Spondeo ac policeor)
Posláno:
Štamgast
Lidi, nedela mi problem to objednat, ale znamy se mi zatim neozval a dneska/zitra mi maji prijit noze objednane drive. Nevadilo by vam chvili pockat, nez to dam nejak do poradku? Nemam tolik penez, abyhc objednaval neco dal, kdyz nemam odeslane stareHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
Rumoko napsal:
Lidi, nedela mi problem to objednat, ale znamy se mi zatim neozval a dneska/zitra mi maji prijit noze objednane drive. Nevadilo by vam chvili pockat, nez to dam nejak do poradku. Nemam tolik penez, abyhc objednaval neco dal, kdyz nemam odeslane stareHappy
Ja kľudne počkám.Len si ma prosím Ťa už poznamenaj, aby som sa nemusel hlásiť znovu.Díky.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/10/2004
Rumoko napsal:
Lidi, nedela mi problem to objednat, ale znamy se mi zatim neozval a dneska/zitra mi maji prijit noze objednane drive. Nevadilo by vam chvili pockat, nez to dam nejak do poradku? Nemam tolik penez, abyhc objednaval neco dal, kdyz nemam odeslane stareHappy
Nevadí, rád si počkám. Jen si mě prosím přidej do seznamu ( 1 ks ). Minulou objednávku jsem totiž prošvih Sad.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum