ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/28/2008
Black napsal:
Admire Admire Admire Applause Applause Applause

Líbí, těším se. Takže budu mít v dílně dvě nožířské pásovky, dvě kotoučové brusky, a to už něco zmůže. Happy
Tak to se Ti ta moje buřtkudla, kterou na Tebe chystám bude dělat samaLaugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
Quote:
Jenže, v práci to sice můžu ustrouhat, ale už to nedostanu ven.

Jestliže připouštíš možnost výroby v práci, a tedy, že to asi nikomu nevadí? tak dořešit přemístění z bodu A do bodu B snad taky půjde.
Vylez z toho svýho kutlochu a začni se "kamarádit" s vrátným. Jsi v Čechách = tady mizí za bílého dne celé železniční mosty, tunová vrata od bunkrů apod.
A legálně to jde určitě vyřešit taky. Jen se dohodnout s tím správným člověkem. Udělej vedoucímu kudlu a bude krotkej....

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Nebude. Happy Všichni moji nadřízení za 25 let ve fabrice mají ode mně kudlu. A že těch nadřízených bylo docela hodně. Laugh Ale dříve jsme měli obchodní oddělení. Já zašel za vedoucím, dostal jsem lejstro pro ekonomku, ta spočítala nějaké srandovní peníze. Mistr potvrdil, že jde o technologické zbytky, a na váze mi zvážili, že to váží prd(prorotože ta váha, to byla teprv sranda. přijel jsem prázdným autem-zvážili. přijel jsem plus výrobek-a váha dělaná na tuny oceli nereagovala..takže mi napsali stejně pár kilo, co jsme řekli...ale úřad je úřad..)
No, a na vrátnici jsem jel s lejstrem, že vše legálně vyrobeno a koupeno. Ale už to prostě nejde.

Mně však těší, že už mám vše potřebné doma, a neřeším to. Nová pásovka už je doma, a dneska už si mákne. Můžu na ní mít rozsah pásů od 1500mm po 2000mm. Jsem z ní nadšený.

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_5904.jpg.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2011
Black napsal:

Mně však těší, že už mám vše potřebné doma, a neřeším to. Nová pásovka už je doma, a dneska už si mákne. Můžu na ní mít rozsah pásů od 1500mm po 2000mm. Jsem z ní nadšený.
Tak to je paradicka.Tiez rozmyslam,ze nieco podobne vyrobim.Nemas nejaky vykres od toho,alebo si to zbuchal iba tak od oka?
...nôž ktorý holí,neznamena že aj reže...
Posláno:

Štamgast
To mně chceš nasrat, nebo prostě jen nečteš, co píšu? Výrobce je uživatel s nickem Franz. Z pásovky jsem nadšený. Umí vše, co já na můj typ výroby nožů potřebuju.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Franz-moc děkuju, pásovka už má za sebou hodinu práce-a je prostě skvělá. A ještě jednou, vše nejlepší k tvým 55 narozeninám. Jsi pro mně dokonalý příklad starého strojaře praktika. Na té pásovce nejsou parádičky, jako od Haima, ale já jsem tvou prací nadšen. Admire Admire Admire Ten stroj je geniálně jednoduchý, a hodně toho umí, bravo.

A tady jsou fotky, co tahle mašinka od Franze umí.

Snímek_5905.jpg.jpg
Snímek_5906.jpg.jpg
Snímek_5907.jpg.jpg
Snímek_5908.jpg.jpg
Snímek_5909.jpg.jpg
Snímek_5910.jpg.jpg
Snímek_5911.jpg.jpg
Snímek_5912.jpg.jpg
Snímek_5913.jpg.jpg
Snímek_5914.jpg.jpg
Snímek_5917.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2011
Black napsal:
To mně chceš nasrat, nebo prostě jen nečteš, co píšu? Výrobce je uživatel s nickem Franz. Z pásovky jsem nadšený. Umí vše, co já na můj typ výroby nožů potřebuju.
V ziadnom pripade som ta nechcel nasrat....prepac..teraz pozeram na tu pasovku ako puk ako to je variabilne...
...nôž ktorý holí,neznamena že aj reže...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
ParádičkaApplause Taková mašinka asi už ušetří i nějakej ten čas....Pěkná práceOk Chápu tvoje nadšeníHappy Fakt variáblApplause
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Vseta napsal:
ParádičkaApplause Taková mašinka asi už ušetří i nějakej ten čas....Pěkná práceOk

Čas ne, já už mám postupy zmáklé roky, ale je to zase o něco větší pohoda. A pásovka nemá vibrace, jako ty brusky v práci, co mi zničily ruce. Jsou nožíři, co mají třeba v dílně i pět pásovek vedle sebe. Já mám zatím dvě Cool plus malou Bosh, co tahám na návštěvy(kam vlezu, tam brousím nože..).
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/18/2009
Moc pěkně vymyšlené Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
to Black:
šikovně jsi brusku nafotil, tzn. možné varianty nastavení. Podle fotek je velmi univerzální = jdou na ní nastavit snad všechny možnosti broušení, které se používají ?!Ok

PS. kolik přibližně váží ?
Posláno:

Štamgast
J.Jelínek napsal:
to Black:
šikovně jsi brusku nafotil, tzn. možné varianty nastavení. Podle fotek je velmi univerzální = jdou na ní nastavit snad všechny možnosti broušení, které se používají ?!Ok

PS. kolik přibližně váží ?

Na stůl to dávám se synem. Odhad Franze je 45kg. Zvážil bych jí,ale nemám na čem.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Takže, právě jsem na nové pásovce dokončil novou hračku pro Gera staršího. Happy
Snad si budou rozumět.

Snímek_5932.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Pěknej parang...teď může Gero sekat latinu...:)

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Black napsal:
Takže, právě jsem na nové pásovce dokončil novou hračku pro Gera staršího. Happy
Snad si budou rozumět.
PěknejHappy To je rozměr něco mezi bejbíkem a Krakenovým maxíkem?
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Zahálet rozhodně nebudeHappy.
Posláno:

Štamgast
Vseta napsal:
Black napsal:
Snad si budou rozumět.
PěknejHappy To je rozměr něco mezi bejbíkem a Krakenovým maxíkem?

Ano. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Black napsal:
Snad si budou rozumět.

Hmmmm ... tak ten by se mi líbil .... Applause

g.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Black: Nech na to čumím ako chcem, ale nevidím možnosť nadstaviť odklon do strany jedného z kolies, je to tam vôbec? Alebo je to tak presné že to byť nemusí? Alebo blbo čumím?
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
mototechna napsal:
Black: Nech na to čumím ako chcem, ale nevidím možnosť nadstaviť odklon do strany jedného z kolies, je to tam vôbec? Alebo je to tak presné že to byť nemusí? Alebo blbo čumím?

poslední je správně Laugh

Samurai vložil tyto přílohy:
IMG_1895.JPG_big.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum