ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/10/2008
Nemusi tam byt, necham na tobe.. jinak velmi pekne... i ta mikarta se povedla..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
moc pekne naradie:) uz sa tesim na to svoje a ja si prosim bez ryh :)
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
t.adam265 napsal:
moc pekne naradie:) uz sa tesim na to svoje a ja si prosim bez ryh :)

Jasně. Bude tedy bez rýh. Na textitu to vypadá dobře, ale na těch hadrokartách to je takové nijaké. Ale každému to udělám, jak si řekne. Náš zákazník, náš pán. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Já se hlasím, taky bez rýh prosím Wink

Posláno:
Začátečník
To bez ryh, se nejak ujalo..Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
kluci a na pocest Romanovej sikovnosti mozme zalozit BBC(Black Bolo Club) a berieme aj ryhovanych:D
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:
Začátečník
Taky by mne zajimal pocet clenu, spokojenych uzivatelu BB..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Omlouvám se za svinění vlákna, ale nedá mi to mrGreen.

V jistém hodně specifickém filmovém subžánru zkratka BBC nahrazuje slova Big Black Cock, takže bych na vašem místě asi zauvažoval o jiném návrhu Laugh Laugh Laugh.

A fakt se ještě jednou omlouvám mrGreen.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/21/2010
Ahoj Blacku, bylo by možné dát krátké info k povrchovkám? Pokud si správně pamatuju, tak končíš gritem 400 a neleštíš? Jakou tak obvykle využíváš posloupnost zrnitostí, pokud to není tajné? Díky moc.
Posláno:

Štamgast
Ale u čeho? U drahých nožů z RWL34 leštím postupně od 120, 150, 280, 400, a 1000. Pak trochu na filcáku se zelenou pastou, a znova 1000 smirek. Pak na hadráku s pastou, a zase 1000 smirek. Tím vznikne pěkný saten finiš.

Na Bolo, parangu, tam končím na ojeté 150, a velký drátěný kotouč. A hotovo. Jsou tu lidi, co leští až do zblbnutí. Mně se to jednak nelíbí, a jednak pérovka leštit je kravina, jsou na ní potom hnusné fleky shluků legur, či co to je. Leštit jdou nerezovky, ale je to zdlouhavé, a bolí mně z toho ruce. Takže se to snažím nějak vždy obejít.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Těší mně moc, že je vás už tak hodně, kdo máte moje hračky, a jste spokojeni. To hřeje u srdce. A co se týče majitelů přímo některého typu z mých tří typů Bolo, je vás už fakt hodně. Přesné číslo nevím, jsem lajdák, a nepíšu si to. Ale jel jsem dnes za kamarádem, co mi šije ta pouzdra. Ten říkal, že si to vede, a že mi zavolá počet kusů pouzder, která na Bolo šil. Plus, někteří jste chtěli Bolo bez pouzdra, že máte svého sedláře.

Povím jednu takovou příhodu. Byl u mně nedávno na inspekci můj nový šéf v práci. Přišla jich celá delegace, jak tři králové.. A prvotní reakce šéfa byla-no, to je ale binec..Happy Zjevně není trénován pro vyšší úroveň bytí. Laugh Jeho necvičené oko neshledalo přísný řád v systému mého pracovního chaosu. Cool A to z něj vylezlo, že uvažují, kde zavedou jakýsi výmysl nějakého študovaného cypa, že pořádek podle čehosi snad 5S či co. Ale pochopil, že u mně to neklapne. Tím má u mně plusový bod. Happy
Protože tchán, ač inžinýr, ten mi furt nadává, že mám doma v dílně bordel jak v tanku. Jenže tady je potřeba trénované oko nožíře, aby viděl řád věcí. Happy A to po metalurgovi nemůžu chtít....

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_5953.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Párkrát jsem se zmínil, že jsem v práci funkcí "ferda mravenec, práce všeho druhu". A protože máme zakázáno nosit foťáky, je potíž si práci vyfotit. Ale dneska už umí fotit i mobily. Tož, jak si v práci hraju na frézaře..Happy nebo soustružníka...

frézka_v_práci.jpg.jpg
soustružení.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A další Bolo survival jsem právě dokončil. Být doma na dovolené má své plusy. Makám, jak šroub. Tentoktrát Blackovo Bolo survival v blackovské úpravě. Happy Ta černá se Haimovi fakt povedla. Ok Dělalo se mi s ní zatím nejlíp.

Snímek_5962.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A ještě taková moje vychytávka, proč mám i na příložky kovové šablony. Protože takto se trefím vždy stejně, a můžu si nechat našít pouzdra do zásoby.

Snímek_5958.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Black napsal:
A další Bolo survival jsem právě dokončil. Být doma na dovolené má své plusy. Makám, jak šroub. Tentoktrát Blackovo Bolo survival v blackovské úpravě. Happy Ta černá se Haimovi fakt povedla. Ok Dělalo se mi s ní zatím nejlíp.

To je pecka ! ShockedApplause Ok

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahoj Blacku,to "stadium malého útulného nepořádku" je pro zasvěceného přehledné.Děda (hamerník)měl trochu větší prostory a stav podobný.Při občasných návštěvách babičky v dílně mu nabízela,že mu tam uklidíLaugh .Dodnes si pamatuju jeho komentář."Ne,ne,ne,takle šahnu a mám ,pak bych našel prd".K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2009
Ja si zase rikam:Poradek je pro blbce,inteligent se vyzna v chaosu!Grin
,,Předstírat hloupost na správném místě je moudrost"
Posláno:

Štamgast
[quote=punta9]Ja si zase rikam:Poradek je pro blbce,inteligent se vyzna v chaosu!Grin [/quote
]

Je to tak, že pokud ty věci nemám na očích, tak zapomínám i to, že to mám. Takže systém polic a přihrádek u mně selhává. Ale jak říká Krampol-nikdo není dokonalý. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
Laugh a pán má za brúskou vo výklenku vlastnú príručnú skládku odpadu -aká to vymoženosťAdmire
Posláno:

Štamgast
dipper napsal:
Laugh a pán má za brúskou vo výklenku vlastnú príručnú skládku odpadu -aká to vymoženosťAdmire

Mám velkou spotřebu kartonových krabic. Do nich balím kosičky i nože, když je posílám lidem. Takže vymetám supermarkety, a vozím to domů. Tak to je ten binec vzadu. Plus další krámy. Ale ten výklenek je původně na uhlí, takže tam není moc sucho.

A jdu vyfotit další hotové Bolo max. Tím bych měl mít všechna domluvená Bola hotová. Mám však už do zásoby vyrobená další pouzdra, takže, kdo by chtěl, může mít své Bolo celkem rychle.
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum