ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Bolo max, a Haimova micarta, tentokrát černo-hnědá. Je to přeleštěno na hadrovém kotouči bez včelího vosku. Jinak to leštím tím voskem. Když je to v ruce moc hladké, a klouže to, znova to přesmirkovávám pro lepší úchop.

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_5967.jpg.jpg
Snímek_5965.jpg.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Slo by vyfotit dve predchozi Bola spolecne? Vim , ze tu nekde pohromade jsou, ale takovehle neeApplause
DekujuAdmire
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
DrU2 napsal:
Slo by vyfotit dve predchozi Bola spolecne? Vim , ze tu nekde pohromade jsou, ale takovehle neeApplause
DekujuAdmire

Jasně, v pondělí jich budu mít pohromadě docela velké množství, a chystám fotku. Happy

Ty dvě Bola vyfotím zítra, i s dalším už skoro hotovým kusem.Dneska prší, je hnusně, a málo světla na focení. A po tomhle víkendu se asi vyvrátím. Dělám od pondělka doslova od nevidim do nevidim. (od 4.30 co vstávám, do 22.00....)
Tož, to už je proti zákoníku práce. Happy Asi si na sebe pošlu odbory. Cool (já jsem v Kovo odborech, tož sám su odborář. Happy )
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Black napsal:
DrU2 napsal:
DekujuAdmire

Jasně, v pondělí jich budu mít pohromadě docela velké množství, a chystám fotku. Happy

...já jsem v Kovo odborech, tož sám su odborář. Happy )

Hehe, ja jsem taky v Kovo odborech. Taky nekdy delam jak se nema :)) 3:00 az cca 16:30. Kdyz vono by se to jinak nestihlo.

Diky
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Black napsal:
Bolo max, a Haimova micarta, tentokrát černo-hnědá. Je to přeleštěno na hadrovém kotouči bez včelího vosku. Jinak to leštím tím voskem. Když je to v ruce moc hladké, a klouže to, znova to přesmirkovávám pro lepší úchop.
Vypadá to moc dobře,co rýhování?
Měl jsem dnes konečně chvilku vytáhnout a zkoušet nové přírůstky.Surovce XXL od Emila a Parang od Tebe.
Bezvadně jsi ho trefil,přesně podle mejch představOk.Váha i velikost tak akorát,aby se dal tahat na báglu a do dřeva jde jedna báseň.Hned jsme si sedli.Malinko se chystám zakulatit ručku a bude to pintlichWink .No,je to každopádně další super pracant v tom mým arzenálu...

Gero vložil tyto přílohy:
P3260006.JPG.jpg
P3260008.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Gero, však já jej dělal zase tobě "na míru". Happy Prostě, pokud znám uživatele mé hračky osobně, při výrobě vidím jeho ksicht, a tak nějak to přenesu do té hračky. Happy

Byl jsem včera u kamaráda. Nechal jsem si u něj vyrobit stoleček pod mou novou pásovou brusku od Franze. Můj požadavek byl, aby měla kolečka, a dala se převážet do vedlejší místnosti. Tak, snad vám tento podnět někomu pomůže. Nebo, třeba tohle uvidí Franz, a bude to dodávat ke své pásovce. Já prostě mám v dílně velmi málo místa. Ale celkově mám místa dost, jen musím mít možnost posunovat vybavení dílny. Proto mám systém krabic. Aby to šlo vždy snadno přemístit.

pojízdný_stoleček_pod_pásovku.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Když už jsem k němu jel i s pásovkou, tak jsem mu přebrousil vše, co na baráku našel. Happy
A našel i mačety, co jsem mu kdysi vyrobil. Jedna je stará 12 let, druhá, ta menší už mu slouží 15 let. Vím to jednoduše. Kdysi jsem si razil čísla na mé výrobky.

Snímek_5968.jpg.jpg
Snímek_5972.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/25/2009
takže dals na stolek dvě sklápěcí madla,já sem měl jedno středem vysouvací a zapoměls
pod brusku ten fach,bude ti chybět !
Posláno:

Štamgast
Tady po opravě...Happy

Snímek_5973.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
franz napsal:
takže dals na stolek dvě sklápěcí madla,já sem měl jedno středem vysouvací a zapoměls
pod brusku ten fach,bude ti chybět !

Nebude. Happy Já chtěl stoleček z pořádného železa, aby byl těžký. Ale i tak ta bruska na nejvyšší rychlosti trochu vibruje. Cokoliv uvnitř stolečku by mně sralo.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Ta dvouruční mačeta je na jeho přání něco, jako planžetový meč. Panáček kdysi blbnul z kung-fu. Známe se právě z toho oddílu, kde jsem s nima kdysi cvičil. A měl už ji ohnutou, jak s tím dělal kraviny. Tak jsem mu ji narovnal. Tož se podívejte, jak se rovná pérovka. Happy tato má tl.3mm... Pérovku z 5mm už takto nenarovnám, tím propružováním.

Snímek_5976.jpg.jpg
Snímek_5977.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Happy

Snímek_5980.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
nadherna rodinka :) je tam aj moj mazlik?
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
t.adam265 napsal:
nadherna rodinka :) je tam aj moj mazlik?

Je. Happy Doufám, že jsem na nikoho nezapoměl. Musím nadělat zase pro změnu hromadu buřtkudel, co měly být dávno hotovy.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
a ako si sa popasoval s tym napisom?..........tak aspon budes mat trocha zmenu po tom navale Bol :)
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Blacku s dovolením sem vložím jedno foto, zajímal mě rozdíl mezi Bolem Max a Survival, tak jsem to vyřízl ve Protoshopu a vložil Bolo Survival na Bolo Max a obtáhl a je tam viděl ten rozdíl Wink

LUCKYLAKY vložil tyto přílohy:
Sn_c3_admek_5980.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Pěkné jsou všechny...nejvíc se mi líbí ten úplně poslední...to je bomba..Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/10/2008
Kraken666 napsal:
Pěkné jsou všechny...nejvíc se mi líbí ten úplně poslední...to je bomba..Ok

Tak to je mé, už aby bylo doma... na první testy...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Pěkná smečka bolApplause Zrovna dneska jsem na tvém vlákně koukal na 4.září 2006,kdy jsi představil první bolo tohodle provedeníHappy Zajímavej vývoj a supr výsledekOk
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
LUCKYLAKY napsal:
Blacku s dovolením sem vložím jedno foto, zajímal mě rozdíl mezi Bolem Max a Survival, tak jsem to vyřízl ve Protoshopu a vložil Bolo Survival na Bolo Max a obtáhl a je tam viděl ten rozdíl Wink

Rozdíl tam je celkem minimální. 5mm na délce a malinko jiná rukojeť. Je to spíše o tom, co se vám líbí víc, to si u mně objednejte. Happy

Snímek_4638.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum