ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/26/2007
Black napsal:
LUCKYLAKY napsal:
Blacku s dovolením sem vložím jedno foto, zajímal mě rozdíl mezi Bolem Max a Survival, tak jsem to vyřízl ve Protoshopu a vložil Bolo Survival na Bolo Max a obtáhl a je tam viděl ten rozdíl Wink

Rozdíl tam je celkem minimální. 5mm na délce a malinko jiná rukojeť. Je to spíše o tom, co se vám líbí víc, to si u mně objednejte. Happy

Já už jsem objednal a tuším, že prostřední bolo na fotkách s černou hadrokartou bude pro mně Ok

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Ty svoje Bolo dostaneš během týdne, ale ještě pořád tu nějací lidé mou hračku nemají. Happy
Tak pro ně to píšu, aby si vybrali. Protože, kdo si hraje, nezlobí. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
skládací kosu pls Happy))))
Posláno:

Štamgast
pepe12345 napsal:
skládací kosu pls Happy))))

I ta bude, aj kolotoč kůpim.Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Black napsal:
Ty svoje Bolo dostaneš během týdne, ale ještě pořád tu nějací lidé mou hračku nemají. Happy

Neprovokuj ... Beating

g.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
black: dodej skládací kosičku a kolotoč ti dovezu, známej to má zaparkovaný na zahradě.. orezlou liazku s nějakým bazmekem z roku 85 - nějaká atrakce Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Black napsal:

Ono by to mozna chtelo nejake videjko jak vypadaji v pazoure, nez se zase rozutecou k novym majitelum.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
DrU2 napsal:
Black napsal:

Ono by to mozna chtelo nejake videjko jak vypadaji v pazoure, nez se zase rozutecou k novym majitelum.

Jediné video, na které si vzpomínám, je video uživatele Skea. Najdi si jeho příspěvky o bushcraftu. Je tam i video o mém noži Bolo survival.. Já jsem řemeslník, a nestíhám dělat ještě i ta videa. Už tak mám pocit, že bych potřeboval tak čtyři klony, abych se tak neštval. Mnohdy sám nechápu, jak to stíhám. Mít dvě zaměstnání, dělat charitu na stezkách, a ve výsledku minimum času na rodinu. Ale pořád to snad vedu líp, než můj bratr, který je už roky alkoholik bezdomovec. Takže mám přímo v rodině, jak to dopadne, když to jeden vzdá.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Takže to vypadá, že mi jedno Bolo survival zbylo. Mám Bola max pro xlev a t.adam265.
Bolo survival pro LUCKYLAKY. Toto Bolo survival je tedy volné. Kdo si napíše, ten jej bude mít.

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_5982.jpg.jpg
Snímek_5983.jpg.jpg
Snímek_5984.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black napsal:
Takže to vypadá, že mi jedno Bolo survival zbylo. Mám Bola max pro xlev a t.adam265.
Bolo survival pro LUCKYLAKY. Toto Bolo survival je tedy volné. Kdo si napíše, ten jej bude mít.

Pořád se to ve mě nějak pere ... Parang vs. Bolo ... Surprised

g.
Posláno:

Štamgast
goha napsal:
[

g.

Zeptej se Gera. Má oba, a umí ti poradit. Ok
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
goha napsal:
Black napsal:

g.
Já nemít "bejbíka"- miniparang,tak bych neváhalWink NeváhejLaugh
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Black napsal:
goha napsal:
[

g.

Zeptej se Gera. Má oba, a umí ti poradit. Ok

Mám jen jeden,ale umím také poradit....Ok Bolo na opasek a Parang na batoh....a máš jasno...do kapsy malou buřtkudlu také od Blacka a k tomu jedno černé pívo...:)

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Mnooo ... musím si to pořádně rozmyslet Happy
Zatím jsem ujetej na Leathermana TTi ... už cca 3 roky jsem ho nesundal z opasku. Ve fotobatohu menšího Goloka a nedávno jsem si udělal radost Izulou ... takže i krk už je obsazený Happy
Možná ve fotobatohu přibude i MORA 2000 (v kuchyni by ženě mohla MORA 2010 stačit Happy )Ale na náročnější sekání by se Parang asi hodil více.

A teď "babo raď" ... Admire Razz

g.
Posláno:

Štamgast
Takhle to dopadá, když je nožíř debil. Slíbil jsem vyrýt jméno do hřbetu Bola. Ale ve shonu jsem na to zapoměl, a poslal Bola na kalení. A pak už jsem si říkal-nějak to dopadne. Měl jsem v záloze tři možná řešení. Vyrýt do kaleného, nebo vyfrézovat díky nabídce kamaráda nožíře, nebo vyleptat. No, rozhodl jsem se, že nejrychleji to bude rytím. Mám na to monolit, a brousím to na diamantu. Měl jsem pořádně sevřenou prdel, a místo pár minut jsem to dloubal přes dvě hodiny. A naštěstí, nejsem rytec, tak se nikdo nemůže divit, že rýtko mi vystřelilo z rýhy beztak stokrát, a to vždy s ulomenou špičkou. Takže tahle blbost se mi fest vrátila. Happy Rýt do kaleného, na 57-58Hrc je mazec.

A to poslední Bolo survival zatím bez drážek se stále volné. Drážky dodělám, pokud to bude příští majitel chtít.

Snímek_6002.jpg.jpg
Snímek_6003.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
Roman isty diel viny na tom mam aj ja ked som pri objednavke zabudol uviest meno..........ale podarilo sa a ja sa uz neviem dockat mazlika :)
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Black napsal:
DrU2 napsal:
Black napsal:

Jediné video, na které si vzpomínám, je video uživatele Skea. Najdi si jeho příspěvky o bushcraftu. Je tam i video o mém noži Bolo survival.. Já jsem řemeslník, a nestíhám dělat ještě i ta videa. Už tak mám pocit, že bych potřeboval tak čtyři klony, abych se tak neštval. Mnohdy sám nechápu, jak to stíhám. Mít dvě zaměstnání, ... .

Diky Blacku, pohledam.Ona i ta predposledni fotka v ruce taky pomuze.

Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Viděl jsem tady nedávno, jak se dělá nůž výbrusem z pilníku. Tak jsem to dnes ustrouhal v práci. Jde to, ale nic v tom nevidím. Stopoval jsem si čas. Od vzetí pilníku do ruky po vyrobení tohoto nože. Přesně jedna hodina.

Tady to video:
http://www.youtube.com/watch?v=DupWsV-iiys&feature=related

Snímek_6011.jpg.jpg
Snímek_6013.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2010
Zdravím Blacku. Jen se zeptám - teď už to může sloužit jako nůž nebo se to musí ještě vyžíhat?? Jak?? Nerozumím tomu, ale přišlo mi to z toho pilníku jako nejlepší řešení na výrobu nože, když není moc nástrojů atd. prostě v paneláku. Díky za odpověď. Tomáš.
Posláno:

Štamgast
Nechci tě odrazovat, ale doma na koleně s takovou výrobou budeš mít problém. Pilníky jsou kalené. Já na to použil brusku s vodním chlazením. O tom se spoustě nožířů může akorát zdát. Mám pod sebou na starost brusírnu, jsem sám sobě šéf. Vybavení, jak už to ve velkém kolosu bývá, mám docela kvalitní. Jen už nemůžu skoro nic, musím to dělat tajně, aby to nikdo neviděl. Což mně natolik sere, že už delší dobu dělám skoro vše doma v dílně. Dříve jsem se svým nadřízeným chodil chlubit, co nového jsem vystrouhal...ale to je dávno pryč. Nadřízený mně zrovna nasral, tak jsem si šel vybít zlost na pilníku. Happy
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum