ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
želva napsal:
.

Black: Na hrubej pytel, hrubá záplata. Doufám že tim je to vyřízený. Příště se věnuj své práci a nikoliv posuzováním práce těch druhých, prosadit se lze i bez snižování schopností kolegůWink Howgh

Rady dávej své matce, já o tvé nestojím. Nikoho adresně jsem nesnížil. A tvoje paranoia je léčitelná. Co se týče ostatních jmenovaných, u některých jsem to čekal, u některých to vnímám, jako vytí vlčí smečky. Neb, kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti. A jak mi napsal v mailu Hejkal, cítí se být členem vlčí smečky nožířů. Můj přístup nechápe. OK, je to tak. Hm, no a co? Nikdo z výše jmenovaných mi v nožířině NIJAK nepomohl, zato já bych konkrétně mohl jmenovat, komu z výše jmenovaných jsem já ovšem pomohl, když to bylo možné. A dotyční to vědí, i když třeba nepřiznají.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/3/2010
Zdravim Blacku
Chtěl bych se zeptat jestli děláš pouzdra na Bola i z kydexu, nebo jen z kůže. Díky...
Jinak hodně zdaru při práci i jinde Ok
Posláno:

Štamgast
TheArchitect napsal:
Zdravim Blacku
Chtěl bych se zeptat jestli děláš pouzdra na Bola i z kydexu, nebo jen z kůže. Díky...
Jinak hodně zdaru při práci i jinde Ok

Zkusím zjistit, jestli je to reálné. Snad ano. Je to v podstatě o tom, jak velký plát kydexu se objednat a koupit v USA. Je tam několik internetových nožířských obchodních firem dodávajících zboží pro nožíře.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Ale no tak... Maminky z toho vynech Happy S vlky jsi to trefil. Smečka drží pohromadě. Koncept vytí mohl každý upravit jak chtěl nebo mohl taky mlčet. V tom jsme demokratičtější než lesní stíny. Naprosto chápu že je pro spoustu lidí srážka s tebou vyčerpávající, páč je to házení hrachu na zeď. To vim teď taky. Jdu nejtovat...
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Narazil jsem už na leták do Ovy. Takže, budu tam. Do Prahy příští týden jedu taky.

Black vložil tyto přílohy:
193939_190093487700669_100001000573400_464461_5751797_o.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Eeee nemá ten plakát dvě strany? zepředu by byl jistě zajímavější...mrGreen

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:

Štamgast
patrio napsal:
Eeee nemá ten plakát dvě strany? zepředu by byl jistě zajímavější...mrGreen

Ale, no tak. Happy Odhadem by to mohla být věkem tvoje dcera. Happy Mám tři ženské v baráku, a stačí. Dcera, manželka, tchýně. Ženským se už spíše vyhýbám. Zlaté pravidlo chlapa zní-ženská je polovina zábavy za dvojnásobek peněz. A já dodám, že to není pravda. Stojí mně to komplet celou výplatu, plus peníze z nožířiny.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
"Jo, a krom toho, jsem nýmand, a neumím nic. Jak tady napsal P.Dohnal. "

Tohle jsem nenapsal, takto jsem to určitě neformuloval.
Nebyl jsem na tvým vlákně od posledního incidentu s články, a měl jsem z Knifu vcelku hezký pocit.
Byl jsem upozorněn, že si mě tu bereš do huby ... no nic se nezměnilo, ale já to asi ani nečekal
takže slibuju, že už sem nevlezu a radím to i všem ostatním, které těma svejma kecama sereš - jak jednoduché...
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Jen tak pro zajímavost jsem si to našel. napsal 30. 1. jsem toto, o tom, že nic neumíš, ani slovo ..:

"Tenhle tlučhuba jen vezme plocháč, v práci si to vybrousí nebo vyfrézuje, nechá zakalit, připlácne kus pertinaxu a nechá si ušít futrál. Tohle zvládne průměrně šikovný člověk velice brzy, ale s nožířinou to nemá až tak moc společného, to je spíš zámečničina!

pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal napsal:
"Jo, a krom toho, jsem nýmand, a neumím nic. Jak tady napsal P.Dohnal. "

Tohle jsem nenapsal, takto jsem to určitě neformuloval.
Nebyl jsem na tvým vlákně od posledního incidentu s články, a měl jsem z Knifu vcelku hezký pocit.
Byl jsem upozorněn, že si mě tu bereš do huby ... no nic se nezměnilo, ale já to asi ani nečekal
takže slibuju, že už sem nevlezu a radím to i všem ostatním, které těma svejma kecama sereš - jak jednoduché...

Já však vím, co jsem četl. Myslím si, že to některý z adminů vymazal, takže už zůstává jen mé tvrzení proti tvému, a paměť lidí, co to četli taky. Komplet vše, co se tehdy strhlo po tom otištění v Střelecké revue, je zde vymazáno. Takže, i když vymazáno, já si to pamatovat budu.
A víš co? Je to jedno. Lidi čtou, a názor si udělají sami.
Prostě, vážení kolegové nožíři, kdo mně nemáte v oblibě, prostě sem nepište. Jako já nepíšu nic na vaše vlákna.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal napsal:
Jen tak pro zajímavost jsem si to našel. napsal 30. 1. jsem toto, o tom, že nic neumíš, ani slovo ..:

"Tenhle tlučhuba jen vezme plocháč, v práci si to vybrousí nebo vyfrézuje, nechá zakalit, připlácne kus pertinaxu a nechá si ušít futrál. Tohle zvládne průměrně šikovný člověk velice brzy, ale s nožířinou to nemá až tak moc společného, to je spíš zámečničina!

A představ si, že takového Stridera, nebo Reeva tohle živí docela dobře. Asi jim bude i jedno, že mou, či jejich nožířskou práci nazýváš zámečničinou. Moje výroba nožů je jejich velmi podobná.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Black napsal:
Petr Dohnal napsal:

A představ si, že takového Stridera, nebo Reeva tohle živí docela dobře. Asi jim bude i jedno, že mou, či jejich nožířskou práci nazýváš zámečničinou. Moje výroba nožů je jejich velmi podobná.

Pánové, tyhle Vaše starosti bych chtěl mít..:o)) Děláte oba své a ať se daří všem. Přej a bude ti přáno...
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
FranaD napsal:

Pánové, tyhle Vaše starosti bych chtěl mít..:o)) Děláte oba své a ať se daří všem. Přej a bude ti přáno...

Tak to je. Já přeju každému, aby uspěl, a dařilo se mu. Zjevně ne všichni tohle přejí mně.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
to ale přeci není o nepřejícnosti ... jenže to ty asi nikdy nepochopíš
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Ktorý smailik je vzdychnutie? no nic...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Jo to přeješ.. po tvý akci v SR se mě pár lidí ptalo jak je to s kovanejma nožema.. Ve Zbraních a nábojích jsi to formuloval líp, dodal jsi že je to tvůj názor že si nemyslíš by kované nože byly nějak lepší než ty broušené.. Když už to vemu po lopatě, četl jsi někdy v rozhovorech s nožíři kováři že by shazovali metodu vybrušování ačkoliv si jistě myslí každý své? Nikdy jsem si toho nevšiml.. Svým tvrzením to hážeš do jednoho pytle a poškozuješ všechny..Tak to vidim já..Proto se ta odpověď psala. Nebo myslíš že ti závidim život brusiče? Mám našlápnuto svoje,dělám kovařinu,kudly a svojí cestu vidim jasně. Bez toho abych měl potřebu kohokoliv vysírat jak to děláš ty..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Želvo, co ti brání napsat odborný článek, kde poukážeš na všechny klady kovářského způsobu výroby nože? Protože, bavíme se o nožích. U dlouhých zbraní je i podle mého názoru kování nezbytné. Ale to by musela napsat taková kapacita, jako Bolf, Bárta, Řeháček, a podobně. Protože ty pro mně jsi už napořád jen vrchní pohádkář. Ovšem, všimni si, že mám v úctě lidi, co kovařinu umějí. A dokola píšu, že u konkrétních lidí obdivuju jejich um. Ty mně však shazuješ roky.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Želva a spol jsou lidi, kterých si vážím, protože něco uměj a něco dokázali, aniž by si honili triko a vytahovali se jak kšandy. Vlezl jsem na tohle vlákno asi po půl roce a slibuju, že už to neudělám. Každopádně Blacku, to, co si tady čtu, mě bohužel vůbec nepřekvapuje. KO KO KO
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
Blacku, pokud si dobře pamatuju, tak to o tom Nýmandovi, jsi napsal ty sámGrin , Nic ve zlémApplause
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/17/2009
Black napsal:
Já si mindráky léčit nepotřebuju.

????????????????????????

a co tady teda tím věčným nadutým chvástáním děláš?

????????????????????????
Ondřej 'papi' Berkus |
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum