ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/9/2008
Ahoj Roman,čo s tým vybrúseným pilníkom budeš robiť?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
dipper napsal:
Ahoj Roman,čo s tým vybrúseným pilníkom budeš robiť?

Chvíli si s ním pohraju, a pak ho zahodím. Protože jak jsem ho vyráběl, tak jsem při finálním leštění zjistil praskliny. Ty vznikly už asi dříve, když jsem s tím pilníkem něco páčil. Už byl ulomený, když jsem začal s broušením. Ale přivez si pilník do Lipové, a já to vyrobím před tebou. Happy A dostaneš jej ode mně darem.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Happy Aby tě na Lipové nezaskočil zástup lidí s pilníkama v ruce....Laugh
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Já to však nabídl jen jednomu. Dipper je můj zákazník už delší dobu, a utratil za moje hračky hromadu peněz. Já jsem šťastný, že přibývá chlapů, co mají ode mně více, než jen jednu kudlu.
Co jsem však nabídl všem, to je výroba té blbosti HAK. Zatím to beru tak, že se mi přihlásil Golem. Takže, minimálně jeden učedník bude se mnou strouhat HAK. Ještě musíme pořešit materiál. Ideál by byl pásek 17029 ,tl.5mm...
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Bolo survival, co jsem měl v inzerci už jsem právě prodal. Takže chlapi, kdo jej budete chtít, bude to nějakou dobu trvat. Nějak jsem si namohl ruce, a kur*vsky bolí. A rada lekaře je jediná-vyhýbej se manuální práci. To se mu to řekne, když já vůl si vybral nožířinu. Happy Budu dodělávat resty na hotové čepele. Z toho ruce nebolí. Dneska šly do kalírny uhlíkové buřtkudly, z vakuovky čekám každý den zásilky s noži, práce je dost. Ale ta Bola, kamarád pojede zase mimo republiku, tak mi ušije hromadu pouzder do zásoby. Takže, pak, třeba za pár týdnů, zase něco většího zkusím ustrouhat. S rukama to je mizérie, bolí čím dál víc.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
dnes som nemal velmi dobry den hnusne pocasie v robote sa "darilo" a ked som prisiel na postu sa spytat ci nemam balik tak mi povedala teta ze este nieConfused znechuteny som siel domov a rovno do postele a zaspal.......ale asi tak o hodinu na to ked ma mama zobudila s tym ze mi prisiel balik sa v sekunde vsetko zmenilo Happy prisiel mi moj prvy custom najf a to hned BOLO MAX SURVIVAL handmade by Black......tymto sa ti Roman chcem podakovat skvela kudla ani jedna fotka nevystihne skutocnost fakt skvela praca a vdaka patri aj Gerovi lebo bez jeho recenzie by som asi nemal doma taku super kudlu diky chlapi Admire

a kedze sa jedna o naradie v skutku skvele tak som ho musel hned aspon v malom vyskusatGrin

t.adam265 vložil tyto přílohy:
IMG_5936.JPG.jpg
IMG_5942.JPG.jpg
IMG_5943.JPG.jpg

dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
Jsem moc rád, že se ti nová hračka, mnou vyrobená, líbí. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Další bushcraft knife-bárt za zavírák. Happy Doufám, že se bude majiteli líbit. Čepel je zase RWL34:

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6016.jpg.jpg
Snímek_6019.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/6/2010
Já myslím, že určitě bude. Já sice až tak nemusím takhle lesklou čepel, ale celková koncepce nože je přesně ten můj "šálek kávy".Ok
Nejspolehlivějšími přáteli jsou nepřátelé tvých nepřátel.
Posláno:

Štamgast
Má to krásnou barvu dřeva. Dostal jsem jej bez popisu, tak nevím, ale dneska byl u mně doma v dílně CZechy, a prý je to teak. Moc se mi líbí.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Roman pisal som ti mail :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Moc pěkněj kousek! Těším se, až mi dorazí a vytáhnu ho sebou na ryby! Díky Romane.
Posláno:

Štamgast
Nemůžu furt jen být zavřený v dílně. To pak jednomu z toho hrabe. Takže, jako relax už zase čistím lesní stezky. Zrovna po mnoha letech lesní dělníci čistili nálety pod vedením vysokého napětí. Docela pěkně to i ze stezky uklidili. Jen pár drobností zůstalo na mně. Happy A čím, to je vidět. Blackova hnusná kosa už zase maká. Happy Jo, a krom toho, jsem nýmand, a neumím nic. Jak tady napsal P.Dohnal. A umím s tím docela dobře žít, víš, Želvo. Když už do mně rýpeš v Stř.revue. Důležití jsou pro mně mí zákazníci, kteří mé hračky chtějí. Co se týče nožířů, kdo je můj přítel, ten to ví. Zbytek vnínám jen jako kolegy, a některé přímo, jako nepřátele.
A bez ohledu na jiné vztahy, všichni navzájem jsme si konkurecí. Tak to v kapitalismu chodí.

Snímek_6033.jpg.jpg
Snímek_6025.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Tady mám čepele, které jsou už zakaleny. Víc zatím hotovo nemám. Kdo si neuvidíte svou kudlu, napište mi prosím, mail. Je dost možné, že jsem zase něco posr...(zapoměl). Mám toho dost hodně, a aby toho nebylo málo, zakládám zrovna jedno občanské sdružení, tak mi hlava šrotuje, a kapku vynechává.

Snímek_6042.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Tak už i já jsem hrdým majitelem Bola od Blacka. Není k tomu moc co psát, je to prostě paráda, krásně se drží a padne do ruky, při jemnější práci stačí přehmátnout a vše jde jedna báseň. Zpracování celého nože a pouzdra je na jedničku. Podle fotek jsem si ho tak nějak nedovedl představit, ale opravdu je to přesně to, v co jsem doufal Wink Ok Romanovi moc děkuji ! Admire

LUCKYLAKY vložil tyto přílohy:
bolo.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Každý chlap je ješita, a chvála potěší. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/6/2010
LUCKYLAKY napsal:
Tak už i já jsem hrdým majitelem Bola od Blacka. Není k tomu moc co psát, je to prostě paráda, krásně se drží a padne do ruky, při jemnější práci stačí přehmátnout a vše jde jedna báseň. Zpracování celého nože a pouzdra je na jedničku. Podle fotek jsem si ho tak nějak nedovedl představit, ale opravdu je to přesně to, v co jsem doufal Wink Ok Romanovi moc děkuji ! Admire

Krásný nůž a nádherná fotka. Obojí za Ok .
Nejspolehlivějšími přáteli jsou nepřátelé tvých nepřátel.
Posláno:

Pokročilý
Roman vdaka za navod ostrie je spravene uz len by to chcelo nejaku lestiacu pastu na tie skracance ale to ma uz netrapi je to pracovny nastroj a vyborny :)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
LUCKYLAKY napsal:
Tak už i já jsem hrdým majitelem Bola od Blacka. Není k tomu moc co psát, je to prostě paráda...

Super fotka, ta cerna mikarta je na nem skvela!!! Blacku parada!
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Škoda že ten sloupek není v původní délce, podepsala se pod to většina nožířů co chodí na knife i ti co sem nechodí..Dohnalovic,Romano,Hejkal,Hloh, Ládes,Jirka Javůrek ,Jura Zouhar, Ir ,Bulis, Kenda, Forgy a další.. Rýpanec to nebyl, jen odpověď na tvojí "kolegiálnost"... Píšu ty jména sem, abys věděl že okruh "nepřátel" se ti zřejmě rozrostl, v našem malém rybníčku jsi dokázal nasrat kde koho. Bylo nanejvýš nechutné se tím zabývat, nicméně na hlavu si od tebe kakat nenecháme.Wink

edit: Mimochodem ty nepřátele si děláš sám. Svým chováním. Nepřítele vnímám jako někoho s kým neustále válčím a přemýšlím nad jeho finální porážkou. To je trochu ubohost v našem malém rybníku, nemyslíš? Konkurence je tu bezpochyby, ale i tak spolu všichni víceméně dobře vychází. Chodíme spolu na pívo,trávíme společně dovolené a většina našich kolegů jsou zároveň naši nejlepší přátelé. Navzájem si pomáháme v rámci možností.. Každý máme totiž svůj způsob jak zaujmout své zákazníky a tak to poslední co v sobě vidíme jsou konkurenti.. Tvůj pohled je jiný. Neustále tu omíláš řeči o závisti a vydělaných milionech a kopeš kolem sebe jak poraněnej kůň když ti někdo něco vytkne. Přijde mi že vůbec nevnímáš možnost se svými kolegy dobře vycházet a nevnímat je jako lidi co ti berou chleba. A poslední tvoje bota?V téhle své ztřeštěnosti jsi prolomil bariéru etiky kolegiálního chování a z kování nožů udělal něco co nefunguje..Ten malej sloupeček kdesi vprostřed SR je stejnou mincí kterou jsi hodil ty....
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum