ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
detail

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/30/2006
Naprostá nádhera Happy

S tímhle bych šel třeba do pekla Happy

Velká gratulace pane Happy
„Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, ale zlo nelze přemoci útěkem.” - Jeff Cooper
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Nóóó tóóó jóóó...Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2006
Hezke, Shocked skoda ze nemam taky neco ve skriniWink
chceš můj nůž tak pisni na e-mail
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/8/2004
Hmmm tak to bych si nechal líbit prostě nádhera. Na kolik by vyšlo něco podobnýhoWink
iwy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/31/2006
Ten trojúhelníček vedle záštity, to je díra skrz? Jak jsi udělal ten zrnitý povrch na šikmé ploše záštity? Jinak pertinax vypadá moc dobře.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
jak velky noze nemusim,tak todle je parada
Posláno:

Štamgast
mám kapku inovované stránky,a takovou tu víc echt adresu.. www.black-knives.com
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
nie ze by na tom nejako extra zalezalo ale nechces si zmenit ten nadpis "knives maker" na knifemaker ? viem ze tam mas bc cyclo & knives ale tam nemas maker ...
Posláno:

Štamgast
Já to nedělám,dělá mi to kamarád,proberu to s ním,dík.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Author = Ondrej Szabo Happy
ked to uz s nim budes preberat tak mu povedz nech opravi aj toto
<META name="keywords" content="B&C,cyklo,Freeride,Bike,Downhill,cross,Švarc,Dobrá,Black,knives,knife,MARKER,black-knives.com">

na maker lebo to tam imho patri asi skor aj ked mozno si aj marker Happy ale to musis vediet sam Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Blacku, koukám na matroš na střenkách, je to sklotextit? Našel jsem poklad a mám toho celkem dost, jenže jsem spíš na dřevo, tohle ale vypadá podobně. Jak se opracovává a jak ho hodnotíš?
Posláno:

Štamgast
Dostal jsem sklotextit darem,dost dlouho jsem se s tím pral,ale už vím ,jak na to.Ale nadával jsem,chová se to,jako když smirkuješ kánoe,a pak tě pálí pazoury.Hotové už je to fajn,ale nesmí se to přehřát,je to háklivé na teplo.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/16/2006
VAROVÁNÍ všem mačetomilným knifomanům!!!Shocked
Protože pěšiny, kterými jezdím na biku musím tak jednou za tři týdny prosekat, objednal jsem si na www.outdoorworld.cz/ mačetu Acron www.outdoorworld.cz/zbozi.php?serial=10 za velmi lidových 225.- Kč.Happy
Řekl jsem si podle obrázku – heleme se, vypadá to jako U.S. ARMY model tak do toho!Laugh
To, že mačeta na obrázku NENÍ ta, kterou prodávají – to by mi tolik nevadilo.Shocked To, že jsem musel plastovou rukojeť asi půl hodiny upravovat rašplí a smirkem – to bych taky přežil, ale to, že avizovaná „uhlíková čepel“ je materiál – jak mi bylo dáno poznat právě před půl hodinou při sekání větví průměru max. 2-2,5 cm – velmi příbuzný plechu na okapy, to mně věru nas...štvalo do nepříčetnosti. Angry
Po půl hodině práce popraskal a odloupal se „ochranný nástřik“ a čepel byla pomačkaná a vlnkovatá tak, jako kdybych se snažil proklestit si cestu vodovodníma trubkama.

Bohužel – z reklamace nic nebude, protože uhlíková mačeta Acron letěla obloukem do zahrádek.
Takže – prosím NEKUPUJTE TO ANI NÁHODOU!!! Je to šmejd, podfuk, sviňárna a nebetyčná drzost. Dobře mi ale tak.......

Poraďte – co mám koupit, aby to kurňa sekalo???

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2006
Mne osobne sa doteraz vzdy dobre osvedcili stale dobre macety znacky tramontina, nie je to ziadna slava, ale aspon to seka, da sa to nabrusit a aj sa to tvari ako aspon trochu uhlikova ocel Happy
“There is a beast in man that needs to be excersised, not exorcised."
Posláno:
Pozorovatel
Fidelko napsal:
Mne osobne sa doteraz vzdy dobre osvedcili stale dobre macety znacky tramontina, nie je to ziadna slava, ale aspon to seka, da sa to nabrusit a aj sa to tvari ako aspon trochu uhlikova ocel Happy
A co třeba tenhle Kershaw Outcast www.noze-nuz.com/kershaw/ks1079t.php Někdo se už tady (myslím na Knife) na něj ptal, ale bez odpovědiSad
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Tady je problém, že tohle není mačeta. Je to jako dlouhý nůž, je z D2, takže pružnost nic moc.

Edit: A ještě to má tloušťku nože, takže na delší sekání vcelku slušný tělocvik
Posláno:
Pozorovatel

Světe div se, po té, co jsem svůj názor na Acron mačety napsal i do eshopu, tak se mi ozval pan Žák a k mému údivu mi nabídl vrácení peněz i přes to, že jsem totálně přebrousil držadlo a přes to, že k tomu krámu už nemám lautr žádnej doklad. To zírám ShockedShockedShockedShockedShockedShockedShocked
Posláno:

Štamgast
Nadšenec napsal:

Světe div se, po té, co jsem svůj názor na Acron mačety napsal i do eshopu, tak se mi ozval pan Žák a k mému údivu mi nabídl vrácení peněz i přes to, že jsem totálně přebrousil držadlo a přes to, že k tomu krámu už nemám lautr žádnej doklad. To zírám ShockedShockedShockedShockedShockedShockedShocked
nezirej oni totiz asi velmi dobre vedia co predavaju a ked si spravil trosku bububu tak si povedali ze ich tych 225Kc ci kolko to bolo nezabije Happy
Posláno:

Štamgast

Mačety jsou docela moje parketa,jen rozhodně to nebude za pár kaček.A tady představuju veeelký nůž "survival knife"už zakalený s rukojetí..

(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum