ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/18/2010
makovička napsal:
jaká blbá zámečničina.Prosím tě uvědom si,že každý,kdo je přínosem pro fimu,ať už v jakém podání,je přínosem pro tuto zem.Ne jako ti ,co ji rozkrádají a co je mi z nich na blití.Každý,ať je to kdokoliv,kdo odvádí poctivou práci,ma můj obdiv.i zametač,baba ,co čistí hajzly.(Jak by to bez nich vypadalo?)Protože jak by to vypadalo bez OBYČEJNYCH lidí,kteří se jako mravenečci starají o chod stroje.Každý tu má své místo,až na ty posraný rozkradače,a tento stroj se jmenuje Česko.Ať každý si myslí co chce,že jsem třeba blb,ale třeba v Japonsku jsem si hrdě na stůl dal Českou vlaječku.No a pak i ti japonci viděli hned s kým mají tu čest.A ostudu jsem teto zemi nedělal.Takže Romane,žádný blby zámečník a jestli svou práci děláš poctivě,jsi přínosem!!!!

Dal jsem ti plus, protože tvůj názor se mi velice líbí a sám se ho snažím držet. I když v této zemi nesouhlasím se spoustou věcí, jsem v podstatě hrdý patriot. Ahoj Marek
Inteligent vládne chaosu, pořádek je pro blbce.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2010
Dnes jsem se stal šťastným majitelem Blackova bola survival (sic z druhé ruky), ale po intenzivním seznamování během odpoledne nezbývá než smeknout. Precizní zpracování, skvělá ergonomie, výborná funkčnost. Děkuju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Děkuji. Jsem vždy velmi rád, když jste lidi s mými zámečnickými výrobkyGrin spokojeni.
I já si udělal radost, a mám skládací Parang vyrobený Buddy Westonem podle designu mého parangu. Je to pro mně taky prostě hračka. Happy A navíc, jsem poctěn, že si Buddy vybral můj design.
A po včerejší výstavě nožů v Praze jsem nadšen. Tolik lidí u mého stolku, a domluvená další velká hromada zakázek. Jsem šťasný muž, líbí se vám, co dělám.. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Dva_parangy_skládaci_a_pevny..jpg.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
uz si ho aj testol?ci to neni pracovny nastroj?
dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
t.adam265 napsal:
uz si ho aj testol?ci to neni pracovny nastroj?

Testoval jej přímo Buddy Weston. Laugh Rozštípal s ním prý na zahradě starou švestku. Totálně v pohodě. A v neděli mi říkal, že už jich prodal několik, a něco snad i lovcům, co s ním porcovali divočáka. Happy
Ale když bude Buddy chtít, napíše to sám. Vím, že na moje vlákno sem tam nakoukne.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/18/2010
Black napsal:
Další ze serie bushcraft knife z uhlíkové oceli. Tl.3mm, dutý výbrus. Dřevo je turecký ořech. Docela chápu, že je v oblibě u puškařů na výrobu pažeb. Krásně se s ním dělá. Kudla je můj další kostlivec ve skříni. Měla být hotova už hodně dávno minulý rok. Je pro kamaráda od Nestora, a já to posr. a trvalo mi to.
Na přání je tam jednoduchý monogram. Je rytý ručně. Dělá se to hůře, když není hladký podklad. A navíc, to prostě až tak moc neumím. Ale snad se to bude líbit. Majitel je už asi z toho čekání na kudlu obrostlý mechem. Happy

Majiteľ sa určite veľmi potešil. Dizajnovo krásny nôž!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/26/2009
daval som to uz aj na ine vlakno ale patri to aj sem Admire vcerajsie zacistovanie chodnikov na prechadzke :)

t.adam265 vložil tyto přílohy:
makacka.JPG

dufam v najlepsie, cakam najhorsie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Black napsal:
Děkuji. Jsem vždy velmi rád, když jste lidi s mými zámečnickými výrobkyGrin spokojeni.
I já si udělal radost, a mám skládací Parang vyrobený Buddy Westonem podle designu mého parangu. Je to pro mně taky prostě hračka. Happy A navíc, jsem poctěn, že si Buddy vybral můj design.
A po včerejší výstavě nožů v Praze jsem nadšen. Tolik lidí u mého stolku, a domluvená další velká hromada zakázek. Jsem šťasný muž, líbí se vám, co dělám.. Happy

Tak toto by bola absolútne žúžo dvojka na výlety do lesa... Niečo perfektné. Akurát nie a nie nájsť rozdiel medzi Tvojím parangom a otvárakom od BW. Zrejme je aj BW kvalitný zámočník Wink Laugh Laugh Toho Paranga si časom musím zadovážiť, stále naň pokukujem a nadobúdam dojem že bez neho nedokážem žiť...
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/7/2011
panebože to vypadá jedovatě,to bych nechtěl mít zaseklý v hlavě....hahhahaLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
2Black> Gratulujem k zatvaraciemu parangu... celkom im to spolu pristane.. :)
Posláno:

Štamgast
Děkuji, že se vám to líbí. Buddymu to vzkážu. Cool

Dovolím si sem na moje vlákno dát odkaz na klučinu, co na Pražské výstavě vystavoval ty čínské meče vysoké kvality. Věc v čr do té doby nevídaná. Navíc, je přítelem mého si-fu I.Rzounka, je tedy i mým přítelem.

http://www.emperor-swords.cz/
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Dar ode mně kolegovi v práci. 17029, švestkové dřevo. Líbí se mu, už jej viděl, tak je to OK. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6069.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Black napsal:
Dar ode mně kolegovi v práci. 17029, švestkové dřevo. Líbí se mu, už jej viděl, tak je to OK. Happy
Jestli je to ten,co jsem měl v ruce na výstavě,divil bych se,kdyby se nelíbilOk Applause Asi šťastnej kolega.....Happy
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Není. Happy Tohle už je další kudla. Strouhám to, jak Baťa cvičky.Cool
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Shocked Applause
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
Black napsal:

svestka je hodne pekne drevicko..Happy Applause
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
švestka do uzenýhoHappy

black: to je "buřt kudla"? děláš upgrade? nemám tam dírku na šňůrku (mám reznoucí verziHappy) )
Posláno:

Štamgast
Ahoj, jak píšu, tohle je z nerezovky. Důležitý je tvar nože, tím je dána ergonomie. Pak tl. čepele. Kdy při tl.3mm dělám výbrus, jaký máš, ale při tl.4mm dělám tento. Oba výbrusy jsou dělány na kotouči se smirkovým unašečem. Jen nejdražší verzi, když to dělám z RWL34, tak tu poté ručně leštím na saten finiš.(čti-prostě to smirkuju plynyle podélnými tahy po smirku s podložkou do jemna). Což je prostě více práce. A víc mně z toho bolí pazoury.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
v pohodě, mě šlo dírku ve střence (na šňůrku)
Posláno:

Štamgast
pepe12345 napsal:
v pohodě, mě šlo dírku ve střence (na šňůrku)

Ta buřt kudla (bushcraft knife) není nic jiného, než finka s příložkama. Už jsi někdy viděl finku se šňůrou? Happy A přesto jsou to lovecké nože celá staletí. Dírku dělávám, ale nepřikládal jsem jí moc význam. Beru to tak nějak, jako designový prvek(bo se to lidem líbí). Ale až budeš chtít, tož ti to udělám s dírkou. Jen to musím vědět dříve, než je kudla slepená. Vyvrtat to umím i v kaleném, ale ne i s příložkama. Musel bych ti tu kudlu rozkuchat, a udělat příložky znova. A to je práce, jako bych dělal nový nůž.
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum