ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/5/2010
v pohodě, nemám ji, ani jí nepotřebuju, jen jsem chtěl vědět jestli to není nějakej "buřt kudla verze II" Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
JJ, ale kdybys chtěl něco "extra", tož v rámci mých zámečnických dovedností ti to třeba celé poreju kytičkama. Happy Nebo, něčím, co zvládnu. Staří říct. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
keď už ryješ-už si poryl Kabar a krokodílov? Stiháš do Lipovej?Happy
Posláno:

Štamgast
Víš, jak blbě se reje do kaleného? Happy Zeptej se mistra Makovičky, nebo Gonzy. Kdybych neměl udělaná rýtka z monolitické frézy, ani bych se toho nechytl, jen to klouže, jak po skle. Navíc, i ten monolit musím brousit na diamantovém kotouči, jinak zas nebere. A hned vzápětí se mu třeba ulomí špička, protože musím tlačit. Prostě, rýt do kaleného je z principu blbost. Na to bezvadně funguje zdobení leptáním, jak to ukazuje forgy.
Tu kudlu stihnu, a ty UK goloky taky .
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahojte,tak bych řekl,že Black s názorem na dirku uhodil hlavičkou o hřebíček.Jeví se mi,že často , spíš než praktický význam,esteticky doplňuje vzhled rukojeti.Kolikpak uživatelů si asi navléká "jistící" šnůrku na zápěstí?Aby bylo jasno,hovořím o noži velikosti finky.K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Už vím, na čem budu makat o víkendu. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6070.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A protože mně v práci živí hromadná výroba, tak moje zámečnická firma doma nedělá nic jiného. Happy Nachystal jsem si pár příložek na bushcraft kudly. Tož, přeci nebudu troškařit. Cool
A tahle kudla je pro uživatela KorbaChlop. Uhlíkovka v tl.4mm. Bude to nová věc v mé nabídce. Zatím jsem dělal tohle v tl.3mm, a s dutým brusem. V tl.4mm to bude takto. Tak, jako u těch nerezovým verzí. A dřívko bude zase na přání. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6072.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Black napsal:

Aj ja Grin Blacku, díky za zakalenie.

mototechna vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg

kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Supr. Ten tvůj matroš, na to, že je to z vakuovky, dost jsem čuměl, jak je to tmavé. Ale co je důležité, je to bez okují, a kvalitně profi zakaleno.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Tiež docela čumím... Elmax takto zčernie? Až mám chuť to nepieskovať a nechať to takto... K tomu príložky z palisandru santos... A púzdro z černenej kože... Mohlo by to nakoniec celkom slušne ukázať.
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
mototechna napsal:
Elmax takto zčernie? Až mám chuť to nepieskovať a nechať to takto...slušne ukázať.

Musíš to dát dolů, ale jde to velmi snadno. Uvidíš. Tohle je tenoučký povlak, to nejsou okuje. Jak já kolikrát zuřil, když mi chlapi v kalírně uhlíkovek jen tak mimochodem řekli:"Napoprvé nám to nevyšlo na tvrdost, tak jsme to překalili znova..Angry " A to jsem měl díry vyžrané do čepelí pěkně hluboko. A když přidám, že jsem si to natíral ochranou proti opalu, a podruhé samozdřejmě neudělali nic, tož sem byl mockrát na prášky. Však proto jsem taky napsal tu větičku v tuším č.Zbraně a Náboje o odbornících, kteří umějí dobře svou práci, ale bohužel, jen když chtějí...
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/9/2011
...takto to vyzerá, keď sa spoja remeselná zručnosť s krásnym, jednoduchým a predovšetkým funkčným dizajnom. palec hore Black-uOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Black napsal:
Móc pěkné Happy Zdá se mi to,nebo je ta čtvrtá kudla ouplně dole nějaká větší? Že by lehčí posun od "buřtkraftu" k "survájvlu"? Nebo mě klame oko?
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/22/2007
Čeho je kopie ten nůž, co sem postnul Mototechna? Vypadá docela k světu. Snažil jsem se od boku hledat u Topsů a Extremy Ratio ale napoprvé se mi to najít nepodařilo....a ještě to šídlo k němu je co? Pilníček? Něco jako příslušenství k utonu?
Posláno:

Štamgast
Musíš se zeptat jeho. Já tohle netuším.
Ale mám jiný dotaz. Z čeho mám vysoustružit kamarádovi pevnostní šrouby k upevnění listu na motorové pile? Ukroutil to, a nedaří se mu to sehnat. Vyrobit to umím, jen zvažuju, z čeho.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/3/2007
To Mototechna
Ten tvuj kudlik je važně super Ok a je super spacovaný jak jsem byl u Bleka tak jem si ho zcela bez dovolení ošahal Happy a seděl jak prdel na hrnec akorat ty přiložky by výc seděly z mikarty nebo něčho víc "military"
Aj s klockem misto řiditek
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
black: co má za pilu? můžu se zeptat hajnýho co řídí těžbu, pochybuju že by se to na nějakou profi pilu (stihl, husq) nedalo koupit-sehnat....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/6/2010
Blacku, předně mu vysvětli, že šrouby na lištu sice mají devatenáctky matky, ale rozhodně to není k utahování na krev, je to pouze proti stranové vibraci, na posun a šponování je tam extra šroub a ten nedovoluje liště pohyb dopředu a dozadu.
Je jedno z čeho to uděláš, bude li se k tomu chovat stejně a rvát to na krev, někde je i norma na utažení přímo na momenťák a vůbec to nemá extremní hodnoty spíš naopak.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Black napsal:
Musíš se zeptat jeho. Já tohle netuším.
Ale mám jiný dotaz. Z čeho mám vysoustružit kamarádovi pevnostní šrouby k upevnění listu na motorové pile? Ukroutil to, a nedaří se mu to sehnat. Vyrobit to umím, jen zvažuju, z čeho.

Tak materiál mě zatím nenapadá, neb řeším jiný problém. Taky se mi podařilo jeden šrou ukroutit, ale za nic mi nejde ho vytáhnout. Tedy předpokládám, že je tam našroubovaný, tak jsem na něj několikrát CO-čkem navařil matku, ale vždy jsem ji opět ukroutil ... Angry

g.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/6/2010
U hodně pil ty šrouby (1-2) končí zašroubované do těla z lehké slitiny, takže dorvání v lepším přídě strhne šroub, v horším strhne závit v těle!!!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum