ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/5/2010
Tak ten tmavší kudlík naprostá bombaOk
Suomi Finland Perkele!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Díky za reakce. Ty uhlíkovky jsou na popud jednoho kamaráda, co mně hecoval, proč nedělám levné nože, jako dělá nožíř z Polska-Tlim. Však jsem psal párkrát, že jednou Tlima doženu. Happy No, nedoženu, furt jsem o trochu dražší, než on. Ale jsem rád, že se vám kudly líbí. Mně se drží v ruce velmi dobře. Což si může každý zkusit na výstavě v Praze, kde v tuto neděli budu, pokud se nic nepodělá. A kdo mně na výstavě zažil, tak ví, že tu pusu nezavřu. Happy Sice domů jezdívám s tím, že mi pak z toho třeští hlava, ale líná huba-holé neštěstí, jak říkávaly už naše babičky. A moje babi měla ještě jedno rčení: "Kdo platí,ten poroučí." Takže, náš zákazník, náš pán. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
traffic_juzz napsal:
dalsi super kudlik! Applause slo by spravit nieco podobne akurat s cockovym brusom? urcite slo..ze..Happy

Budeš jej mít vyroben, jsi v pořadí. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/21/2010
Jestli to není tajemství, jaká je prosím cena té uhlíkové buřtkudly?
Posláno:

Štamgast
von Kreuz napsal:
Jestli to není tajemství, jaká je prosím cena té uhlíkové buřtkudly?

Není. Snažím se vejít i s koženým pouzdrem pod dva litry. Jen to pouzdro mně stojí u sedláře pětikilo. Ale na Tlima nemám, je ještě levnější.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Black napsal:
... Ale na Tlima nemám, je ještě levnější.

Nic si z toho nerob, z Polska je hadam vsetko lacnejsie. Cool Pravdou ale je aj to, ze nizsia cena = nizsia kvalita. Ale to zase u Tlimovych nozov neplati v ziadnom pripade. NoNoNo
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Kuchařský nůž do kuchyně. Happy Dar ode mně kamarádovi k narozeninám. Jen to dřevo jsem dostal. Zatím jsem s takovým nedělal, takže nevím, jak se jmenuje. Poradíte?

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6058.jpg.jpg
Snímek_6060.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/9/2011
Quote:
Dělám zrovna takovou miniserii šesti podobných kudel...

Ahoj Black, je medzi nimi aj tá moja?-(výmena za Kyzliar)
marek
Posláno:

Štamgast
KorbaChlop napsal:
Quote:
Dělám zrovna takovou miniserii šesti podobných kudel...

Ahoj Black, je medzi nimi aj tá moja?-(výmena za Kyzliar)
marek

Je. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/20/2011
No Blacku,pěknej dranžírák,nebo se jen zdá na té fotce tak vejkej?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/10/2008
Black napsal:
Kuchařský nůž do kuchyně. Happy Dar ode mně kamarádovi k narozeninám. Jen to dřevo jsem dostal. Zatím jsem s takovým nedělal, takže nevím, jak se jmenuje. Poradíte?

Ahoj Blacku, opravdu krásný kuchyňák. S dřevem bohužel neporadím. A ty tvoje buřtkudly s uhlíkovky jsou parádní Ok
Posláno:

Štamgast
Looky.D napsal:

Není to až tak velké. 21cm čepel. Už mi někteří kuchaři řekli, že by brali i delší.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/20/2011
Black napsal:
Looky.D napsal:

Není to až tak velké. 21cm čepel. Už mi někteří kuchaři řekli, že by brali i delší.
Dranžíraky se dělají 20-25cm,větší je už nepraktický.Vážně se ti povedl.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
Takže v klasickom hrdom postoji, (ktorý som odpozeral od nemenovaného nožiaraHappy )
Blackov kuchyňak:

dipper vložil tyto přílohy:
P1030748.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Black napsal:
Kuchyňák parádníOk ,ale se dřevem ti taky neporadímCry Budeš ho mít v Práglu?
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Budu. Beru zase obrovskou hromadu nožů, co mám nadělány, jako "výstavní vzorky" na osahání velikosti. A zase nebudu mít nic na prodej, Happy jen na objednávku. Já prostě nestíhám vyrábět. Na kudly mám pořadník, a pořád jsem ve skluzu. A to jsem dneska ráno od 4.30 do 5.00, než jsem jel do práce ještě smirkoval kudlu...Odpoledne až noc-realita je, že to je max 4 hodiny denně, co tomu můžu věnovat čas. Musím taky poslouchat manželku, a nakoupit, pomoct s úklidem, a tak.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
dej si ještě druhej křížem a třetí do zubů... a můžeš nastoupit na pirátskou loď Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Quote:
Já prostě nestíhám vyrábět. Na kudly mám pořadník, a pořád jsem ve skluzu. A to jsem dneska ráno od 4.30 do 5.00, než jsem jel do práce ještě smirkoval kudlu...Odpoledne až noc-realita je, že to je max 4 hodiny denně, co tomu můžu věnovat čas

No asi je čas nechať prácu a začať sa venovať kudlám naplno. Happy
Posláno:

Štamgast
Dido napsal:
Quote:
Já prostě nestíhám vyrábět. Na kudly mám pořadník, a pořád jsem ve skluzu. A to jsem dneska ráno od 4.30 do 5.00, než jsem jel do práce ještě smirkoval kudlu...Odpoledne až noc-realita je, že to je max 4 hodiny denně, co tomu můžu věnovat čas

No asi je čas nechať prácu a začať sa venovať kudlám naplno. Happy

Ani náhodou. Cool Tak pohodovou práci, jako mám já, má málo lidí. Moje pracovní nářadí je obvykle jehlový pilník, a kalkulačka. Výroba jednoúčelových měřidel. Mám zodpovědnost, ale taky volnou ruku při práci. Dělám, kolik chci, a jak chci. Ale dílna musí šlapat. Pak šéfa nezajímá, jak jsem to zmákl. Navíc, do konce života už jsem chráněn formulkou "Nemoc z povolání". Což v praxi znamená, že i když budu celý den popíjet kafe a budu tvrdit, že mně zrovna bolí ruce, tak dostanu zaplaceno 100procent výplaty. A to samé, když jdu na memocenskou, taky 100 procent průměrné výplaty. Laugh Takže, já už svůj zlatý lístek do důchodu mám. Happy . Nože jsou jen, abych přilepšil rodině, a sobě, abych měl na koníčky. Protože, když shrnu zisk a náklady, tak to samé mám na hodinu v práci, ale bez dřiny a blbých hádek s některými zabedněnci.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Súhlasím s tebou, ak to dobre ide v práci tak dobrú prácu si treba za každú cenu chrániť a nemá význam zbytočne špekulovať.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum