ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/12/2005
Když to vezmeš do důsledku tak Reevovi to všechno dělají CNC mašiny a jediný co udělá je ruční výbrus. Takže Black to ještě dělal víc svýma rukama protože počítačové CNC asi nemá Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Je to děláno na celkem velkém soustruhu(zlatá 18,kdyby byla),docela pakárna.Všechno ručně,to frézování-kroutilo se to jak had,ale to jsem čekal.na na konci,u záštity je ůhel 6stupňů,tak jsem se rozhodl,v radiusu R3,pod ůhlem 20st.Závit je atyp,mnou zvolený M25*1.Tím pádem je jasné,že i závit je soustružen soustružnickým nožem.Zátka je těžká,jako sviň,je max odlehčena,i s plochým dnem,ale i tak,je to váha.Takže,celkem-dostal jsem se na váhu 550 gramů.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Smekám klobouk - není to sic můj šálek krávy, ale hodnotím tu dřinu jako káva. Jen jestli Tě nebude mrzet to ukamenování mejlama od Zmijáka...Wink
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:
Štamgast
Reeve ji umí na 326 g ale má tu hlavici z hliníku
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Blacku, to teda cumim!
Nemas vice fotek? Treba i te rukojeti, jak to vypada zevnitr?
A jake jsou rozmery?
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Blacku, PARÁDA! Happy Co dodat... To je ŘEMESLO! Shocked
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/17/2001
super věc - prostě paráda !! Shocked
Blacku - koukal jsem v Příbrami na stolku jsi měl HAK High way knife - prodal jsi ho nebo ti zůstal ??
Jaká je případně HAK cena ?
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/7/2006
NEUVERITELNY!! Shocked nadherna prace
Posláno:
Štamgast
2 jsouk nevim jestli nekecám, ale HAK by mělo být hide away knife
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
mam taky pocit ze si dostal od westyho chronicku 12rukosť Laugh Laugh Laugh
kedy to stihas ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
mr.karno napsal:
2 jsouk nevim jestli nekecám, ale HAK by mělo být hide away knife
nekecas Happy
www.hideawayknife.com/main.php
JJ
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/2/2005
Teda Blacku, sec mazec.. Takovej inegral jsem si chtel taky zkusit, ale bohuzel bez vybaveny dilnySad Kazdopadne ho mas fakt hodne fesnejHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
A kua tak to je naozaj super.Uplne perfektny ked budem velky tiez taky chcem. Wink
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Tuž Blečino to je těžkej náržez,ale mně si o něm už říkal.Zcela ale předčil veškerá má očekávání.
Jinak fakt "jebačka jak cyp" tohle udělat.Jak už jsem kdysi psal zkoušel jsem ho taky trošku alternitivním způsobem,ale nedopadlo to.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Tu první část vám udělá každý šikovnější kovoobráběč,nebo nástrojář.Pak ale je tam moment,kdy začíná nožířina,a to už zase obráběči neumí(vlastní zkušenost)tak je to třeba dělat opatrně,a někdo z oboru by mohl potvrdit,že ručně na mašinách to chce grif,jinak je kdykoli možná nenapravitelná chyba.A to i s tím,že mašiny máte v dosahu,a umíte to.S tou váhou mě to kapku štve,ale je zajímavá informace,ta duralová patka,já myslel,že ji má ocelovou,ala survival.A mám to svícavé,protože neumím povrchově zmáknout to černění.Jistě,na nerez to ani nejde,ale já to mohl udělat i z uhlíkovky,jako Reeve,on se s materiálem,na rozdíl od některých tajemných nožířů s tím jako správný amík umí pochlubit,z čeho to má.Tak,kdyby někdo měl tip na černění,u které firmy by to šlo,či snad na koleně(nepředpokládám)budu rád za info.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/15/2006
Super, super, super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super
super,super,super,super, super,super super, super, super,super,super,super,super,super super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super,super
super,super,super - je to na prodej a jestli ano tak asi za kolik ?

Téhle kudle dávám 100 ze 100 Happy (Ostatní se snad neurazí ale já one piece concept alá CH.R. miluju Laugh Ještě kdyby to tak mělo dýkovitou čepel, to by bylo ještě hezčí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Blacku, trochu jsem čekal, kdy se o takovou strojařinu pokusíš. Je to dobrý.

Malý detailík - až budeš dělat tu dural hlavici, tak tam šoupni vybrání na o-kroužek. Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/15/2006
Mohli byste mi ještě pro jistotu vysvětlit jak se takový nůž dělá ? Jestli jsem dobře pochopil vezme se kus ocelové trubky (aby to bylo duté) a pak se to musí vybrousit ? A bez legrace - dal by se takovýto nůž (ale s tou dýkovitou čepelí) objednat a kolik by asi tak stál ? Pokud toto zvládnou čeští nožíři tak nevím proč bych si měl kupovat Project II za předraženou cenu. Lepší originál než strojovýroba.

Fakt krásná práce.

P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Blacku, poměrně trvanlivé černění je na zbraních (ale na čepeli asi nevydrží Sad) - zkus nějakou firmu, která se zabývá opravami zbraní.
Třeba tohle:
www.rehak-lov.com/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Reeve tam dává taky něco takovýho - KG Gun Coat. A prý to drží dobře. Takže Petrova úvaha asi správná.
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum