ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Kraken-je vidět, že trénuješ. Tvůj Parang je ale docela macek, a já bych na švihové soutěžení v sekání flašek neměl sílu.

Ale jinak, furt něco dělám. Dneska jsem třeba předělával klínový výbrus s fasetou a čočkový na noži kolegy nožíře. A navíc, mám prostě velkou rozpracovanost. Plus nože, co jsou v kalírnách.

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_033.jpg.jpg
Snímek_034.jpg.jpg
Snímek_035.jpg.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/22/2008
Black: Ty kosičky mají jednostranný výbrus? A co je to za materiál a jaké tepelné zpracování?
Díky g.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
Ahoj Roman, prečo si neukazoval pri gulaši ten nový nôžNoNoNo Chcel som ho vidieť!!!
Posláno:

Štamgast
dipper napsal:
Ahoj Roman, prečo si neukazoval pri gulaši ten nový nôžNoNoNo Chcel som ho vidieť!!!

Guláš byl skvělý, ale já prostě nemohl vědět, že jej chceš vidět.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
goha napsal:
Black: Ty kosičky mají jednostranný výbrus? A co je to za materiál a jaké tepelné zpracování?
Díky g.

čti zde:

http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/247/Default.aspx
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/9/2008
Black napsal:
dipper napsal:

Guláš byl skvělý, ale já prostě nemohl vědět, že jej chceš vidět.

ako to hovoríte? si děláš kozy?Laugh Nabudúce bude pred jedením prezentácia všetkých výrobkov!
Posláno:

Štamgast
Kosičky jsem měl v Lipové. Kdo chtěl, mohl si je vyzkoušet i s mým školením. Bohužel, čeká mně ještě dlouhá cesta k osvětě. Ale zase se mi potvrdilo, že nožíři jsou kluci šikovní. Dal jsem ji do ruky Francomemu, a šlo mu to téměř ihned. Waitman s tím kapku bojoval, ale po doktorovi se nechce manuální práce, takže OK. A pak tam byl kluk ze Slovenska, co mi říkal, že kosí s normální kosou často. A bylo to poznat. Jen jsem mu řekl, co má dělat jinak, a už valil metry.

Co však chci napsat, je o kosení, jako zdravotním cvičení. Velice mně bolívají záda v místech, kde už jim končí slušné jméno. Prostě nad zadkem. Brousím jak socha, takže pořád strnulé pozice. Roky chodím na rehabilitace, a nic nepomáhá. Jsou to prostě povolené břišní svaly, plus ty zádové. Nemám už téměř pohyb, a ta záda bolí. Takže, koho bolí záda, jako mně, kupte si normální kosu, a koste si trávu. Ten rotační pohyb je mnohem lepší, než hodiny na rehabilitačních strojích. Chodil jsem na kde co. Na magnety, masáže, cvičení na balonu, atd. Prdlajz. Stačí 30 minut denně kosit, a záda nebolí. Tohle je má osobní zkušenost. Já kosím v práci. Těch 30 minut nikomu nechybím, a šéfovi jsem to vysvětlil jednoduše. Buď budu 2hodiny fuč na rehabkách, nebo 30 minut za barákem. Plus, stejně má povinnost udržovat trávu. To je ze zákona. Takže, všichni spokojení.

Tady je jediné mínus té mojí dvouruční kosy. U ní není rotační pohyb, ale spíše hrabací. Takže, ta jako rehabilitační nářadí nefunguje.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Chlapi, nemáte někdo fotku z včerejší výstavy nožů v Ově, kde jsem já? Dobře jsem si pokecal, držku jsem celou dobu nezavřel. A díky Rudy nebudu dlouho hladem Laugh , mám nyní něco proviantních zásob US armády doma. Cool
Výstava byla malá, málo nožířů, a myslím, i málo návštěvníků. Jak nastolit změny k lepšímu, to jsem se bavil i s pořadateli výstavy. Mají plány na razantní změny.
Co mně pobavilo, když někdo poznal moji kosu se slovy, že si to dělal jeho kolega podle TV Receptář.Cool
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2008
Tak je konečně doma. Mudža ho oblékl a teď už můžu testovat.Admire

Antoaneto vložil tyto přílohy:
P5200081.JPG.jpg

Štěstí přeje připraveným.
Posláno:

Štamgast
Pouzdro máš tedy rychle. Pak napiš, jak si s novou hračkou rozumíš.
Já bohužel dělám už třetí týden jen na třetinový výkon. Odpočívám, bolí mně ruce.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
chci se zeptat, na tý hromadě nahoře je nějaká mačeta pro mě?Happy
Posláno:

Štamgast
pepe12345 napsal:
chci se zeptat, na tý hromadě nahoře je nějaká mačeta pro mě?Happy

Je to tak.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Tak měl můj bejbík menší konfrontaci za asistence mojí přítelkyně se starým křeslem,v něm šroubky,vruty,čalounické sponky a halda dřevotřískových desekSurprised .....podrobnosti a fotky jsou vedle ve vlákně na co jste naposledy použili......z parangu byla malá pilka,ale co mě překvapilo,že za 10minut na kamenech,není po zoubcích ani památky a zase holíOk Ta uhlíkovka mě pořád překvapujeOk Dobrá práce,BlackuHappy
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Je to tak. Vidím to na mých kosičkách, když tím nechtíc v lese trefím šutry. Tam vidím, co to vydrží. Přebrousím to, a jede se dál. Navíc, jak správně konstatoval Kraken, ani sekáči, ani mačetě zoubky nevadí, pokud je to jakž takž ostré celkově v ploše. Leda bys tím dělal rajčatové pyré pro celý pionýrský tábor. Pak možná brousit o chlup déle. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
No,já měl z uhlíkovek jen ontárko a glocka.....Ale bejbík mě poslední dobou přesvědčuje čím dál tím vícHappy Teď už si umím ten matroš představit i na malé kudle,zakalenej tak o 1,max 2 HRc víc.....Rajčatové pyré nedělávám,ale mám rád své mazlíky jako jed ostréWink parangem totiž i krájím,ne jen sekámHappy
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Jo, BILL s tím Baby Parangem dělal v Lipové guláš, a krájel s tím hafo cibule. Tož, kdo si hraje, nezlobí.

BILL_a_cibule.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Tak, alespoň fotečka z Ostravské výstavy od pořadatele.
A mám tady k dobru jednu historku. Byl jsem v pondělí i Mikiho, a opravil mi zub. Kdo mně viděl v Lipové se zubem uštíplým, tak už je zase, jako nový. Miki je zubař. A nebýt Knife, neznáme se. Takto je to jeden z mých VIP zákazníků, protože mých hraček má velmi hodně.
A nyní pointa příběhu. To, že jedu k zubaři je sice pro každého neveselé, ale běžné. Já ovšem jel za Mikim do Havlíčkova Brodu, tj.280km daleko. Když moji omluvenku viděl šéf v práci, myslím že si myslí, že jsem ho obalamutil. Protože takhle daleko k zubaři, to je mazec. Tři hodiny jízdy autem tam, tři zpátky. Ale jsem moc rád. Miki je soukromý zubař, a nabízí jen nadstandartní péči v plné úhradě pacienta. Normálně bych si takovou péči nemohl finančně dovolit, ale spokojen jsem maximálně. Díky moc.

241282_203527109690640_100001000573400_550967_4752228_o.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Dodělal jsem nějaké to nářadí do lesa, co lidi chtěli. Pár kosiček mám navíc volných k prodeji.
Ta zabalená kosička, tak to posílám poštou. Baby na poště z toho měly ze začátku srandu, ale zvykly si. Happy
Ty motyčky jsou na traily, na údržbu. Ale ta úzká, ta je pro detektoráře-hledače pokladů.

Snímek_044.jpg
Snímek_040.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/13/2007
Hezký arzenál :)

Máš PM
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
super, machette taky odjela?Happy