ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/20/2010
Tuž o tom kosení a naklepávání bychom si dopisovali minimálně dva Happy
Lyžky nerobim :-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Kanaďan napsal:
Tuž o tom kosení a naklepávání bychom si dopisovali minimálně dva Happy

Tebe to baví, a máš pozemky. Máš dvě moje kosičky, a své kvalitní kosy. Možná bychom mohli něco dát dohromady.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A tohle je před dokončením. Příložky jdou celkem rychle. Pak ještě pár bushcraft kudel, a mám vše hotovo. A pak už jen budu doufat, že zas někdo napíše, a bude chtít kudlu. A tak to tluču, furt vpřed.

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6255.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
První a třetí ze zhora....pěkný...Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
Mě se líběj všechny, nádheraAdmire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Ahoj Romane,
nechci prolezat cele Tve rozmerne vlakno, takze otazka. Na kolik prijdou Tvoje universalni kosicky? Diky. Zdenek
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Zdenek napsal:
Ahoj Romane,
nechci prolezat cele Tve rozmerne vlakno, takze otazka. Na kolik prijdou Tvoje universalni kosicky? Diky. Zdenek

Ahoj, doporučuju kosičku č.2
600kč, plus 130obchodní balík. Ale musím něco vyrobit, právě jsem jich prodal hromadu, a nemám nic.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/17/2006
Zdravím Tě, Romane.
Účastnil jsem se jedný grilovačky a všim jsem si tebou potuněný nožík od J.Brixiho.
Starší pán, jinak myslivec, je s úpravou spokojený. Dozvědel jsem se, že tuning proběhl jaksi zdarma.
Byl jsem tedy požádán, abych ti touto cestou tlumočil dodatečný velký dík a že nechce být za nezdvořilou vyžírku, tak kdybys něco potřeboval..
Tož, předávám informaci Cool
(je to nůž ze str. 284)
Posláno:

Štamgast
Já jen věděl, že pán je již v důchodu, a chce to předělat. Jen jsem chtěl vyhovět. A to je víc, než prachy, když jsou lidi spokojení s mou prací.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/7/2011
ty jsi mi ale šlechetný...i já dělám někdy zadarmo,když ti lidi jsou příjemní.Navíc když jsem v dobrém rozpoložení.Jinak jsem šupl tu muchu na své stránky,tak se jukni...a něco mi napiš.
Posláno:

Štamgast
Míro, a co ti mám napsat, abych nepsal kraviny? Samo, že jsem ten vyrobený klacek podle origo klacku viděl. Ale než jsi to napsal, tak jsem prostě nechápal, proč ukazuješ klacek....kopíruješ boží dílo způsobem až kacířsky věrným....je to prostě neskutečné, a nechápu to.

A něco o nožích..
"City combat knife". Nebo, chcete-li, "městský bojový nůž". O jeho prvotní návrh se zasloužil učitel boje s nožem z Prahy-Aleš Brunner. Já to jen udělal tak nějak po svém. První návrh jsem už měl hotov, tak toto je první kudla pro zákazníka. A kdybych nebyl sklerotický vůl, a nezapoměl, že tam měla být signatura s "B" psacím, tak bych mohl říct, že nůž je hotov. Takto jej budu vyrábět znova, a označím signaturu razničkou od Gonzy.
Tyhle bojové nože mně baví. Asi to je ujeté, ale každý nějak blbne. Dělat bojové nože proti bližnímu svému je sice zavrženíhodno, ale co už. Tohle šlo lidem odjakživa naprosto nejlépe, vyrábět zbraně.

Snímek_6260.jpg.jpg
Snímek_6258.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/7/2011
hahahahahaha ukazuji klacek..no tos mě pobavil..a ještě navic jsem si ho i vyřezal....Jak je ta čeština krásná.....moc jsi mě rozesmálLaugh
Posláno:

Štamgast
Srovnání velikostí podle mého notoricky známého bushcraft nože, který strouhám zrovna pro někoho, koho to doufám potěší. Happy A bude lepší, než chtěl. Happy

Snímek_6259.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
vidm na bruse cocku? ze by?? Razz Happy
Posláno:

Štamgast
traffic_juzz napsal:
vidm na bruse cocku? ze by?? Razz Happy

Vidíš dobře.Happy Ale nějak jsem nezkousl, že to chceš obyčejné, tak to budeš mít ode mně grátis poněkud více vymakané, než jsi chtěl. Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Admire Admire Applause
tak sa mi noze od teba rozrastu o jeden kusok..4ty..dakujem! Happy

edit: dokonca na cepeli moj nick..to je ako venovanie..Happy Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Black napsal:
Zdenek napsal:
Ahoj Romane,

Ahoj, doporučuju kosičku č.2
600kč, plus 130obchodní balík. Ale musím něco vyrobit, právě jsem jich prodal hromadu, a nemám nic.

Romane dekuju. Je to info pro kolegu z prace.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
City Combat Knife (CCK) se mi hodně líbí, má jednoduchý, ergonomický a ryze praktický tvar (univerzálně použitelný). A ve výsledku navíc fakt pěkná kudla, za mě jasný palec nahoru Ok.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Tyler napsal:
City Combat Knife (CCK) se mi hodně líbí, má jednoduchý, ergonomický a ryze praktický tvar (univerzálně použitelný). A ve výsledku navíc fakt pěkná kudla, za mě jasný palec nahoru Ok.

Dík, ale jak jsem psal, jen jsem přenesl do reálu čmáranici z kusu papíru od Aleše Brunnera. Ale budu jej brát na výstavy, a myslím, že si své zákazníky najde.

A večer snad ukážu novou hračku pro Krakena. Přijel jsem z práce, a pátečních nákupů ve funkci řidič nákupního vozíku, a sponzor, a teď jdu makat pro změnu do dílny na nožích.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black napsal:

ve funkci řidič nákupního vozíku, a sponzor.

Grin Razz Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum