ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Black napsal:
Bolo XXL. Je vyroben na základě specifických požadavků majitele. Příložky Haim černá micarta podložená hrubým červeným fíbrem. Je to pěkný macek.

No majitel bude mit jiste radost Wink
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/28/2008
Black napsal:
Bolo XXL. Je vyroben na základě specifických požadavků majitele. Příložky Haim černá micarta podložená hrubým červeným fíbrem. Je to pěkný macek.

Ahoj Blacku,můžeš uvést rozměry a váhu Bolo XXL. Měl bych o něco takového zájem.Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Vše je zde v recenzi:
http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/295/Default.aspx

Víc , nebo lépe to stejně napsat neumím. Bolo XXL je o cca25mm delší na čepeli. Ale pokud bych jej měl dělat, bude trochu jiné. Toto Bolo je pro DrU2 s jeho specifikacema. Já bych to podle sebe udělal s delší rukojetí, aby mi to pasovalo, jak to jako nožíř cítím, že by to mělo být.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Romane, ja chtel hlavne, aby to bylo do paru, takze proto ta rucka, ale v mych pozadavcich jsem ji chtel malinko prodlouzit, takze s rukou snad nebude problem. Jen doufam, ze Bolicko neni moc male Confused Delsi jen o 25mm? To jsem myslel, ze jsme delsi, nedelals ftaky otku s BolemMax?
Posláno:

Štamgast
Vyděržaj pionier.Cool Závtra budět u tebja novaja igraška.Laugh

Už je zabaleno, za hodinu jdu na poštu. Ale od zítřka už musím chodit zase do práce. Ach jo. Vstávat až v 6.00 a ne 4.30 je zatraceně znát. Tohle nožířům na plný úvazek asi jediné závidím, že mohou vstávat, kdy chtějí.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Super.
Zbyl nejaky ten fibr?
Jojo, vstavat v 6:00 to by bylo Happy . Nejsi sam,Blacku, kdo musi z pelechu brzy - ja vstavam ve 3:30, abych mohl delat od 5ti, stihnul neco vic udelat a soucasne byt doma rozumne, ale i tak se mi byt doma v pekny cas moc nedariLaugh
Posláno:

Štamgast
Po letech se ke mně vrálo moje Bolo fantasy na přebroušení. Vyrobil jsem jej jako designérský úlet v jediném kusu. Tenhle kousek jsem viděl moc rád. Prodával jsem jej nerad, ale holt, peníze jsou potřeba všem. Tohle Bolo je úlet. Není určeno na těžkou práci. Spíše Klingonovi do ruky do seriálu Star Trek. Cool Happy Přesto jej majitel používá k sekání, a prý je spokojen. Ale já to bral, jako kuriozitu. Jsou tam tři typy výbrusu. Vnitřní klenutí je čočkový. Vnější klenutí je klínový, a špička má dutý výbrus. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_265.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A pro představu, jak velké je. Happy

Snímek_272.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/18/2011
To bolo je super hned by som ho bralOk
Nôž a slovo ber vždy za správny koniec!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Black napsal:
Po letech se ke mně vrálo moje Bolo fantasy na přebroušení. Vyrobil jsem jej jako designérský úlet v jediném kusu. Tenhle kousek jsem viděl moc rád. Prodával jsem jej nerad, ale holt, peníze jsou potřeba všem. Tohle Bolo je úlet. Není určeno na těžkou práci. Spíše Klingonovi do ruky do seriálu Star Trek. Cool Happy Přesto jej majitel používá k sekání, a prý je spokojen. Ale já to bral, jako kuriozitu. Jsou tam tři typy výbrusu. Vnitřní klenutí je čočkový. Vnější klenutí je klínový, a špička má dutý výbrus. Happy

Je to moc pekne. Hezka ukazka remeslne zrucnosti.
U Stridera delaji jeden druh vybrusu cepele, kteremu rikaji "nightmare" - "nocni mura" a davaji to jen na noze, ktere stoji pres tisic USD. Kdyby oni udelali neco takoveho jako Ty .....

Obrazek je ze stranky prodejce.

Zdenek vložil tyto přílohy:
747_1_.jpg.jpg

“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Uz jsem to tady nekam na jine vlakno daval, ale asi to patri spis semGrin
Dosel mi v utery velky balicek a v nem darecek resp. dva Happy
Jsem s nimi spokojeny, vetsi by to Bolo uz asi nebylo ono, takhle mi to Black trefil paradne, nu ale to Bolo fantasy taky nema spatnou velikostLaugh
BSK2 je ostry jak britva.
Takze Blacku, ja Ti timto dekuji uctive za Tvou praci a za trpelivost pri mych neustalych pripominkach a kibicech. Diky!
DrU2
Edit: Jinka pro neznalejsi - pro predstavu velikosti je ten vykres pod kudlikama format A3 (420x297)Wink

DrU2 vložil tyto přílohy:
IMAG1218.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Jsem rád, že jsi spokojen. Jsem rád, když jste všichni, co moje výrobky máte, jste spokojení. Ale vím, že i při tom, jak to dělám, mám pořád co zlepšovat. A ta trpělivost, myslím, že je to spíše naopak. Já můžu jen doufat, že i nadále budete mít trpělivost se mnou. Přeci jen toho času nemám zrovna moc, a často se mi stává, že nestíhám termíny. Pak jsem sám na sebe naštvaný. Ale zítra ukážu zase jednu docela pěknou kudlu.Happy
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
No super Blacku!
...... a bude velka? mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
DrU2 pěkná sestava...to Bolo je zajímavé....hmmm Ok

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:
DrU2 pěkná sestava...to Bolo je zajímavé....hmmm Ok

Diky Happy , jsem rad, ze se nekomu libi.
Je to zamyslene do paru, ze se budou navzajem doplnovat, nicmene lze je nosit i samostatne, jak uz jsi ty predvedl s BSK2kou , ale stejne jsi mel Paranga v baglu, ze jo?Laugh
Posláno:

Štamgast
Outdoor nůž. Prostě, nůž "na ven". Anebo bushcraft zase jinak. Ocel RWL34,tl,4mm a příložky jsou zebráno. Už mám zase zpoždění, tak snad se bude majiteli líbit.

Snímek_281.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Byl jsem požádán, jestli nabrousím repliku nože M3, US armády z II.sv.války. Replika je od fa.Boker. Nůž se mi velice líbí, a docela nerad jsem na tu úpravu kývnul. Ovšem, dlouho jsem majitele od té úpravy odrazoval. Je to bodák k zabíjení lidí ve válce. Není to nůž do lesa. Kdyby jste měli tento nůž ve své sbírce, a chtěli ho vyměnit se mnou za nějakou mou kudlu, docela rád bych ho měl ve sbírce. Takže, fotka před úpravou.

Snímek_271.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/22/2006
Romane ten předposlední kudlík,je to určitě zebrano?
Mně to tak nepřipadá.
Vypadá to spíše na serpenwood(mramorové dřevo).I podle struktury dřeva.
Mrkni tady http://halfarknives.cz/documents/68.html
Ale třeba se pletu,musel bych ho vidět na živo.

**AL** vložil tyto přílohy:
p_serpentholz.jpg.jpg

OMNIS VITA SUPPLICIUM EST.....celý život je trestem
Posláno:

Štamgast
To dřevo jsem špalík kupoval kdysi v Jataganu. Měl jsem na něm ještě cedulku s cenou. A kupoval jsem to, jako zebrano. Je to zvláštní dřevo. Divně smrdí při broušení, a vůbec nebere olej.
Al-díval jsem se na tvoje stránky, a pravdu máš spíše ty. Já to prostě beru podle toho, co mi kdo napíše na cedulky, když to kupuju.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/28/2011
Black napsal:
Outdoor nůž. Prostě, nůž "na ven". Anebo bushcraft zase jinak. Ocel RWL34,tl,4mm a příložky jsou zebráno. Už mám zase zpoždění, tak snad se bude majiteli líbit.

Tak toto je ale echt podarena kombinacia Applause
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum