ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2006
Sice strojařina v základu, ale hluboce se klaním a smekám pane. Tohle je "paní dýka". Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Je to pěkná prácička. Výbrus to korunuje. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Jsou tam chybky,ale s tím brusem jsem si naběh.Chtěl jsem zase něco extra,tak konec brusu je dělán stopkovou bruskou,kotoučkem pr.8mm,se zakulacenou špicí dokulata,tj,R4.A tím jsem pomalu šmejdil po tom konci.Samo,párkrát mi to sjelo,a moc nechybělo,a už šla ven oknem.Chělo by to Dremelku,na jemnou práci,zatím však nemám.To ukončení brusu mi zabralo celý jeden den.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Nástrojářský a brusířský šperk, ukázka dokonale zvládnutého řemesla, PARÁDA! Happy
Jen tak dál! Wink
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/16/2005
Nářez!

J.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Pane, TA JE! Čisté, elegantní, funkční, pěkné.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Romane máš to fajný,po vašimu nejblišimu susedu bardzo ladne,po našemu moc pěkný,jen bych tam zkusil záštitu jako u N´konky(na závit),takhle to vypadá trochu jako vrhačka,ale perfetkní konstrukce a zpracování.To je ale na Tobě.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
dam taku zmijakovsku Happy Happy Happy

kolko by si to musel robit naozaj cisto rucne
aby si dosiahol podobnu kvalitu ?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/30/2006
Hrozně moc rád bych napsal něco originálního, ale k tomuhle se fakt nic napsat nedá, páč kdo má voči, tak to vidí sám Happy
„Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, ale zlo nelze přemoci útěkem.” - Jeff Cooper
Posláno:

Štamgast
Díky.Dělal jsem ji i s vědomím,že je to vlastně kus železa -na nic.Nikdo nejsme vrahoun,dýku nám jistě netřeba.Přesto,je to výzva,zkusit si to.Více zkusím na vláknu,které za chvíli napíšu.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Tohle je fotka pro Ládese,který mi daroval vyřezaný tvar,tohohle kudlíka od Mela Pardue,co ho neumím ani vyslovit,tak jsem na tom něco vytvořil.Jen,zase jsem to udělal po svém,na oko se to zdálo být výborné,ale,nesedlo mi to do ruky.Tak jsem ten zub na hřbetu dal citelně dopředu,a u vybrání,jako záštita jsem to zabral ostřeji,a sedí výborně.

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Se ti poved ten výbrus a tvarově je zajímavější než origoš.Mooc pekné mosím ťa pochválit jak sa ti tá kudlá povedla.Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Tak tohle je dost gůůůůt! Jak je asi zhruba velký?
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
gorshi napsal:
Tak tohle je dost gůůůůt! Jak je asi zhruba velký?
Tak výřezek co jsem Blackovi posílal měl tuším 235mm + -
Posláno:

Štamgast
Vyrobil jsem si sobě nůž do kuchyně.Líbily se mi nože Westyho,tak jsem to inspirovám pojal zase po svém.Chtěl jsem zkusit,co je na tom jednostranném brusu,no uvidíme.Takže,jedna strana je plochý klín,druhá-mírná čočka.Na šířku má čepel 51 mm,bo tak mi to vyšlo.Zase jsem se jen postavil k brusce,a nějak to dopadlo.Dřevo na ručce-či vim,hoři.Ví to Westy,já ni.A asi sem pomalý,bo sem na tom po hodině strávil tyden.Tož to by byl drahy kuchak,pan Pok može klidně spat,já to za dvě hodiny neumim.

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/9/2006
hezky a prakticky. Me se libi, ale neodpustim si jednu pripominku, jestli je ten nuz urcen pro pravaka, tak je vybrus na spatne strane cepele. Nuz na foto je vhodny spise pro levaka, no ale to je jen takova malickost. Happy
Posláno:

Štamgast
Správně,a co z toho vychází?No,že jsem levák..
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
tož....
1) nemožu to okázať mojí, bo by hodila Tři sestry do struhy
2) estli ma ta šedá kůra mozková a bulvy neklamů, tak ta štípa bude snáď černej vořech, né
3) tož chachare, co je to matroš???
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Tož,dyk je to enem kuchák,a eště muj,tož sem to pojal strojirenku metodu,zvanu ŽaVeS (pro ty později narozene-žadne velke sra*i),tak je to enem 17029.Minimum ručně,všicko na male pasovce Bosh.Taka ale perlička,schvalně sem ty strany brusil rozdilně,tak pas 100grint mi zrobila (ojeta)povrch 0.48,a ojety pas 150grint-povrch 0.28 mikronu.
(Theodore Roosevelt)
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Japonský originál, dovezený přímo odtamtud díky jednomu mimořádně ochotnému člověkovi (DÍK!)Happy.
Black & Westy: až se zase někde potkáme, budu ho mít sebou! Wink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum