ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/5/2005
Je to můj oblíbený nástroj,dík moc za jeho realizaci.
Ad dřevo:kdepak jasan nebo agát...,ale taky je z našich luhů a hájů-oblíbený to strom Rumcajsův
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Zkouška,dřevěná ručka.Dostal jsem dřevíčko,ale nevím,co to je.Asik to něroste nigde u Ostravy,aj když je to skorem černe.Esli kdosik pozna,co sem to dostal,tož kidnite.

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
...

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
...

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/16/2005
Ipe.

Jarda
Posláno:

Štamgast
Pokud můžu,o dřevu fakt vím asi jen tolik že hoří.Už jsem pokročil,některé hoří blbě.Víc toho nevím,holt,chce to doučování.Jen dotaz.To dřevo-Ipe-nepatří mezi spíše hutná,těžká dřeva?Tohle moc těžké není.Vezmu to do Prahy,pokud by někdo věděl..
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Napadl mě nový tvar nože.Jde o ten horní.A docela fajn,moc dobře to sedí v ruce.Tři prsty normálně,malíček už v díře.

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
už jsem měl kapku jiný kudel,a už na to kamarád udělal i pouzdra..

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/27/2004
Ja som Ipe kúpil na výstave v BA, použil som ho na zatiaľ posledný nôž (teda ak je to Ipe). Nie je veľmi ťažké, ale fest tvrdé. Spraviť do neho ryhu nechtom je veeeľmí ťažké. Je trochu, akoby mastné. Pôsobí na mňa takým dojmom. A výborne sa obrába.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
moc pekny pouzdra,na drapky jsem koukal v Brne,paradni prace, ale naprosto me fascinovalo tvoje bolo.to je fakt paradni pracant
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/13/2006
Krásná práce, jak nože, tak i pouzdra.
Posláno:

Štamgast
kapku zase změna designu.

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
pekná, este par zmien designu a budu tvoje macety popularne ako noze od chrissa reeva, a to teraz nemyslim ako srandu.....
Posláno:

Štamgast
Minikerambit,myslím,že menší už to být nemůže...

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Bolo-nůž.Je menší,lehčí,je to nůž.Bude s dřevíčkem.Jen rovnou píšu,jsem nerad,když najdu svou myšlenku na tomto foru ve formě výkresu,aniž bych byl požádán.Okamžikem,kdy se mi z koníčku stala živnost,stojím si i za autorskými právy..Dal jsem foru jediný tvar,to je klubák.Ostatní jsou mé..

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
samozrejme pekny u teba ako vzdy, vykres nebude, aspon ja ho kreslit nebudem.... inak ospravedlnenie a dalsie, v maily....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Toto mi zavana trochu pokrytectvom. Na jednej strane sa tu chvalis, ako perfektne sa Ti podarilo napodobnit "one piece knife" od Chrisa Reeva (to Ti samozrejme nikdo neberie a praca je naozaj na urovni, predpokladam ze si si nevypytal dovolenie) pripadne inych majstrov a na druhej strane sa tu ohradzujes proti tomu aby si niekto okopiroval "tvoj dizajn". Nechcem aby bol toto zaklad na flame war, ale uz to tak na svete chodi, ze ten kto chce si to okopiruje aj bez tvojho dovolenia ... nic v zlom, ale pripada mi to... divne.

[quote=Black]Bolo-nůž.Je menší,lehčí,je to nůž.Bude s dřevíčkem.Jen rovnou píšu,jsem nerad,když najdu svou myšlenku na tomto foru ve formě výkresu,aniž bych byl požádán.Okamžikem,kdy se mi z koníčku stala živnost,stojím si i za autorskými právy..Dal jsem foru jediný tvar,to je klubák.Ostatní jsou mé..

1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
baca: nevím jestli jsem to pochopil správně ale jde o to, že chris reeve je natolik za vodou, že ho nějaká kopie jeho nože vůbec netrápí, kdežto uživit rodinu v naší milé vlasti plné daní, srážek, pojištění atd právě výrobou nožů, je dost těžké a vůbec se blackovi nedivím že to napsal a já osobně to plně respektuju a nic od něj překreslovat nebudu..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
Mno taky mi to prijde jete....chapu ze nekdo nechce davat svoje specialitky...ale pak asi nemas na foru ty fotky davat, napodobovani bude porad. Navic co je napodobenina a co uz ne? Ale jinak nic ve zlem.
Posláno:

Štamgast
Ja blacka celkom chapem, aj ked mi to teraz akosi ubralo ten elan s kreslenia nozikov, kedze len par je mojich navrhov Sad ..... ,ostatne prekreslene su tiez bez opytania, i ked niektore na poziadanie...
a tymto Vas chcem este poziadat aby sme to tu zbytocne viac nerozoberali, a ak budem chciet prekreslit nejaky nozik niekoho otialto s fora, tak sa najprv opytam .....
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum