ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/13/2008
Black napsal:
Včera mi přišlo na přebroušení tohle, tak jsem si mohl konečně udělat porovnání s mou kudlou. Za chvíli posílám z5.

Jéé to je paráda, rozkliknu Tvoje vlákno a koukám na svoje nože ..jen škoda že i ten prostřední není můj pač to vypadá na super utiliťák Ok
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Lotrhou napsal:

Delší dobu tuhle záležitost sleduji a mlčím. Ale dál už to NELZE - ještě nikdo nepojmenoval jádro problému.
Spoustě lidem vadí způsob Blackovy prezentace a jeho styl sebechvály- ale na to se dá zvyknout . Někdo na jeho vlákno přestane chodit, někdo na něj chodí jen odhlášen , aby ho to nesvádělo k nerozumné reakci. potud je všechno správně. Někoho to sere tak,že si nemístně rýpne, strhne se hádka- a dotyčný dostane BAN- i to je správně.
A teď přichází ono ALE, které se jak si myslím vztahuje- mimo jiné k tomuhle případu. Nevím jestli je to záměr, nebo se občas Black špatně vyspí, nebo..., nebo...- důvodů by šlo vykoumat spousta - ale do Blackovy hlavy nevidím a nechci tedy tvrdit nějaký nesmysl- budu mluvit jen o důsledcích. Black prostě občas silně přestřelí- viz případ s jeho odvážným tvrzením do časopisů, tvrzením že kování je blbost, že moderní oceli se kováním jen zkurví atd... atd... a v následné několikadenní hádce padali bany opět- ale dávat ban někomukdo se brání nepravdivému tvrzení, které podrejvá jeho práci , to už správné není.
Pak se taky občas stalo,že bez žádného důvodu, žádné záminky (opět nevím jestli se špatně vyspal , nebo co se stalo a nebudu hledat důvod toho kroku) Black ve svém příspěvku někoho urazí- všichni vědí jak to dělá- najednou začne psát o závistivých, nepřejících nožířích kteří ho pomlouvají a celkově mu škodí- ale NIKDE nelze najít opora pro jeho tvrzení, prostě si to vymyslel... neb za těch pár let co knife.cz navštěvuji jsem ještě nenarazil na "pomlouvání " Blacka ani jednou- jediný kdo o tomhle napadání a závisti mluví je Black. A možná to tak cítí... ale to nic nemění na tom, že každé takové jeho tvrzení- ať si to uvědomuje, nebo ne - je dost ošklivá urážka komunity a nakonec na ni VŽDY někdo zareaguje -seřve ho a hádka je na světě- a opět se maže a padají bany.
ALE TOHLE UŽ SPRÁVNÉ NENÍ !!! moderátoři by se občas měli pořádně zamyslet nad tím PROČ hádka vznikla- a vyřešit to šmahem- je to Blackovo vlákno- Black je pán- to je to nejhorší možné řešení. nic to totiž neřeší a situace se bude nejspíš brzo opakovat- a TAKY ŽE OPAKUJE !!! ban a mazání urážek má v tomto případě proběhnout na druhé straně ! jinak se nikdo nesmí divit někomu jako je MAT, že už na to nemá nervy ani náladu a nikdo nemá žádné právo ho ukecávat aby zůstal- tohle píšu hlavně moderátorům- neboť to ONI svým již několikátým ,necitlivým a nespravedlivým rozsudkem vyhnali MATA z knifu- nikoli Black !!!
Blackovy jen něco ujelo a možná toho taky občas lituje - a já opět zdůrazňuji, že mu nevidím do duše a důvody ani důsledky neznám a nerad bych ho tímhle elaborátem naštval, nebo urazil- byl bych rád kdyby se zamyslel a když něco napíše, chvilku počká se zveřejněním a srovná si v hlavě jestli z toho zase nevznikne nechutná hádka.
-Blacku promiň jestli tě můj příspěvek naštve- proto ho nepíšu, urazit tě prostě nechci.ale sám jistě vidíš , že se něco musí změnit. on je ten náš rybníček totiž docela malej a tudíž je ponorková nemoc stále připravena zaútočit, a jako rozbuška stačí už vážně málo.
-Mate, doufám že nasranost na knifu pomine , něco se změní a ty se potom vrátíš. věřím v lidi.

Odpovím ti u sebe, ač text jsem zkopíroval z Matova vlákna. Já si tě vážím, a do očí jsem ti řekl, že tě beru jako člověka, co to má v hlavě srovnáno, a je v pohodě. Nemám s tebou žádný problém, a nemám ho s většinou nožířů. Pár lidí rád nemám, ale to je prostě normální život.
Co se týče toho, co píšu, zopakuju, kdo je můj přítel, ten to také ví. Kdo je kolega, nemám problém, můžeme pokecat, vytknout si, co nám na druhém vadí, a život jde dál. A pak je pár lidí, které rád nemám. No a co, to je také normální. Zrovna tak nemám problém s Gweckem. Je to pro mně člověk, kterého vnímám, jako velkého pohodáře, a skvělého nožíře. Zrovna tak, když mi něco řekne Hejkal, minimálně nad tím dlouho přemýšlím. Adt, vážím si tady velkého množství lidí. Ale ne všech. Tečka.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Tygerstyle napsal:

Jéé to je paráda, rozkliknu Tvoje vlákno a koukám na svoje nože ..jen škoda že i ten prostřední není můj pač to vypadá na super utiliťák

ten prostřední je můj, dnes jsem si ho měl možnost osahat. Padne do ruky jako ulitý. Další horký kandidát na EDC jak do města, tak i do přírody Wink Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
A já sem jenom vsunu, že moc děkuju za dárek - takhle podporovat mojí ouchylku na neck knife by snad mělo být trestné Laugh Ještě jednou díky!
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Tyto zbraně jsem si nafotil v tělocvičně u svého učitele Ivana Rzounka v sobotu v Praze. Jsou tam novodobé, i staré kusy. A konečně jsem se po mnoha letech dozvěděl, jak mají vypadat motýlí nože. Kdo si najde začátek mého vlákna, já své vlákno nožíře začal s motýlím nožem, a nevěděl jsem si rady, jak jej dodělat. Už to vím. Happy Cool

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_7634.jpg.jpg
Snímek_7635.jpg.jpg
Snímek_7636.jpg.jpg
Snímek_7637.jpg.jpg
Snímek_7638.jpg.jpg
Snímek_7639.jpg.jpg
Snímek_7642.jpg.jpg
Snímek_7644.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/15/2009
čumim- vreálu ty motýlový nože vypadaji oproti filmům mnohem víc... jak to říct- evropsky?
Páchejte dobro, bez ohledů co na to říká zákon.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/8/2006
Black napsal:
Dobré ráno všem. Z Pražské výstavy nožů jsem doma, plný dojmů. Nelze je popsat jinak, než jako pocit velkého štěstí ze všeho, co se během víkendu přihodilo. Snad nebude majiteli a adminům vadit, že o tom napíšu. V sobotní podvečer jsem se setkal po 18 letech, kdy jsme o sobě nevěděli, se svým učitelem wing chun kung-fu, Ivanem Rzounkem. ...

Zdar a silu Romane !!!

mnohokrát děkuji za Tvojí návštěvu (ale i Tvého kolegy), byl to parádní večer a rád bych kdyby se to stalo takovou malou tradicí když dorazíš do Prahy - jsi u mne KDYKOLIV srdečně vítán!!!

Jo a děkuji za Tvoje odborné vysvětlení těch věcí okolo mých historických kousků - vlastně jsem netušil co mam Happy! Příště bych Tě poprosil o pár dalších názorů odborníka...

Pořád si teď hraju s tím nožíkem od Tebe a FAKT jsem nedočkavej až dorazí nůž.

cest, ivan

PS - btw, jakej prošedivelej pohublej člověk? Snad vysoký fešák, svaly na něm jen hrály, havraní dlouhé vlasy a pronikavý pohled Happy Happy...

Posláno:

Štamgast
Kdysi dávno jsem byl i já pohublý mladík. Happy Nyní mi stačí, když se mi zdraví bude po trochách zlepšovat. Děkuji za rady, a ukázky cviků. Myslím si, že mi to může pomoci. Však, on tam byl se mnou u tebe Hanees, a taky byl nadšen. Happy

Zbyněk-tohle je dýka vyrobená mečířem nedávno.To však nesnižuje jakost té práce. Však si o něm něco najdi, odkaz mi byl smazán.

Fotografie_00152.png.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Jen navážu na tu předchozí fotku. Pohublý mladík už nejsem, což mně pěkně trápí leta. A můj učitel je stejný ročník narození, jako já, nebo třeba i P.Dohnal. Foto ze soboty před Pražskou výstavou nožů, z tělocvičny v Praze. Jsem moc rád, že jsem se mohl znova po letech vyfotit se svým učitelem wing chun kung-fu.

DSCF9029.JPG.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Kurňa Black, dnes som sa riadne dorezal buřťákom od Teba pri príprave guláša. Mal by si dávať k nožom návod na používanie. Asi Ťa budem žalovať...

venco vložil tyto přílohy:
DSCN0017.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Dostal jsem nápad, jak vyřešit dále svou existenci na Knife. Netěší mne, jak a co se zde děje.
Proto moje vlákno nožíře bude dále jen a jen o nožích, které budu stručně presentovat, a o vás, kdo mé nože používáte, a budete chtít ukázat, zdali jste spokojeni, či nikoliv.
Kdo si rád přečetl, jak žiju, a co dělám místo nožů, bude mít nadále možnost na mém novém blogu. Tam budu psát, co jsem psával zde. Blog budu mít uzavřený, a nebude možnost mi na něj psát. Budu to mít, něco jako internetový deník.

Shodou náhod mi před chvílí volal majitel Knife.cz a chtěl se mnou řešit situaci, která je okolo dění zde neveselá. Jsem rád, že jsem jej překvapil, a potěšil tím, že řešení už jsem měl nachystáno. Tedy tímto berte, že na vaše fotky se i nadále těším, budu však reagovat jen stručně.

Můj blog bude zde:

http://black-knives.blog.cz/

Přeji všem hezký den.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
myslim ze je to dobry kompromis. At se Ti dari.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
myslím,že je to vskutku diplomatické riešenie Applause a nožom to neublíži Wink
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Dobrý a vstřícný nápad, Blacku Ok. Jen malé doporučení - odkaz na svůj blog si vlož do podpisu nebo té spodní lišty (mělo by to jít nastavit v profilu), ať na něj lidi můžou snadno přejít i odtud, ze tvých příspěvků.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Hybridní Bolo. Už je u majitele v Praze.

Snímek_7656.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
nože z vakuové kalírny přišly krásně rovné, takže, je to tady.

Snímek_7659.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Bolo max. Textit řezaný napříč. Už mi došel, takže dál už jen nový. Tento byl ještě po komančích, proto je tak zoxidovaný, tedy tmavý.

Snímek_7663.jpg.jpg
Snímek_7661.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2004
Ten blog je dobré řešení, ať se daří.
Politická korektnost - pomýlená filozofie předstírající, že hovno lze zvednouti za čistý konec.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/1/2010
krasa Ok tato farba je este lepsia... btw je krasa, ze na vsetky posty je minusova karma. ako deti v skolke
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Pepo napsal:
krasa Ok tato farba je este lepsia... btw je krasa, ze na vsetky posty je minusova karma. ako deti v skolke

Normál Laugh Laugh Laugh nad tím už se nepozastavuji.

Blacku super Ok Hlavně ti holásci z kalírny Ok
vratislavindrastudio.cz
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum