ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/15/2006
MyKnife napsal:
Here we are Laugh . Nesleduji Blacka tak důkladně abych mohl s jistotou říct, že někoho neprovokuje na jiných vláknech, ale tahle štvanice je opravdu úsměvná.
Nedávno jsem byl obětí cenzury tady na knifu a dozvěděl jsem se, že některým lidem vyloženě vadím. Naštěstí se to vyřešilo osobním jednáním s Milanem a doufám, že už navždy.
Každý halt nemá to štěstí být rozeným sympaťákem a taky "nemůže být člověk ten, co by se zavděčil lidem všem". Položme si prosím otázku, proč vám Black vadí? Dokážete si na to odpovědět upřímně? Mně například nevadí nikdo. Když mi někdo nesedí, zkrátka na jeho vlákno nechodím, nebo se s ním prostě nebavím. Prezentujte zde svoji práci a neřešte vzájemné sympatie. Asi bych se zbláznil z toho furt někam psát ... no tohle se ti moc nepovedlo, nepřeháníš trošku, podívej jak ti ujela ta fazeta, mno nic moc, nedostatek invence, hmm tak tohle se mi vůbec nelíbí, tohle si okopíroval od XY atd. Když odhlédnu od toho, že jsou nože "jen" můj koníček a že mi to rozhodně nerve žíly, stejně mi nedalo se k tomuto tématu nevyjádřit ... "Nejtolerantnější jsme tehdy, když posuzujeme sebe sama" .. Blaise Pascal

PS: kdyby náhodou někoho napadlo, že jsem nalitej, protože to píšu ve dvě ráno, tak ne. Právě jsem se vrátil z koncertu v Jazz Republic na Národní třídě, kde bylo narváno k prasknutí a oči na mě mohlo nechat minimálně 10 nadrženejch roštěnek. ( doufám, že vás to nenasralo) Wink

Mam dojem ze jsi vyhodnotil tuhle zapeklitou situaci na 100%.Ja se nepletu do diskuzi o tom jak je kdo dobrej,uspesnej,bohatej a podobne.Moje zkusenost ze sveta je tato,malokdy opravdu zalezi na tom co umis,ale jak to umis prodat.Tech kteri umeji neco udelat vlastnima rukama jsou mracna ale tech kteri na tom dokazi profitovat je pouha hrstka.Ruku na srdce a to myslim ty,co porad do neceho rejpou a nic se jim nelibi,co vam tolik vadi?A proc?Nemuzete prekousnout ze je nekdo lepsi a uspesnejsi nez vy?Ceske prislovi<Uspechy se neodpousti>jakoby dostalo novou dimenzi tady na Knifu panove.

A jak to napsal Roman (MyKnife) taky mi to nedalo se k tomu nevyjadrit.Cry Cry Cry Cry

Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
Black napsal:
Já se však cítím být Samurajem, a dalšími lidmi trvale perzekuován. V kontextu kolegů můžu jistě uznat, že se jim nelíbí, že jsem často na hlavní liště. Ale v kontextu moderátora je to však podjatost vůči mně. Prosím tedy majitele Knife, a ostatní moderátory, aby dali pokec mezi sebou, a prosím je, aby Samuraj nemohl moderovat mé vlákno. Děkuji..

Blacku, tady jsi hrubě přešlápnul! Nebudeš si vybírat, kdo bude moderovat Tvé vlákno a invektivy vůči Samovi neberu.

Psal jsi, že nenožové příspěvky omezíš a zatím to, co zde probíhalo o víkendu a rozjíždí se dnes je naprostý opak - a ten flame vyvoláváš Ty, nevím, jestli záměrně jako PR, nebo si potřebuješ s lidmi neustále něco vyjasňovat - mě už to nebaví.

Uzavírám toto vlákno do dnešního večera, taktéž blokuji Tvůj přístup do dnešního večera.

Ostatní prosím o zdržení se komentářů, bylo jich tu už stovky a Vaše názory znám.
Taktéž prosím, nechte Blacka nyní na pokoji, nemůže reagovat.

M.

.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Black:
a) citovat jsi mohl klidně jen tu ztučněnou pasáž, když už cituješ příspěvek z gunshopu.. takto mi to připadá, že celý můj příspěvek opět zvedne vlnu flamu, což je zbytečné

b) ano, pořád platí, že prezentovat své nože zde jako "speciály pro speciální jednotky" mi přijde podobné, jako Maďarič a Clinton.. nezávisle na tom, že tedy pár nožů má od tebe i pár vojáků v akci.. ono při 1500 nožích by to bylo i vyjímečné, kdyby ani jeden neskončil v armádě.. přece jen neděláš hlavně kuchyňáky nebo fileťáky..

c) Milana nemusíš žádat, abych ti tu nemoderoval.. půl roku jsem tu s chutí nechodil vůbec a není problém to opět zavést, pokud budu vědět, že tu najdu jen parangy, bola, nářky a kola..
ale pokud se tu řeší věci související s knifem a moderování, tak sem prostě zajdu.. přece se nebudu ve volném pokecu ptát, co se tu děje! a moderování = úprava a mazání příspěvků, což u tebe nedělám.. naposledy jsem to udělal, když ti vlákno právě Milan zamknul do doby, než ti ho nějaký dobrák moderátor pročistí od hádek a nechá jen věci související s tématem.. a ten blbec jsem byl já.. příště to ale nechám zamčené, abych nemoderoval.. KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
No, chtěl jsem se tady Blacka na něco optat, ale asi by to nebylo fér, když má ban až do května. Tak snad ho to trkne samo...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Protože o víkendovém stano - grilo - slavení jaksi nebyl moc čas na delší "hraní si" s novou hračkou BSK1,tak jen pár fotek,že ani nejmenší z BSKáček se nebojí štípání sukaté boroviceOk Nevím,jestli to bude z fotky tolik patrné,ale prohnutí čepele se mi zdálo docela krutýShocked - bez problému,pérovka tohle "blbnutí"ustojí a i s 15 cm čepelkou se jeden neztratí.....Happy Ok Edit: Black je "zabanován" snad na měsíc,tak pokud mu někdo něco chce,tak mailem.......

Vseta vložil tyto přílohy:
DSC03444.JPG.jpg
DSC03446.JPG.jpg
DSC03448.JPG.jpg

S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Dnes som bol na biku kuknúť Strečiansky Starhrad a spoločnosť mi robil Blackov buřťák.

venco vložil tyto přílohy:
P4303654.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/12/2011
niesom na Knife dlho ale tato honba na carodejnice namierena proti BLACKovi mi pride vyslovene smiesna, nikde som nenasiel zmienku o tom ze by black vyslovene ociernoval niekoho tvorbu, ze by priamo tvrdil ze jeho noze su ovela lepsie ako vyrobky toho ci onoho noziara...pokial niekto osobnostne nedozrel a nedokaze spracovat blackov prejav nech na jeho vlakno nechodi...dalsia vec co sa riesi, ze vraj agresivna reklama... ??? to odsudime kazdu firmu ktora tvrdi ze ma "najlepsie noze na svete " ??? kto chce si noz od blacka kupi, a kto nechce si nekupi, on aspon robi nieco preto aby pomohol svojmu businesu a dostal medzi ludi kvalitne hand mady...ze je tu mnoho prispevkov ktore nekoresponduju so zameranim tohto fora ??? tak napr Milan Matejka prispieva mnohymi fotkami zo svojho osobneho zivota a NIKTO mu to NIKDY nevytkol, a ved preco aj...je to jeho OSOBNA vec...popravde tiez ma nezaujma co black momentalne robi a ci ma zahojene ruky, alebo ake su jeho aktualne pocity... ale je na kazdom z nas ako sa bude na fore prezentovat a na kazdom z nas aby sme si vybrali ci nas tato forma prezentacie zaujala, ale chodit na niecie vlakno a provokovat ho tam pre to ci ono z akehokolvek dovodu je maximalne detinske a hodne opovrhnutia...ak sa niekomu BLACK nepaci ako clovek nech si pozbiera vajicka a postavi sa k tomu ako chlap, nie ako 16 rocne zakomplexovane dievcatko...hadate sa medzi sebou jak male deti a riesite totalne pi.oviny miesto toho aby ste uvazovali nad tym ako zviditelnit svoje remeslo
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/22/2012
.
Hej lovec maciek,ty si sa nejako rozbehol .Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
No po tom co Black odprezentoval na Gunshope a na lovime.eu..
Som si nie moc isty ci konal ako chlap.Tak uplakaneho cloveka som este nevidel..A za dalsie ak sa dohodol z majitelom a slovo nedodrzal,znamena ze si nestoji za slovom.A chlap co si nestoji za slovom neni chlap.....NoNoNo
Skus trosku zistit preco to vsetko zacalo a potom tu pis placlive vylevy ..
Zavana to flame....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
crowss napsal:
Zavana to flame....

A přesně z toho důvodu vlákno opět zamykám
Všechno dobré je k něčemu dobré
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum