ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Zuby,drápy,a jiné patvary Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2013
libi napsal:
Čau Vašku, díky za pochvalu, preferoval jsem užitkovost Laugh je to horolez. šňůra z Hudysportu která unese asi 140 kg. Laugh Pokud nebude spokojená, tak si to vymění sama.
Na tu kulatou šňůru mám ale zálusk.

K té šnˇ ůře : když dobře plní účel, proč ne. Náš instruktor ( co se týče nože ) říkal : ,, Co je přivázaný , nespadne . ) .
Pěkná práce Ok . Ten bude sloužit ještě jejím dětem, dětem jejich dětí, . . . . . . .
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/14/2012
Zdravím vás, doufám, že vám nebude vadit taková ryze teoretická otázka. Kdybyste si měli vybrat "last resort" nůž/dýku, co by to bylo? Karambit Cold Steel Tiger, tlačnou dýku Cold Steel Safe Keeper II nebo Ka-bar TDI? Představte si souboj na život a na smrt v aréně (podobně jako gladiátoři v Kolosseu), jste na zemi a blíží se k vám nepřítel s úmyslem zabít vás? Kterou z výše uvedených zbraní byste měli rádi u sebe a proč?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Marty333 napsal:
Zdravím vás, doufám, že vám nebude vadit taková ryze teoretická otázka. Kdybyste si měli vybrat "last resort" nůž/dýku, co by to bylo? Karambit Cold Steel Tiger, tlačnou dýku Cold Steel Safe Keeper II nebo Ka-bar TDI? Představte si souboj na život a na smrt v aréně (podobně jako gladiátoři v Kolosseu), jste na zemi a blíží se k vám nepřítel s úmyslem zabít vás? Kterou z výše uvedených zbraní byste měli rádi u sebe a proč?

Urcite by som si z vyssie uvedenych v danej situacii vybral nejaky revolver s kratkou hlavnou hammerlesku raze 357 mag a vyssie Laugh Laugh Laugh.

"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Začátečník
A případně by soupeře dorazil tvůj kamarád odstřelovač ráží .50BMG s průbojnou kulkou, ne? :D
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/13/2013
Marty333 napsal:

Ahoj, asi záleží s čím daná osoba umí nejlépe zacházet. Já bych si u výše uvedených nejspíš vybral Ka-bar TDI, ale mnohem radši bych zvolil něco od Geinna....
Posláno:
Začátečník
Bubo Bubo napsal:
Ahoj, asi záleží s čím daná osoba umí nejlépe zacházet. Já bych si u výše uvedených nejspíš vybral Ka-bar TDI, ale mnohem radši bych zvolil něco od Geinna....

Dle mého názoru osobní preference představují 98% při výběru nože pro jakýkoliv účel. Jen by mne zajímalo, který z uvedených typů konstrukce označí čllenové fóra za "nejvhodnější" pro nouzové případy.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/7/2013
"Nejvhodnější" je nevytahovat nůž tam kde se bude střílet. Cold Steel Safe Keeper II mě kryje záda v práci ale to by musel selhat vz58 i g17 abych ho někdy použil. Pro mě zvítězil design a nostalgie z filmu četa.
Busse Fanatic , Infidel , SOG Collector
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/20/2013
Nejlepší alternativa záložního bojového nože do kapsy je v kombinaci s pistolí Emerson combat karambit...
AAA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2012
[quote=lfhomeoffice]Nejlepší alternativa záložního bojového nože do kapsy je v kombinaci s pistolí Emerson combat karambit...[/quote

A ake k tomu mozes dolozit dôkazy, ze prave ten, je ta najlepsia alternativa??? Oh No

To mi pride ako jedna babka povedala Wink
Posláno:
Začátečník
Zdravím vás, byl jsem odkázán sem s umístěním dotazu, takže bych potřeboval radu. Sháním karambit pro kamaráda a sám o nějakém také uvažuji. Požadavky jsou následující - pevná čepel, pouze jeden bezpečnostní prstenec na konci a cena do 2500Kč. United Honshu Kerambit nedopadl v hodnocení zrovna nejlépe, takže se obávám, že tudy cesta nevede. Velmi podobný je Cold Steel Tiger, ale firma Cold Steel v poslední době také není zrovna č.1 na trhu. A firmy Emerson, Strider nebo Fox jsou mimo mé současné finanční hranice Sad Netuším, jak je to s dovozem z Filipín, ale obávám se, že moc možností nebude... Mohl by mi někdo poradit? Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Nakresli si ho v měřítku 1:1 tak jak ti bude vyhovovat a nech si ho od někoho vyrobit.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2013
Tak tak....nebo aspon hruby nakres na papír, a každy ti to dotahne(nebo aspon ja to tak dělam). Na emersona mam urcite i nakres od golema nekde
Kdo chce, muze me kontaktovat na facebooku jako Pavel Kondor Konečný
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/8/2013
to Marty333: jsem psal, že se nic jiného asi nedovíš Happy Pokud se ti nožíř vejde do limitu, tak je to určitě nejlepší volba.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
[quote=Undertaker... Cold Steel Safe Keeper II. Pro mě zvítězil design a nostalgie z filmu četa.[/quote]

.. a pro mě je důležitý že je díky konstrukci krátkej - takže ho nosím do dvouřadýho obleku, podpažní pouzdro - není vidět a jde fofrem ven Happy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:
Začátečník
Když už jsme u toho Cold Steelu, má někdo z vás zkušenosti s karambitem CS Tiger? Nějaké klady a zápory? Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2011
Jakým jiným spůsobem se dá skrytě nosit kerembit,mimo na krku.Díky za inspiraci..Mám v plánu si udělat nové pouzdro na pněženku(jéžíšek)a do něj bych to chtěl nějak zakomponovat.Ale možná má někdo lepší nápad.Mails
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
Mails napsal:
Jakým jiným spůsobem se dá skrytě nosit kerembit,mimo na krku.Díky za inspiraci..Mám v plánu si udělat nové pouzdro na pněženku(jéžíšek)a do něj bych to chtěl nějak zakomponovat.Ale možná má někdo lepší nápad.Mails

Hmm, tak to si dám hodně velkej pozor, až Tě budu žádat o peníze ................ Wink
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/15/2012
Kydexove pouzdro na opasek..Idealne dej rozmery der shodne s TekLokem a vymysli,chces-li karambit tasit smerem vzhuru,dolu,ci pred telem..Mimo telo je to jaksi nesmysl..
Mozna by slo uchytit i na kotnik,logicky pak tasit smerem dolu.
Penezenka dobrej napad..:)
Maul Mornie,SSBD, rikal,ze pouzdra na karambity se v minulosti delaly i do podpazi,ci do konce kolem krku..pod sal,limec apod..
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/9/2014

ostrý vložil tyto přílohy:
P1120556.JPG.jpg
P1120559.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/31/2014
Zajimavy drap tady tohleHappy To je vlastni produkce nebo kdo to delal?
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum