ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
matějka Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/28/2008
pikusoid napsal:
Škoda..já čekal min 45minutové video..
Neboj, hned následuje další a dohromady to možná těch 45 dáLaugh

Posláno:

Štamgast
Jinak vzkaz pro všechny "napříč vlákny" - ve svém každodenním povolání, kde přicházím do styku s narušenou, obtížně vychovávatelnou mládeží s diagnostikovanými poruchami chování zažívám různé situace a hned tak mne něco nerozházíLaugh Laugh Laugh Ale dost často zjišťuji, že moji svěřenci mají často vyšší IQ, než někteří "respondenti" tohoto webuSad KO
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/7/2015
matějka napsal:
Jinak vzkaz pro všechny "napříč vlákny" - ve svém každodenním povolání, kde přicházím do styku s narušenou, obtížně vychovávatelnou mládeží s diagnostikovanými poruchami chování zažívám různé situace a hned tak mne něco nerozházíLaugh Laugh Laugh Ale dost často zjišťuji, že moji svěřenci mají často vyšší IQ, než někteří "respondenti" tohoto webuSad KO

Prosím udržujte si stále tento úhel pohledu, pane Matějko. Happy
Neudělat či nevytvořit nic, ale navážet se do Vaší práce a snahy umí každý retardovaný blbec Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/31/2013
matějka napsal:
Další z mých nožů, jehož původ je nejasnýLaugh Laugh Laugh Beating

Čepel Puronvarsi - je z toho moc hezkej nůž Ok Applause Ok
a pěkný video Ok
Věci a situace mají takovou váhu, jakou jim přiřadíme.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2014
matějka napsal:

Ako sa to hovorí? Psy štekajú, karavána ide ďalej. Prajem všetko dobréOk

„Každý má pravdu, pokiaľ sa nemýli.“ E. Hemingway
-Forest Hardworker Club
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
matějka napsal:

Milane krasne receno, zejmena ve vlakne o ANV je to o zivot, resp.dusevni zdravi... jen ted nejak dochazi vitr z plachet po uverejneni teto fotky... Tak uvidime, co remcalove...

PN vložil tyto přílohy:
3CC29C1D_0DED_4028_8CBD_4683D951B16A.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/15/2008
[b][quote=matějka]Další z mých nožů, jehož původ je nejasný:

Tenhle tandem Puronvarsi+Kislinger je tedy fakt "dobrej oddíl!"Applause Kdyby se dali dohromady, na Lamniii by svět za nějaký čas kupoval finky s listem původu z Čech.Laugh
Posláno:

Štamgast

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/20/2009
Milane,
nemám zdání, jakou vahou se Tě diskuse na vlákně ANV dotkla, ale rád bych Ti poděkoval za Tvá videa i Tvé povídání a putování přírodou ČR. Za těch pár let, co jsem registrován na Knife.cz mám různá období. V začátcích jsem byl aktivnější a přál si prožívat pěkné momenty s noži nebo s lidmi, kteří mají podobný záměr prožívání jako já. Mám pěkné vzpomínky na akce v Brdech s Bulisem, kde bylo přítomno několik dalších duší Knife.cz
Současná atmosféra na Knife.cz je zvláštní, více v tom cítím komerci a vychloubání se co kdo, kdy, kde, jak.
Teď mám na fóru a nejen na něm období pozorování a vnitřního zření. Někdy mne svedou staré programy do diskusí a pak se sám sobě směji, jak se zbytečně naplétám do nepodstatných řečí a projevů bytostí, které si také procházejí nějakým obdobím zrání, na které mají právo. Přeji Ti, abys našel rovnováhu a možná si více užíval pobytu v přírodě. Na druhou stranu cítím, že Tě natáčení baví, a proto pokud budeš pokračovat, budu potěšený. V červenci pravděpodobně poputuji do velké dálky, kde uvidím les jen příležitostně, a proto se rád potěším něčím pěkným od Milana Matějky nebo Krakena nebo někoho jiného, kdo bude mít odvahu přinést svou kůži na Knife.cz

A závěrem jeden příběh, ze kterého můžete a nemusíte čerpat moudrost nebo hloupost?

Mrknutí okem...

Jeden japonský generál již delší čas pustošil jednu vesnici za druhou. Měl potěšení v tom, jak se ho lidé bojí a zalíbení v tom, že mohl zabíjet všechen ten křehký život. Jednou přišel do vesnice, ve které, až na jednoho starého vojáka, nikdo nebyl, a ten mu pověděl následující: Všichni před tebou ve strachu utekli, můj pane. Jen na kopci zůstal starý mnich, který se Tě nebojí. To generála rozlítilo natolik, že bez odkladu spěchal ke starému mnichovi, aby mu ukázal svou sílu. Mnich seděl před svou chýší a byl připraven na svůj osud. Generál k němu bez váhání přišel, vytáhl svůj meč a pravil:
"Víš, kdo já jsem? Jsem ten, co Ti bez mrknutí oka vrazí tento meč do břicha."
Mnich se postavil a upřímně se podíval generálovi do očí.
"A víš, kdo jsem já? Já jsem ten, který bez mrknutí oka nechá proniknout tvůj meč do svého břicha."

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2015
Ahoj Milane
koukal sem na tvé poslední video a naprosto ti rozumím a pobavil mě závěr s tím telefonem , protože zrovna dneska se mi stalo něco podobného kdy mi manželka volala a psala a já neměl telefon u sebe a pak sem dostal vyhubováno že má o mě strach.
Já osobně si myslím ( za sebe) že videa která natáčíš jsou poučná a zasloužili bi si zveřejňovat třeba i na strímu kde by měli svojí vlastní složku stejně jako Zaniklá Šumava, protože mají co říct. Ok
Milan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/8/2008
Za mě Milan ve videích vždy nadhled, objektivita a pohoda. Dělej co tě baví, na b... nehleď. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Ahoj Milan.

Pozrel som tvoje video Happy a ak som ťa v mojich príspevkoch spomínal určite nie v tom ohľade, že by som ťa chcel uraziť alebo niečo podobné.

Všetko na tvoju adresu bolo myslené v tom zmysle, aby si ostal sám sebou a točil naďalej tvoje pekné videá.

A čo sa tam rozprúdilo ohľadom spelteru, ja to vnímam tak, že ľudia sa tešili, že konečne vznikla nová česká nožiarska firma s výrobou v Čechách. No ono to tajomno okolo toho niektorých ľudí vytočilo a priznám sa, že do istej miery aj mňa. Vysoká cena takistohrala svoju rolu v rozprúdení názorov, ale bola podľa mňa bola až druhoradá.

Takže ešte raz veľa trekov, ďalšie videá a všetko dobré Happy .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2008
Ahoj Milane, i já se pripojim k poděkování za videa, testy, reporty z lesa.
Dovolím si sdělit svůj názor k hysterii ANV, nesouhlasím s názorem ze tajemno a cena něco způsobila. Způsobila to pouze závist a lidská blbost. Jaké tajemno??? To každá firma má zveřejňovat videa z výroby, soupisky dodavatelů a pod. Který ze zahumenkaru na Knife to děla??? A cena??? V době testu, kdy všichni řešili krásu a radost z nozu této firmy najednou domněnka způsobila všeobecnou zášť vůči firmě. Spis me zarazíla ta drzost řešit zda si firma muže takou cenu stanovit! Nikdo nikoho nenutí aby si koupil cokoliv a hlavně každý si má kupovat co se mu libi 👍
Milane omlouvám se za pleveleni tvého vlákna.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/16/2019
Kukura přesně tak Ok
Posláno:

Štamgast
Tenhle nožík snad vášně (negativní) nevzbudíLaugh

Posláno:

Štamgast
Jedna taková "libůstka", jsem hravý a vše okolo nožů mě zajímáLaugh

Jinak k vláknu o nožích ANV - tam jsem skončil, nemá cenu se nějak vyjadřovat, lidi mají svou hlavu, spousta z nich si myslí, že ví vše nejlépe, odborníci s arogantním a pohrdavým vyjadřováním o těch, kteří nemají stejný názor, seskupování a semknutost odpůrců, kteří nůž viděli jen na obrázku (videu), neschopnost přiznat si, že hlavní rozbuškou celé debaty bylo zveřejnění ceny.... nic z toho mne moc nepřekvapuje, jen mě mrzí, že jsem byl nucen vyměňovat si invektivy s lidmi, kterých si jinak vážím....

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Ten opasek jsem videl uz loni na vystave v Pribrami, foto jsem daval sem - kuk.
Pekny napad, ale nelibila se mi tam jedna vec...nebudu rikat ktera, abych nerozpoutal treba nejake hadky :/.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/11/2019

Nevim.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Pěkné pohodové video...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/17/2019
DrU2 napsal:

Pekny napad, ale nelibila se mi tam jedna vec...nebudu rikat ktera, abych nerozpoutal treba nejake hadky :/.

Ahoj,to jsi myslel opravdu vážně? Kamaráde,taková doba už tady byla,kdy radši nikdo nic neříkal nebo se bál něco říct! Nesouhlasím s tím co jsi napsal!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum