ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
matějka Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/11/2001
Asi cena Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Něco z poslední dobyHappy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
super, díky, zase je na co koukat Admire

Dan
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Severočech napsal:
DrU2 napsal:

Pekny napad, ale nelibila se mi tam jedna vec...nebudu rikat ktera, abych nerozpoutal treba nejake hadky :/.

Ahoj,to jsi myslel opravdu vážně? Kamaráde,taková doba už tady byla,kdy radši nikdo nic neříkal nebo se bál něco říct! Nesouhlasím s tím co jsi napsal!

No jistě, proč bych neměl. Chtěl jsem se vyvarovat toho, aby to dopadlo jako v ANV vlakne. Ale kdyz rikas....
Ano, nelibila se mi cena :(.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/11/2019
No mě ten 007-bond řemen přišel stejně dobrej nápad jako hodinky s vodotryskem . Ale nikomu to neberu když se někomu líbí tak ať si to pořídí.

Jak na to bude koukat policejní orgán v západním eurosajuzu když si ten řemen někdo vezme sebou je celkem jasný - vyhoštění tak na 2 léta, řemen v prdeli- zabavenej a pokutička tak 500 éček nemluvě vo noci strávený v policejní cépézetce- minimálně. V sojuzu by to bylo dřív tak 10 let na Sibiři páč 5 let se dávalo za nic. Teďka asi stejný jako v eurosajuzu.
Nevim.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/25/2016
Loner. napsal:
No mě ten 007-bond řemen přišel stejně dobrej nápad jako hodinky s vodotryskem . Ale nikomu to neberu když se někomu líbí tak ať si to pořídí.

Jak na to bude koukat policejní orgán v západním eurosajuzu když si ten řemen někdo vezme sebou je celkem jasný - vyhoštění tak na 2 léta, řemen v prdeli- zabavenej a pokutička tak 500 éček nemluvě vo noci strávený v policejní cépézetce- minimálně. V sojuzu by to bylo dřív tak 10 let na Sibiři páč 5 let se dávalo za nic. Teďka asi stejný jako v eurosajuzu.

Viděls video? Mám dojem, že Milan tam před nošením za západní hranici varuje...
Posláno:

Štamgast
drak02 napsal:
Loner. napsal:

Viděls video? Mám dojem, že Milan tam před nošením za západní hranici varuje...
Ano, máš správný dojemLaugh , cca v minutě 6:00 o tom začínám mluvit, ale tam až to spousta lidí nedokouká a už píše, protože by asi zapomněli, co vlastně chtěli, protože toho mají tolik v hlavě musí zase přeskočit na jiné a další a další vlákno tohoto webu neboť mají ke všemu co moudrého říciLaugh Laugh Laugh Možná polovina lidí nepochopila, že se v tom videu snažím o trocha odlehčení, ale asi mám malý smysl pro nadsázku a neumím to správně podat. A tak, jako stále, bude polovina lidí psát o nelidských cenách věcí, které tady ukazuji a druhá polovina bude ohrnovat nos nad levnými noži, jak u nás v Čechách říkáme "šity", protože ukazuji čínské nože. A až natočím video s ruskou bundou nebo s pruhovaným tričkem "fufajkou", to teprve bude mazecLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/25/2016
De vo to, že je to opravdu strašně nebezpečná skrytá zbraň Oh No
Máš recht, sou to pokrytci. To bych nejspíš dřív někeho umlátil jen sam. opaskem přezkou... Ale pst., aby se teho někde na západ nechytli...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
No a je to tu, presne tomu jsem se chtel vyhnout. Zminil jsem cenu a uz se to nelibi.
Neboj Milane, nadsazku jsem pochopil. Zakazou toho jeste hodne, co je nam mile.Cry
Nemel jsem vlastne co dodat, vse jsi rekl, jen tu cenu treba ne Cool.
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:
Pozorovatel
drak02 napsal:
---Viděls video?

Jo
Nevim.
Posláno:
Pozorovatel
matějka napsal:
--------- ale tam až to spousta lidí nedokouká a už píše, protože by asi zapomněli, co vlastně chtěli, protože toho mají tolik v hlavě musí zase přeskočit na jiné a další a další vlákno tohoto webu neboť mají ke všemu co moudrého říciLaugh Laugh Laugh Možná polovina lidí nepochopila, že se v tom videu snažím o trocha odlehčení, ale asi mám malý smysl pro nadsázku a neumím to správně podat. A tak, jako stále, bude polovina lidí psát o nelidských cenách věcí, které tady ukazuji a druhá polovina bude ohrnovat nos nad levnými noži, jak u nás v Čechách říkáme "šity", protože ukazuji čínské nože. A až natočím video s ruskou bundou nebo s pruhovaným tričkem "fufajkou", to teprve bude mazecLaugh Laugh Laugh

Máš pravdu jako dycky přece. Ok

Nevim.
Posláno:

Štamgast
Loner. napsal:
matějka napsal:
--------- ale tam až to spousta lidí nedokouká a už píše, protože by asi zapomněli, co vlastně chtěli, protože toho mají tolik v hlavě musí zase přeskočit na jiné a další a další vlákno tohoto webu neboť mají ke všemu co moudrého říciLaugh Laugh Laugh Možná polovina lidí nepochopila, že se v tom videu snažím o trocha odlehčení, ale asi mám malý smysl pro nadsázku a neumím to správně podat. A tak, jako stále, bude polovina lidí psát o nelidských cenách věcí, které tady ukazuji a druhá polovina bude ohrnovat nos nad levnými noži, jak u nás v Čechách říkáme "šity", protože ukazuji čínské nože. A až natočím video s ruskou bundou nebo s pruhovaným tričkem "fufajkou", to teprve bude mazecLaugh Laugh Laugh

Vždycky ne, ale občas joLaugh Jinak díky za to video o švýcaráku, já na něj zapomnělOk
Posláno:
Pozorovatel
matějka napsal:
Loner. napsal:
---Máš pravdu jako dycky přece. Ok
Vždycky ne, ale občas joLaugh Jinak díky za to video o švýcaráku, já na něj zapomnělOk

Neni zač přišlo mě žes tady na to zanevřel a to video s Wengrem mě přišlo hodně fajn tak sem ti ho sem dal. Jak sem psal už dřív videa máš parádní prostě stará škola když je čas tak na ně juknu. Jináč trika ruský maríny nosím a čínský kudly mám ku spokojenosti a ty kdo maj rozhodování jestli to koupit těm tvoje videa můžou pomoct a to se cení. Ok

Nevim.
Posláno:

Štamgast
Loner. napsal:
matějka napsal:
Loner. napsal:
---Máš pravdu jako dycky přece. Ok

Neni zač přišlo mě žes tady na to zanevřel a to video s Wengrem mě přišlo hodně fajn tak sem ti ho sem dal. Jak sem psal už dřív videa máš parádní prostě stará škola když je čas tak na ně juknu. Jináč trika ruský maríny nosím a čínský kudly mám ku spokojenosti a ty kdo maj rozhodování jestli to koupit těm tvoje videa můžou pomoct a to se cení. Ok

Wink Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/20/2009
Díky Milane za videa.
Dám na Tvé vlákno jeden moc hezkej večerníček z Kanady.
Beru to hodně s rezervou, ale taky se na to krásně kouká.Razz

Prostě hodinka a půl naturálního bushcraft Playboye Grin

youtu.be/AxM9FYSs8V4
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Loner. napsal:
matějka napsal:
A až natočím video s ruskou bundou nebo s pruhovaným tričkem "fufajkou", to teprve bude mazecLaugh Laugh Laugh

Jen malé upřesnění, v Rusku jsem v souvislosti s námořnickým trikem (dlouhý rukáv či nátělník) nikdy neslyšel výraz Фуфа́йка, tím se označuje teplé spodní prádlo. U těhle pruhovaných triček se vždy používal název тельня́шка.Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Dnes ještě jednou - ahoj MilaneHappy Díky za pěkná videa, teď jsem je zkouknul a u toho s tím liháčem to bylo, jak kdybych tam byl s tebou - až jsem dostal chuť na kafe a taky si jedno udělalHappy Ani ti sem nebudu psát, ať se nenecháš nikým otrávit a dál točíš ty svoje pohodový videa, protože po tom, co jsem shlédnul to "o ničem", mi začalo být jasné, že si půjdeš svojí cestou bez ohledu na všechny ty co ti, ať už z jakéhokoliv důvodu, nepřejou. Takže se drž a už se těším zase na nějakej vejšlap s tebouHappy
Posláno:

Štamgast
P. napsal:
Loner. napsal:
matějka napsal:
A až natočím video s ruskou bundou nebo s pruhovaným tričkem "fufajkou", to teprve bude mazecLaugh Laugh Laugh

Jen malé upřesnění, v Rusku jsem v souvislosti s námořnickým trikem (dlouhý rukáv či nátělník) nikdy neslyšel výraz Фуфа́йка, tím se označuje teplé spodní prádlo. U těhle pruhovaných triček se vždy používal název тельня́шка.Happy
Tak to vidíš - já si klidně nosím teplé spodní prádlo, místo námořnického trička a ani o tom nevímLaugh A že by bylo nějak extra tepléCry Asi udělali soudruzi někde chybuLaugh V Rusku jsem nebyl (zatím), ale vím, že tam armádní složky nepoužívají trička s krátkým rukávem, tak mám asi jen nějaké módní tričko. Těch s dlouhým mám také několik Happy

matějka vložil tyto přílohy:
DSC00380.JPG.jpg
DSC00381.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
matějka napsal:
P. napsal:
Loner. napsal:
matějka napsal:

Tak to vidíš - já si klidně nosím teplé spodní prádlo, místo námořnického trička a ani o tom nevímLaugh A že by bylo nějak extra tepléCry Asi udělali soudruzi někde chybuLaugh V Rusku jsem nebyl (zatím), ale vím, že tam armádní složky nepoužívají trička s krátkým rukávem, tak mám asi jen nějaké módní tričko. Těch s dlouhým mám také několik Happy

tak, my jsme dělali reenacting ruské VDV z dob afghanistanu a modernu a Tělňašky jsme nosili také, dělá se jak zateplená varianta, tak letní a krátký či dlouhý rukáv...jinak triko je to suprové (viz foto)

dále jsou modré, černé, červené pruhy....dle určení pro složky armád

jinak panu Matějkovi moc fandím, videa se moc líbí a pardon za offtopic

WuDan vložil tyto přílohy:
IMG_7702.JPG.jpg

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Loner. napsal:

Ok
Jo, jo, je to tak, Tvé "spodky" jsou Milane čistá komerce a s ozbrojenými složkami Ruské federace nemají nic společného... Tedy kromě těch pruhů.Wink

P. vložil tyto přílohy:
Telnyashka_1.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum