ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
matějka Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/23/2008
Jasan, že Forgy kukni si vlákno o praktickom buškrafte, tam ho má Milan viac krát pofotený /tuším/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Ahoj Milane,

jsem moc rád že máš už konečně svoje vlastní vlákno - opravdu jsi ho zasloužíš !
Všchny pouzdra jsou parádní Ok

Fotky mých kudel mě tu potěšily, a dodám že pouzdra drží fest, a to 6kové moc ani nešetřím. Kvalitní práce jak jsem Ti už říkal Xkrát ! Happy

Milane moc dík, ať se daří nejen v dílně Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Sorry chlapci,
pochopitelně je to od Forgyho. Tak nějak jsem o tom byl vnitřně přesvědčen, ale
na téhle fotce od Milana se mi zdál menší, než na fotkách na vlákně u Forgyho.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Potuloval jsem se více jak týden po svém oblíbeném místečku, kam se mi před třemi lety podařilo nalákat i moji Růženku, spaní v divočině jsem musel zaměnit za chaloupku "Na Závisti", trošku mi rozhodil stav hřebenové tzv. Baarovi cesty, velká část je zdevastována těžkou těžební a přibližovací technikouKO Jinak těžká pohoda, naprostý klid a mír a absence lidičekOk Dokonale jsem si očistil duši, poznal nové človíčky, kteří jsou ještě celkem nezkažení a normální, vypil několik desítek litrů piva, pojedl speciality, dělané na ohni, jak ve středověku a to nejhorší nakonec - už jsem zase zpět v našem posraném paneláku, pod okny čtyřproudá silnice, nad hlavou věčně ožralý magor a teď ještě ty tropy - no je to k pos...íEvil

matějka vložil tyto přílohy:
100_0081.JPG.jpg
100_0066.JPG.jpg
100_0067.JPG.jpg
100_0068.JPG.jpg
100_0069.JPG.jpg
100_0053.JPG.jpg
100_0071.JPG.jpg
100_0070.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
OkHappy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Len Ruženke chýba za pásom či na krku nejaká buřt-kudla.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
venco:Asi má svýho "šerpu"Wink Laugh
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Ládes napsal:
Ten šerpa jsem já, celý den nosím, ale potom si to večer vyberuWink Applause (pokud mi ještě zbydou sílyLaugh )
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
matějka napsal:
Ládes napsal:
Ten šerpa jsem já, celý den nosím, ale potom si to večer vyberuWink Applause (pokud mi ještě zbydou sílyLaugh )

Laugh tak to znám velice dobře,asi je to skoro všude stejnýLaugh Wink
dočkej času,jako host piva
Posláno:

Štamgast
O víkendu jsem se zase toulal po lese (českémApplause ) a vybral jsem si s sebou jako pomocníky Spyderco Bushcraft a Moru Classic Lam. A u toho Spyderca jsem trošku trnul při vytahování z popruhu na rameni, abych si neuřízl jistící pásek.Tak jsem hned doma realizoval malou vychytávku, kterou jsem zahlédl někde na cizích stránkách a ono to fungujeOk

100_0126.JPG.jpg
100_0127.JPG.jpg
100_0138.JPG.jpg
100_0139.JPG.jpg
100_0142.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/1/2010
aaaaaaaaa gumka čo to šponuje, šikovna vychytavkaOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
.....to futro je vymazlený, Milane ty seš pěkně vypečenej medvěd...Laugh

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ahoj Milane - to pouzdro má super vychytávku - taky mi to vadí při vytahování nože z pouzdra .
Možná by byla dobrá i "favoritka" - pružinový plech , který se dělá v různé síle. Až pojedu do Kl. , tak Tě nějaký dovezu a můžeš vyzkoušet.

majkl

ost
Posláno:

Štamgast
Ok Taky jsem o tom jeden čas uvažoval.Jak to jde pak zapnout?
Posláno:

Štamgast
majkl: díky, možná to bude zase něco jinéhoHappy
Kraken: jó medvěd, já v noci poslouchal šumění lesa, spal jsem v hamace asi 50 m od cesty, co je na fotce.Večer byla cesta panensky netknutá a ráno byla celkem dost slušně rozrytá.....Admire Oh No

100_0133.JPG.jpg
100_0134.JPG.jpg
100_0135.JPG.jpg
100_0136.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
ost napsal:
Ona se ta gumička po protažení otvorem jako by "zbuřtovatí" a nevyvlékne se. A zapínat to jde dobře, protože ten kousek gumy tam nijak nevadí.Je to guma na DankungHappy
ost
Posláno:

Štamgast
matějka napsal:
ost napsal:
Ona se ta gumička po protažení otvorem jako by "zbuřtovatí" a nevyvlékne se. A zapínat to jde dobře, protože ten kousek gumy tam nijak nevadí.Je to guma na DankungHappy

Já jsem se rozmýšlel,jestli používat tuhle gumku,nebo udělat ten pásek otočnej,tak aby šlo pouzdro používat z obou stran a vyhrála varianta otočná,kterou na tyhle futrálky dávám a ta gumka už by tam as dělala neplechu
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/5/2010
matějka: offtopic - nechci teda rejpat, ale když vidím tu fotku a i tvojí ikonu - nejsi maskovanej Vašut?Happy ta podoba je fakt úžasná )
Posláno:

Štamgast
ost napsal:
matějka napsal:
ost napsal:

Já jsem se rozmýšlel,jestli používat tuhle gumku,nebo udělat ten pásek otočnej,tak aby šlo pouzdro používat z obou stran a vyhrála varianta otočná,kterou na tyhle futrálky dávám a ta gumka už by tam as dělala neplechu
Já jsem to jen tak dodělával dodatečně, ale myslím, že Ty určitě( a snad i já) vymyslíme nějaké originální detaily a vychytávky, které nám bude závidět i AmerikaLaugh
Posláno:

Štamgast
pepe12345 napsal:
matějka: offtopic - nechci teda rejpat, ale když vidím tu fotku a i tvojí ikonu - nejsi maskovanej Vašut?Happy ta podoba je fakt úžasná )
Zrovna mě napadlo, zda by se z té podoby nedalo nějak vydělávat, abych měl víc peněz na nožíkyLaugh Laugh Laugh Asi se budu muset z Markem nějak dohodnout (ale Prostenal ještě fakt nepotřebuji, mně léčí častý "pohyb" s mladou manželkouLaugh Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum