ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
matějka Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Pekny fotky,Milane. Asi uz mas vse usitoBeating , kdyz se stale toulas, ze jo??Wink Laugh
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
ost
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/12/2010
matějka napsal:
ost napsal:
matějka napsal:
ost napsal:
Ok Taky jsem o tom jeden čas uvažoval.Jak to jde pak zapnout?
Ona se ta gumička po protažení otvorem jako by "zbuřtovatí" a nevyvlékne se. A zapínat to jde dobře, protože ten kousek gumy tam nijak nevadí.Je to guma na DankungHappy

Já jsem se rozmýšlel,jestli používat tuhle gumku,nebo udělat ten pásek otočnej,tak aby šlo pouzdro používat z obou stran a vyhrála varianta otočná,kterou na tyhle futrálky dávám a ta gumka už by tam as dělala neplechu
Já jsem to jen tak dodělával dodatečně, ale myslím, že Ty určitě( a snad i já) vymyslíme nějaké originální detaily a vychytávky, které nám bude závidět i AmerikaLaugh

Laugh No ono je to tak,že všechny ty správný pouzdro vychytávky se vymysleli tady v čechách a amíci to všechno okopčily a teď už jen čekají na netu s čím se zase češi vytasí aby to obšlehliWink
dočkej času,jako host piva ostleatherzavináčgmailtečkacom
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
DrU2 napsal:
Pekny fotky,Milane. Asi uz mas vse usitoBeating , kdyz se stale toulas, ze jo??Wink Laugh
Veno, ještě vydrž, teď má tři dny pršetred face
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Milane, na vlákně o omezení přístupu jsi to řekl moc dobře. V tom se s Tebou
plně ztotožňuji. Můj názor ale je, že smutné na tom je to, že se nad tím zamyslí
pouze ti, kterých se to netýká. Ale bohužel, na tom nic nezměníme.Ok
Posláno:

Štamgast
Herodes napsal:
Milane, na vlákně o omezení přístupu jsi to řekl moc dobře. V tom se s Tebou
plně ztotožňuji. Můj názor ale je, že smutné na tom je to, že se nad tím zamyslí
pouze ti, kterých se to netýká. Ale bohužel, na tom nic nezměníme.Ok
Já vím...o to víc mi ale mrzí, že se do sebe někdy pouští i ti, o kterých si pořád myslím, že jsou rozumní.K vyřizování a vysvětlování osobních věcí by měl snad sloužit email, který má každý uveden ve své schránce.Happy
Posláno:

Štamgast
Využil jsem posledního letního počasí dní a vyrazil jsem na tři dny, kam asiLaugh Tentokrát jsem se toulal bez nějakého cestovního pořádku, našel jsem pár nových studánek, zjistil jsem, že jeleni ještě netroubí, objevil jsem pár míst, kde se snad ještě scházejí skauti nebo trampové, vyzkoušel Ondrovo finkuOk , narazil na místo jedné z posledních přestřelek II.sv. války včetně relikvií, spal a mrznul v hamace.....prostě pohodaOk Happy

matějka vložil tyto přílohy:
100_0204.JPG.jpg
100_0205.JPG.jpg
100_0206.JPG.jpg
100_0208.JPG.jpg
100_0211.JPG.jpg
100_0212.JPG.jpg
100_0209.JPG.jpg
100_0194.JPG.jpg
100_0195.JPG.jpg
100_0219.JPG.jpg
100_0220.JPG.jpg
100_0232.JPG.jpg
100_0233.JPG.jpg
100_0235.JPG.jpg
100_0221.JPG.jpg
100_0222.JPG.jpg
100_0231.JPG.jpg
100_0214.JPG.jpg
100_0218.JPG.jpg
100_0213.JPG.jpg
100_0237.JPG.jpg
100_0238.JPG.jpg
100_0239.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Sakra...o to víc mě mrzí, že jsem nemoh využít Tvýho pozváníSad ale aspoň to nebylo k ničemu a zkoušku mám za 2. Doufám, že to byla už poslední zkouška (kromě státnic teda).
Ale říjen u mě vypadá časově slibně.
Ps: ozvi se ohledně toho nožíku od Helle.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
parada..super fotky..ten spodny je bushcraft od zdenka stora?Happy

resp ten na remeni od batoha.. ;)
Posláno:

Štamgast
turista napsal:
Sakra...o to víc mě mrzí, že jsem nemoh využít Tvýho pozváníSad ale aspoň to nebylo k ničemu a zkoušku mám za 2. Doufám, že to byla už poslední zkouška (kromě státnic teda).
Ale říjen u mě vypadá časově slibně.
Ps: ozvi se ohledně toho nožíku od Helle.
V říjnu mám zase nějaké volno, tak se můžeme pokusit spáchat nějaký výšlapHappy Ohledně toho Helle Ti posílám emailHappy
Posláno:

Štamgast
traffic_juzz napsal:
parada..super fotky..ten spodny je bushcraft od zdenka stora?Happy

resp ten na remeni od batoha.. ;)
Ahoj, jo, to je můj další oblíbený nožík ala Woodlore od Z. Štóra.V Příbrami jsem zahlédl u Zdeňkova stolu věrnou kopii, kterou si potom někdo koupil a dával fotky na knife.Jsem rád, že se nožík, který jsem si namaloval líbí a je další mezi lidmiOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
Posláno:

Štamgast
traffic_juzz napsal:
Jo, to je on, snažil jsem se ho dostat co nejvíce do podoby orig. Woodlore nože.Happy
Posláno:

Štamgast
Abych nezanášel ostatní vlákna fotkami, "co už tady byly"Laugh hodím to sem.A sice tvorbu českých a slovenských nožířů v oblasti bushcraft nožů.Mám to rozdělené na tzv. klony nožů Woodlore, co používá R.Mears (to jsou ty první tři snímky a potom na bushcraft nože, které si zachovaly určité rysy toho kterého nožíře, až se z některých staly legendy (třeba Elmaxák od Dohnalů).Podmínkou bylo pouze to, aby nože byly fultang konstrukce.Některé jsem lehce potunil, čímž se olouvám původním stvořitelůmAdmire
Závazně prohlašuji, že nožíky se snažím střídat, ale je to fuškaLaugh

100_0256.JPG.jpg
100_0257.JPG.jpg
100_0258.JPG.jpg
100_0259.JPG.jpg
100_0260.JPG.jpg
100_0261.JPG.jpg
100_0262.JPG.jpg
100_0263.JPG.jpg
100_0264.JPG.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/26/2001
Krasne stadecko - muzu se zeptat na autora 1. fotka - 1. zleva. Diky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Máš to pekné aj fotky aj nože. A ako Ti slúži nôž od Matifu-a? S tou švédskou uhlíkovkou si spokojný?
Posláno:

Štamgast
Ještě jsem zapomněl na Ládese, tímto se mu omlouvámAdmire Admire Admire

P1263784.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Dave_S napsal:
Krasne stadecko - muzu se zeptat na autora 1. fotka - 1. zleva. Diky.
To je nožík od Matifu (Czaba Szabo)Happy
Posláno:

Štamgast
venco napsal:
Máš to pekné aj fotky aj nože. A ako Ti slúži nôž od Matifu-a? S tou švédskou uhlíkovkou si spokojný?
Zatím jsem ho ještě nebrousil, protže při tomhle množství to ani nestačím otupitLaugh .Ale myslím, že to bude dobrý matroš, ani se mi to nezdá, jako uhlíkovka, zatím nemá ani žádnou patinu, ale je fakt, že já mám ty nožíky řádně ošetřené a promaštěnéLaugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/4/2009
matějka napsal:
venco napsal:
Zatím jsem ho ještě nebrousil, protže při tomhle množství to ani nestačím otupitLaugh .Ale myslím, že to bude dobrý matroš, ani se mi to nezdá, jako uhlíkovka, zatím nemá ani žádnou patinu, ale je fakt, že já mám ty nožíky řádně ošetřené a promaštěnéLaugh

Lebo to je nie je celkom uhlíkovka Happy je to nástrojovka a má 7,8% chromu :) http://www.bucanada.ca/sleipner_c.htm
Má to však jeden háčik že najtenšie robia 6mm-ovú hrúbku a z toho už nebudem robyť 2,5mm ovú nikdy. Surprised
Ale je to na velké nože Wink
..Nežijem na zámku...Nevidím svet ružovo...Možno to vyzerá tak že sa stále smejem...Ale môj život nie je rozprávka...Mám tajné priania...A vždy budem kvoli nim
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/4/2011
hmm. prekrasna zbierka Shocked . vsetko paradane kusky. ..kolko mate celkovo nozov , da sa to vobec spocitat?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum