ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
matějka Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2009
Teda Milane ty nám dáváš....Ok

Všechno jsou to parádní kousky...

Určitě bych si vybral na první fotce, druhé fotce, třetí fotce....hmmmmmOk

Umíš s ivybrat jen jeden??nejoblíbenější a nejpoužívanější??

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Jano75 napsal:
hmm. prekrasna zbierka Shocked . vsetko paradane kusky. ..kolko mate celkovo nozov , da sa to vobec spocitat?
No, není to tak hrozné, jak to vypadá (pro moji ženu je to strašnéLaugh ),ale pořád se pohybuji okolo 50 - 60ti pevných nožů.Já to nehromadím, některé po čase pouštím, protože se je snažím pokud možno všechny používat, ale můj život na to asi nestačíLaugh
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:
Teda Milane ty nám dáváš....Ok

Všechno jsou to parádní kousky...

Určitě bych si vybral na první fotce, druhé fotce, třetí fotce....hmmmmmOk

Umíš s ivybrat jen jeden??nejoblíbenější a nejpoužívanější??
To je jako hledání AtlantidyLaugh , vždycky nejvíc nosím ten poslední, ale potom se zase vrátím k předposlednímu, předpřed......Laugh .Ale je fakt, že tuhle sestavu plus ještě nějaké skandinávky střídám,a to tak, že mám s sebou většinou několik nožůHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Milan nafoť všetky svoje nože po kope a prskni to sem, alebo do prezentácií zbierok. Nech trochu viac poslintáme...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Ahoj Milane, mám pocit, že jsi kdysi měl nějaký nožík od Tlima.
Jestli se nepletu, jaká byla spokojenost? Vím, není to klasická
finka, ale na první dojem solidní buřtka.
Dík za postřeh.
Posláno:

Štamgast
Herodes napsal:
Ahoj Milane, mám pocit, že jsi kdysi měl nějaký nožík od Tlima.
Jestli se nepletu, jaká byla spokojenost? Vím, není to klasická
finka, ale na první dojem solidní buřtka.
Dík za postřeh.

Odpoviem aj ja ak môžem.
Ak máš na mysli tento http://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=43392 tak ten nakoniec skončil u mňa. Nôž super dlho vydrží ostrí, ľahko sa brúsi, je ľahučký v kuchyni sa mi zdá najlepší z mojich kudiel. Jediná nevýchoda je, že rúčka by mohla byť o málo hrubšia.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Pro: Venco,
už podruhé jsi prokázal svůj přehled a rychlost. Ano je to tento nůž. Nevím jesli se nebude zlobit Milan, ale já určitě ne. Děkuji za odpověď....
Posláno:

Štamgast
Nebyl jsem na "drátě" ale vyřešili jste to beze mne dobřeLaugh Já mám menší ruku, tak mě docela seděl, ani nevím, proč jsem ho vlastně prodalred face Škoda, že teď Tlim už tenhle nožík nemá v nabídce, možná, že se k nim zase vrátí.Mně osobně se ty jeho poslední bushcrafty s micartovou ručkou moc nelíbí, jsou sice levné a i praktické, ale mému oku nelahodí, tenhle původní styl, to bylo jiné kafeHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/6/2009
venco napsal:

Odpoviem aj ja ak môžem.
Ak máš na mysli tento http://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=43392 tak ten nakoniec skončil u mňa. Nôž super dlho vydrží ostrí, ľahko sa brúsi, je ľahučký v kuchyni sa mi zdá najlepší z mojich kudiel. Jediná nevýchoda je, že rúčka by mohla byť o málo hrubšia.

Mně ten odkaz zobrazí pouze toto:
Please do not link directly to this resource. You must have a session in the forum.Shocked
Nahrejte tu fotku prosím přímo ať se taky kouknu.Razz
Dííky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Mně takyCry
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
konisky napsal:
venco napsal:

Odpoviem aj ja ak môžem.

Mně ten odkaz zobrazí pouze toto:
Please do not link directly to this resource. You must have a session in the forum.Shocked
Nahrejte tu fotku prosím přímo ať se taky kouknu.Razz
Dííky.

Išlo o tento nôž

venco vložil tyto přílohy:
005.JPG_big.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
DíkHappy
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/6/2009
Michal.Vl napsal:
DíkHappy

Také děkuji. Ok
Posláno:

Štamgast
Díky za fotku toho Tlima, já už jí nenašelCry
Dneska jsem se toulal po lesích ve společnosti nožíků od Ládese, Blacka, Rádi a HultaforsHappy

matějka vložil tyto přílohy:
100_0279.JPG.jpg
100_0281.JPG.jpg
100_0282.JPG.jpg
100_0283.JPG.jpg
100_0284.JPG.jpg
100_0285.JPG.jpg
100_0293.JPG.jpg
100_0295.JPG.jpg
100_0303.JPG.jpg
100_0297.JPG.jpg
100_0302.JPG.jpg
100_0305.JPG.jpg
100_0308.JPG.jpg
100_0309.JPG.jpg
100_0313.JPG.jpg
100_0316.JPG.jpg
100_0320.JPG.jpg
100_0321.JPG.jpg
100_0325.JPG.jpg
100_0319.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Strávil jsem tento týden 4 dny a 2 noci v lesích Č.lesa za účelem poslechu probíhající jelení říje.Oproti loňskému roku je to bídné, ale jsou slyšet.Dnes mě po naprosto tichém usínání probudil ve dvě hodiny v noci, až jsem z toho měl málem štráfek na trenkáchLaugh Řval kousek ode mne asi hodinu a půl a potom beze stopy zmizel.Confused
Ve dne,až na pár zatroubení, byl klid.Tak jsem se alespoň kochal a zjišťoval, že příroda se ještě nechce vzdát, že i uprostřed celkem moderní vesnice je možno ojevit stavbu, jak z rumunského hororuLaugh
Společníky mi dělaly nožíky Helle Temagami a Spyderco BushcraftHappy

matějka vložil tyto přílohy:
100_0334.JPG.jpg
100_0336.JPG.jpg
100_0337.JPG.jpg
100_0339.JPG.jpg
100_0333.JPG.jpg
100_0338.JPG.jpg
100_0346.JPG.jpg
100_0348.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/24/2002
Snad nebudu spam, když se zeptám... já byl s dětma taky poslouchat a nic... lokalita je dobrá, našel jsem čerstvý stopy, a hlavně, místo na doporučení místních lovců. Šli jsme k večeru - jak to mají ti jeleňáci ve zvyku, řvou raději po ránu? Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Michal R napsal:
Snad nebudu spam, když se zeptám... já byl s dětma taky poslouchat a nic... lokalita je dobrá, našel jsem čerstvý stopy, a hlavně, místo na doporučení místních lovců. Šli jsme k večeru - jak to mají ti jeleňáci ve zvyku, řvou raději po ránu? Děkuji.
Na celé té věci je krásné to, že na to žádné pravidlo naplatí stoprocentně.Jeleni se ozývají nejraději v jasných a studených, až mrazivých nocích.Teď zrovna velká zima není (na jeleny).To by mělo být pravidlo.Před rokem ve stejné lokalitě troubili, jako o život a o pár desítek kilometrů dál si myslivci stěžovali, že ani brk.Někdo tu psal, že v Brdech už se ozývali před výstavou v Příbrami.Stop můžeš v lese najít spoustu, ale to ještě neznamená, že bude hlasitá říje a Ty je uvidíš a uslyšíš.Já je jezdím poslouchat už hodně let, ale převážně se ozývají v noci.Viděl jsem mnoho záběrů, jak troubí ve dne a dokonce spolu bojují, ale mně se to ještě nepoštěstilo.Slyšel jsem názor, že je rozdíl v tom, zda je jelen v opravdu volné a divoké přírodě nebo zda je v oboře.Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/24/2002
Děkuji. Taky dobře. aspoň je něco, kde ještě nejsou žádná (skoro) pravidla. Třeba budeme mít štěstí příště, tady je volná, obory tu nejsou, spíš že je těch jelenů asi málo... měj se.

PS: krásný fotky Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/27/2010
Ako písal matejka tak podobne to vyzera aj u nas, ruja je tento rok biedna a kludne sa stane ze jelena tak rychlo nezacujes. Na mieste kde sme minuly rok pocuvali trubenie ako z orchestra sme tuto ruju poculi len jeden kus niekde v dialke a ani ten tomu moc nedaval.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2008
matějka napsal:
...................... že i uprostřed celkem moderní vesnice je možno ojevit stavbu, jak z rumunského hororuLaugh ................

Ahoj !!!
Hele, hele... "Oujezd"Laugh
Ta stavba se mi moc líbí... jen ten stav devastace je skličující...
W.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum