ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Samurai Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
sundáno ze zdi a rozloženo na zemi:
Posláno:

Štamgast
věci z pokojíku rozloženy na zemi:

Posláno:

Štamgast
troška nostalgie z mládí.. půda na testováni v praxi..
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/10/2002
Neměli příbuzní trochu strach, co z tebe vyroste? Laugh
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Stary Damokles na tom byl jeste moc dobre - nad nim visel jenom jeden mec. HappyHappyHappy
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal: Laugh no po matčiném dotazu "Proč dáváš ten nůž na poličku?" a následném "není ten meč nebezpečný?" už prostě rodina rezignovala a věděla jen, že mi na to nemají makat.. a asi si řekli že to je lepší, než kdybych kouřil či chlastal Laugh to víš, děda postavil stolářskou dílnu, taťka strojařskou a já kovárnu..
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/12/2006
pekna zakouti s neuveritelnym mnozstvim chladnych zbrani byt to koureni,chlastani a tak podobne take rozhodne neni spatneWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Fajn sbírka, neboli zbrojnice.Mám taky menší sbírku, jenže nemám tak velký uložný prostor a tak mám nože i v posteliHappy. Tuhle jsem si bod ve spánku FS do lejtka ale jen trochu. Každý sběratel má problém když obývá prostor velikosti vězeňský díry na Alcatrazu..Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Jsi stejně "postižený",jako já.U mě ještě dávali všichni dobrý pozor,jestli něco ostrého neletí vzduchem,když chtěli do pokoje.Nejprve opatrně nakoukli.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black: já nejsem postižený, mě to prostě jenom baví Happy a u mě hrozil v pokoji leda zásah šipkou se špendlíkem z foukačky Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Chlapi já se z vás picnu! Laugh
Ale na druhou stránku - ukázal jsem to bytný a ta po dlouhých letech perzekuce mojí záliby konečně uznala, že ještě nedopadla nejhůř... Razz
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
gespa: Laugh a to sem si po přestěhování musel vzít ssebou jen ty lepší kousky na stěny a když jsem pak donesl dom jedenapůlručku a přemýšlel kam s ní, tam má polovička suše pronesla "Pro mě za mě si to strč třeba na strop!" .. a nebyl to špatný nápad, šel do pásků kůže přišroubovaných zespod do mezipatra Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Máš inteligentní a tolerantní polovičku, znám takový, který by řekly někam úplně jinamLaugh
Dav
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/7/2001
Moje sbírka byla mnohem mnohem menší, celkem asi 20 kousků, na stěně to zabralo tak 50 x 90 cm. Ale i tak to stačilo ode mne definitivně odradit jednu moc pěknou holku. Říkala něco, jako že nejsem normální, že jsem násilnicky založenej a pod.
Což je jasně kravina, jinak bych jí za ty kecy hned jednu...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/1/2000
chlape, tak pri tych obrazkoch si vobec nepripadam divne, ked nosim styri noze Laugh
Posláno:

Štamgast
224477: to já v mládí vyprovázel večer po tmě kámoše z posilky po hvězdicové kulturistice asi kilák dom střídavě s nunchakama, tyčí nebo mečem na zádech, abych měl s čím cvičit cestou zpět a necítil jsem se blbě.. spíš náhodní kolemjdoucí.. neb rychlé točení při uliční lampě tvoří krásný stroboskop Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
...Laugh tak podobné snímky by obhajoba asi nepředložila...fakt se radši do ničeho nemotejLaugh
Posláno:
Štamgast
Samurai napsal:
224477: to já v mládí vyprovázel večer po tmě kámoše z posilky po hvězdicové kulturistice asi kilák dom střídavě s nunchakama, tyčí nebo mečem na zádech, abych měl s čím cvičit cestou zpět a necítil jsem se blbě.. spíš náhodní kolemjdoucí.. neb rychlé točení při uliční lampě tvoří krásný stroboskop Happy
Laugh Laugh
ja som minule isiel na sidlisku po ulici, prakticky cez den a oproti mne manik, divny vyraz v tvari, v ruke take 25cm noznice roztvorene...
nevedel som ze ci mam tahat hned, alebo len pockat, alebo co.
a on len presiel okolo mna ako bez duse, asi mal chudak ine problemy Razz
Posláno:

Štamgast
224477: třeba to byl Vipera Berus s naštípnutým green beretem Laugh
Posláno:
Štamgast
Samurai napsal:
224477: třeba to byl Vipera Berus s naštípnutým green beretem Laugh