ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Samurai Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/5/2005
Škoda, že dobří - nejlepší odcházejí moc brzy Sad , ti "druzí" jsou tu moc dlouho...Angry
Upřímnou soustrast.

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Ahoj kluci,
za chvíli vyrážím s děckama doprovodit Sama na úplně poslední cestu, na tu do plamenů. Ráda bych co nejdřív přestěhovala jeho/naše stroje a materiál do našeho nového působiště v Sebranicích a tímto bych vás chtěla poprosit, zda by se mezi vámi opět někdo nenašel - budeme muset přestěhovat to co minule - pračku, sloupovku, pásovou brusku, malý soustruh, výheň, kovadlinu, nějaký ten vercajk a materiál.

Pojede se z Vizovic do Sebranic u Litomyšle a nejlépe by se to hodilo o víkendu 21/9

Dejte mi prosím případně vědět na moje telefonní číslo: 606544219

Díky moc a věřím, že to společně zmákneme i tentokrát

Jitka
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 10/9/2024
Ahoj, mám konečně svůj účet, tak nebudu chodit jako duch přes Samův - opět je aktuální stěhování strojů (a tentokrát to snad vyjde). Mám domluvenou dodávku s řidičem na příští víkend (19/10-20/10). Mám místo, kam to složit a partu, co bude vykládat, ale chybí mančaft na nakládku ve Vizovicích - našlo by se mezi vámi 4-5 lidí, co by do toho mělo chuť jít? Předem díky moc :)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum