ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Samurai Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005

Posláno:

Štamgast
Tak jsem konečně dodělal dárek od Blacka na revanž za vykovaný tesák na Prasopivu..

Z výplně jsem nakonec mezi švestkou, ořechem a padoukem vybral padouk, neb je to tak malý kousíček dřeva, že by tam stejně nebyla vidět kresba ořechu či švestky..

Původně jsem chtěl do děr vsadit české granáty, ale jelikož jsou to jen 4mm, tak by to ztratilo efekt, čili jsem použil nouzovku a dal tam něco jako mosaic pin..

Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 6/12/2006
Pěkné! Jen ta mosaica na mosaic pinech se mi jeví jako...ehm... dosti minimalistická...Laugh
Posláno:

Štamgast
smith: je to jen čtyřka díra.. do toho se fakt blbě vymýšlí něco složitějšího, kor když jsem vycházel jen z toho co bylo doma, čili 1,5mm mosaz drát do 4mm dutého měděného nýtku.. obojí přesně pasovalo s dírou, tak jsem si řekl, proč ne volské oči Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Same,pochvala,tak jsem si to i představoval,pokud bys nepoužil versi,jako můj poslední kerambit,máš to vymazlený,tak jen drž to mastné,svině hodně rezne,je to tím matrošem.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black: díky za pochvalu.. měl jsem zato že to je nerezka ale jak to mírně chytlo čepel tak jsem pochopil že je to uhlíkovka (ač u celokovových je nerezovka lepší volbou..)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/1/2006
vyzera super.Pacia sa mi tam tie piny.
Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast
S_trider E_D vyrobený v rámci akce Ducháček,
výkres já, řezání vodním paprskem Standa_Š a velké díky Petrům Dohnalovic za konečný vzhled nožíku Wink
Materiál N690, pouzdro probarvená hovězina mé výroby..

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/26/2001
Krasny pouzdro, Same. Hezky ladi s "psima kulkama" Wink. Predpokladam, ze je na krk, nebo do kapsy, ja?
Posláno:

Štamgast
Dave_S: no na krk bych musel dát delší kožený copánek, ale já na krku nic nenosím..
čili je to do kapsy , ale díky protažením řemínků těmi dírkami se vzadu utvoří i dvě oka na protažení opasku pro klasické nošení..
Sice to není systém na rychlé tasení, ale ona to není ani kudla na rychlé tasení Happy
mad
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/13/2003
Ahoj Same, kdysi jsi tady měl damaškovej paket od Petra D. na cubu. Chtěl byhc tě poprosit, jesli už je hotová, o fotečku Happy Díky
Posláno:

Štamgast
mad: no je a není, neb po chloridu jsem zjistil že ji chtě nechtě budu muset zakalit aby vůbec bylo možno docílit damaškové struktůry, neb nezakalené se mi prostě smirkem dařilo ojet obě vrstvy.. no a vzhledem k tomu jak moc se bojím o výsledek práce a jelikož sám nemám autogen, tak jsem zakalení svěřil právě autorovi placky... Ale až mi ji Petr pošle zakalenou a dofinišuju následky kalení a chloridu, tak se určitě pochlubím Wink

Prozatím trávím čas na této:
mad
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/13/2003
Sam: Díky, už teď se těším. Jinak ta na které teď makáš - taky dost zajímavá Happy
Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast

Posláno:

Štamgast