ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Rytiny, leptání, scrimshaw... Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/2/2014
Jo tak, já myslel, že to máš vypálený nějakým slabším laserem ( který je slabý na kov) do nějakého laku, pak to leptáš a lak smyješ. Jinak s tou fólií a sprejem jsem to taky kdysi zkoušel, ale takových výsledků jsem nedosáhl.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2017
jenda7 napsal:
Jo tak, já myslel, že to máš vypálený nějakým slabším laserem ( který je slabý na kov) do nějakého laku, pak to leptáš a lak smyješ. Jinak s tou fólií a sprejem jsem to taky kdysi zkoušel, ale takových výsledků jsem nedosáhl.

Já když zkoušel tu fotocitlivou folii , tak jsem jí nezvládl ani nalepit, to jsem odpískal hodně rychle. Používám ten sprej, ale když leptám ocel, tak to vypadá o dost hůř. Hliník je super, v chloridu ho nechám jen několik sekund a hotovo. Navíc lept je o dost tmavší než lept do ocele.
Fotka vyleptaná do nerezu je spíš stříbrno bílá, ale na hliníku stříbrno černá. Škoda, že se čepele nedělají z hliníku Grin
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/25/2016
Ahoj, neměli byste někdo prosím pěkně kontakt na někoho, kdo by byl schopný a ochotný udělat mi scrim vlka na mnou vyrobený nůž?? Děkuji Karel Admire Admire Applause
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum