ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Thom Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/28/2010
Ahoj
Dlouho jsem zvažoval jestli si mám zde založit také svoje vlákno. A ted jsem si ho založil, hlavním důvodem je, že bych se chtěl podělit s ostatními členy toho fóra o své fotografie zatím mnou dodělaných nožíku. Časem bych chtěl určitě zkusit něco ubouchat. Nožíky ,které jsem udělal a udělám jsou pro mé kamarady,příbuzne a pro měHappy . Dělá mi radost když můžu nějakému kamaradovi dodělat nožík a darovat mu ho. Děkuji za skouknutí toho vlákna a hlavně za připomínky a rady co dělám špatně. Všechno co jsem do ted udělal tak je z informací načerpaných z tohoto fóra, tímto všem děkuji za možnost čerpat informace a pak je aspon malým kouskem zůročit na mých dodělkách. Jinak jsem z Bludova ( Olomoucký kraj), je mi 25 let a pracuji v jedné strojírenské firmě jako technolog. Mé koníčky jsou nože, nože a zase nožeLaugh a pak čundry a les,mobilní technologie,hudba. Píši to jen pro představu a hlavně jsem se všem chtěl představit! A hlavně mé jméno je tedy TomášHappy .
Posláno:

Štamgast
Tohle jsem je nožík pro mého kamaráda k Vánocům, čepel je od Michala Roseckého, ze stoleté oceli. Rukojet je paroh z jelena evropského,kožené kroužky a červený fíbr. Pouzdro si přál dřevěné tak jsem ho udělal ze dřeva Wenge a z kůže. Libilo se mi to vyřešit tím způsobem,že jsem ze zadu navrtal díry a přišil jsem to k té kuži, myslím si, že to bude držet.
Děkuji za Vaše názory i když budou i negativní.

Thom vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
3.jpg.jpg
7.jpg.jpg
8.jpg.jpg
9.jpg.jpg
17.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Druhý nůž je taktéž dárek k Vánocům a to otci mé nastávající. Chtěl jsem to tak nějak do stylu skandinávského nože. Zatím nemam hovězí kuži tak si tak nějak hraju se starou sukní, ktera byla ušita z jelenice a jsem rád i za ni. Nechci dávat nožik bez kabatku. Děkuji za jakékoli hodnoceníHappy .

2.jpg.jpg
8.jpg.jpg
14.jpg.jpg
20.jpg.jpg
21.jpg.jpg
22.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Tak to futro na prvním je parádní...krásně se ukázalo dřevo...hmmmOk

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Díky, jen mě štvou ty fotky. Nějak nestíhám dojít domů z práce včas a chytnout ještě světlo. A dneska už jsem kudlík dal pryč tak jsem ho narychlo nafotil venku, abych na něj měl nějakou vzpomínkuHappy . Musím se polepšitLaugh
Posláno:

Štamgast
Tak jsem po dlouhé době zase něco přidám. Došla mi konečně kůže 3,5 mm silná tak se snažím o nějaké výtvoryHappy.

IMAG0213.jpg.jpg
IMAG0222.jpg.jpg
IMAG0219.jpg.jpg
IMAG0238.jpg.jpg
IMAG0239.jpg.jpg
IMAG0243.jpg.jpg
IMAG0248.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/24/2010
Hmmm maš to pekne,je vidiet že ťa to baviApplause .
To prve puzdro kde je drievko je paradneOk
Nech sa dari aj do buducnaOk

„Vzdať sa, keď je všetko proti tebe, je známka slabosti a zbabelosti." (Orol, Lakota Teton)
Posláno:

Štamgast
Tady jsem ještě našel společnou fotku dodělaných nožíků. Happy Všechny už byly darovány kamarádůmHappy

spolecne_1.jpg.jpg
spolecne_2.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/19/2008
Ten opík v parohu je prďácky! Applause
Posláno:

Štamgast
Díky,to je nožík o kterým přemýšlím, že si ho upravím ještě jednou a pro sebeLaugh
Posláno:

Štamgast
Nějaký sestřih fotek z víkendu v okolí Šumperska.Nožíku se pár sešlo a bylo to fajn. Počasí se vydařilo.I se něco málo ugrilovaloLaugh

1.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
IMAG0284.jpg.jpg
5.jpg.jpg
IMAG0287.jpg.jpg
6.jpg.jpg
7.jpg.jpg
8.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Takže jsem zase něco málo ušil. Pouzdro pro kamaráda rybáře. Nůž někde našel, ale bez pouzdra a vyhovuje mu. Tak jsem mu udělal radost.Happy

IMAG0316.jpg.jpg
IMAG0318.jpg.jpg
IMAG0319.jpg.jpg
IMAG0320.jpg.jpg
IMAG0323.jpg.jpg
IMAG0334.jpg.jpg
IMAG0335.jpg.jpg
IMAG0336.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
A další pouzdro jsem si už konečně ušil pro s sebe na F1. To originální od nich mi moc nesedí.

IMAG0350.jpg.jpg
IMAG0353.jpg.jpg
IMAG0356.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/12/2011
[quote=Thom]Takže jsem zase něco málo ušil. Pouzdro pro kamaráda rybáře. Nůž někde našel, ale bez pouzdra a vyhovuje mu. Tak jsem mu udělal radost.Happy [/quote

uz len material na puzdro ma vacsiu hodnotu ako noz samotny :) snad mu bude sluzit dlho (myslim ten noz, o puzdre nepochybujem)
Posláno:

Štamgast
LovecLevov napsal:
[quote=Thom]Takže jsem zase něco málo ušil. Pouzdro pro kamaráda rybáře. Nůž někde našel, ale bez pouzdra a vyhovuje mu. Tak jsem mu udělal radost.Happy [/quote

uz len material na puzdro ma vacsiu hodnotu ako noz samotny :) snad mu bude sluzit dlho (myslim ten noz, o puzdre nepochybujem)

Přesně jak píšeš, ale tak mě poprosil a já ušil. Je to kamarád tak jsem mu vyhověl. Jinak bych sobě na takovýhle nůž pouzdro nešilHappy .Větší hodnota materiálu než nůž.
Posláno:

Štamgast
Dlouho jsem, na svém vlákně nebyl. Nějak nebylo co sem dávat, ale tentokrát se musím pochlubit. V sobotu jsem se oženil a na tu příležitost jsem si ušil pouzdro s datumem svatby. Jinak další fotky byly ze svatby a z překvapení co mi kamarádi ráno udělali před domem.Happy

1.jpg.jpg
1a.jpg.jpg
2.jpg.jpg
3.jpg.jpg
4.jpg.jpg
5.jpg.jpg
6.jpg.jpg
7.jpg.jpg
8.jpg.jpg
9.jpg.jpg
10.jpg.jpg
11.jpg.jpg
12.jpg.jpg
12a.jpg.jpg
13.jpg.jpg
14.jpg.jpg
15.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
si si istý,že vieš do čoho lezieš ?Laugh ,tak blahoželám Applause
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Štamgast
Dlouho spolu žijeme a je to pro nás jen další krok. A hlavním důvodem je, že chceme děti a chtěl jsem, aby se narodily do rodiny.Happy Každý má svůj názor, já jsem vychovávaný, že rodina je pro mě všímHappy
Posláno:

Štamgast
Tak jsem si oblékl nožík od CHAINA a už se těší venLaugh

knife_1.jpg.jpg
knife_2.jpg.jpg
knife_3.jpg.jpg
knife_4.jpg.jpg
knife_5.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
Thom napsal:
Dlouho spolu žijeme a je to pro nás jen další krok. A hlavním důvodem je, že chceme děti a chtěl jsem, aby se narodily do rodiny.Happy Každý má svůj názor, já jsem vychovávaný, že rodina je pro mě všímHappy

aj ja môjmu 5,5-ročnému synovi denno denne vtĺkam do hlavy,že sme svorka,ktorá drží spolu v dobrom aj vo zlom Wink
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum