ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/19/2009
Igi964: Gratuluju ke skvostnému noži - ta bahenní ručka ho ještě pozvedá. Tiše a nepokrytě závidím. Applause

Škrobák: Aurora je nádherný nůž - smekám. Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/21/2012
Minulý pátek jsem držel Dandyho šiškovýho velblouda v ruce a vůbec se mi ho nechtělo mu ho vrátit...... parádní pastva pro oči..... a to byl večer..... jak musí vypadat přes den....Ok !
Mám rád šišky!!! Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
To je jasné, že sa na Auroru veľmi tešímGrin
Vláďo tie fotky Velblouda sú vydarené. Spolu s Olafom a Minitrampom máš peknú zostavu pevných custom nožovOk

Always look on the bright side of life...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
ahoj všem a díky Admire Admire

BrKeF - porařilo se mi sehnat další dvě šišky - tmavší červenou a takovou oranžovou Wink .....ta červená má grády Cool na tu jsem sám zvědavý ...časem budou....až dodělám zakázky Happy
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
ahoj.
tvoje noze su stale krajsie a krajsie!
mam od teba jeden noz ktory si urobil pred cca rokom a je super, pouzivam ho velmi rad. ale ako tak pozeram na tvoje noze tak musim povedat ze aspon podla mojho laickeho oka si sa odvtedy dost posunul. fakt super vyzerajuce noze! Applause Admire

miso
Posláno:

Pokročilý
Igi964 napsal:
Velka poklona majstrovi SkrobakoviAdmire
Taku Auroru nevyrobia ani v Bark RiverGrin

Fakt pěkný nůž. Byly by k dispozici rozměry, případně obrázek v pouzdře? Díky. Happy
Posláno:

Štamgast
ahoj ...... jsou to rozměry originálu - dle přání - teď nevím z hlavy - celková něco kolem 24 cm a čepel myslím cca 11,5 cm ........... a fotka ve futrálu ? ...... jestli Igor dovolí Grin Wink .....doufám že Ti to nevadí Igore Happy
díky za pochvalu........... upřímně ...... když mi o to Igor napsal, tak se jsem si pomyslel, že bark river má i hezčí nože, tak proč zrovna aurora, ale když to držím v ruce tak musím říct, že to má něco do sebe Happy asi si budu muset něco takového taky udělat...... jen na mě je ta ručka trochu velká - o fous bych ji zkrátil Shocked .....i když je tam zase velká variabilita úchopu Neutral

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6308.JPG.jpg
100_6309.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Díky moc za informaci. Popravdě - já jsem o existenci originálu neměl vůbec tušení - zaujala mě Tvoje práce (a ten bahenní dub na ručce). Applause Obecně děláš zajímavé nože - jezdíváš i na výstavy, kde by bylo možné si sáhnout? Já jsem tento týden s lítostí zjistil, že Hodonín se letos nekoná. Cry
Posláno:

Štamgast
....jo na Hodonín jsem se připravoval, ale je zrušen ........ odkud jsi ??
Posláno:

Pokročilý
V podstatě kousek - Uherské Hradiště. Happy
Posláno:

Štamgast
no tak to je fakt kousek - byl jsem tam ve středu .... nejezdíš na Zlín ?
Posláno:

Pokročilý
Jen zřídka a cíleně, když něco potřebuju - naposledy boty ze Salticu.
Posláno:

Štamgast
.....asi 19.10. bych měl jet do Kolína, leda bych to nazpět nevzal po dálnici a vzal to přes UH ?? .... jinak zatím nevím
Posláno:

Pokročilý
Nemusíme to lámat přes koleno - navíc nemám v úmyslu Tě kamkoliv táhnout. Příležitostně se můžeme domluvit, že bych si udělal výlet. Dělám na směny, takže nemám problém s vyjetím i ve všední den. Happy Autobusem je to necelá hodinka.
Posláno:

Štamgast
.....protože dělám autodopravu, tak to jsou nárazovky ......pošli mi do PM mobil ........ cesta dřív nebo později příjde.... zavolal bych - OK ?
Posláno:

Pokročilý
Fajn, taková nabídka se neodmítá. Happy Posílám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/9/2012
A hele, taky někdo z UH...na tu soukromou předváděčku bych taky rád zavítal Laugh
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
---> Knife is life
Posláno:

Štamgast
ahoj....mohl....je to na Tobě Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
škrobák napsal:
ahoj ...... jsou to rozměry originálu - dle přání - teď nevím z hlavy - celková něco kolem 24 cm a čepel myslím cca 11,5 cm ........... a fotka ve futrálu ? ...... jestli Igor dovolí Grin Wink .....doufám že Ti to nevadí Igore Happy
díky za pochvalu........... upřímně ...... když mi o to Igor napsal, tak se jsem si pomyslel, že bark river má i hezčí nože, tak proč zrovna aurora, ale když to držím v ruce tak musím říct, že to má něco do sebe Happy asi si budu muset něco takového taky udělat...... jen na mě je ta ručka trochu velká - o fous bych ji zkrátil Shocked .....i když je tam zase velká variabilita úchopu Neutral

Vobec mi to nevadi. Fotky svojich nozov tu mozes kludne zavesit. Od toho to vlakno jeHappy
Rozmery si pamatas dobre. Vybral som si Auroru aj koli tej dlhsej rucke. Mam rad ked je za co chytitGrin

Always look on the bright side of life...
Posláno:

Štamgast
.....vždycky je lepší, když je ta co chytit Razz Laugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum