ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/7/2010
škrobák napsal:
tutam napsal:
Hezkyyyyyyyyyy.. Admire Admire Admire Applause Applause Applause

doufám, že to samé řekneš i na tu svoji - zrovna ji dodělávám Happy

jinak díky všem Admire

Neboj se.. už se nemůůůůžuuuuůůůů dočkáááát.. a druhá v závěsu.. joooo.. to bude nadílka.. jupííí.. Wink Admire Admire Admire Applause Applause Applause Applause Applause
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
tutam napsal:
škrobák napsal:
tutam napsal:

jinak díky všem Admire

Neboj se.. už se nemůůůůžuuuuůůůů dočkáááát.. a druhá v závěsu.. joooo.. to bude nadílka.. jupííí.. Wink Admire Admire Admire Applause Applause Applause Applause Applause

hotovo - napustil jsem ručku a schne - zítra by mohlo být foto - chceš ? Laugh

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6430.jpg.jpg

Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Ten Woodlore je moc pěkná kudličkaOk Asi Tě budu zase otravovat, láká mě na tom (mimo jiné) ten scandi výbrus. Asi bych mohl udělat sbírku všech klonů tohoto nože, jak se dělají u nás a na Slovensku. myslím to vážně, mám pro tenhle typ slabost, protože prostě fungují a to je pro mne to hlavníOk
Posláno:

Štamgast
matějka napsal:
Ten Woodlore je moc pěkná kudličkaOk Asi Tě budu zase otravovat, láká mě na tom (mimo jiné) ten scandi výbrus. Asi bych mohl udělat sbírku všech klonů tohoto nože, jak se dělají u nás a na Slovensku. myslím to vážně, mám pro tenhle typ slabost, protože prostě fungují a to je pro mne to hlavníOk

....ahoj.... samozřejmě, že neotravuješ Happy
Posláno:

Pokročilý
škrobák napsal:
tutam napsal:
škrobák napsal:
tutam napsal:

jinak díky všem Admire

hotovo - napustil jsem ručku a schne - zítra by mohlo být foto - chceš ? Laugh

Božííííí.. Škrobááákůůů.. já se z toho snad uzdravim a klesnou mě horečky.. Laugh Admire Admire Admire Nádhera.. teď ale zaručeně neusnu.. NoNoNo Laugh Applause Applause Applause
Foto jasná zpráva.. pokud bude možnost.. určitě se rád podívám.. .o)
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
škrobák napsal:
.... pokud to nebude vadit dovolil bych si ještě jednu věc Happy .......na zakázku .... musím se přiznat, že jsem tomuto noži nefandil a nepadl mi do oka když ho Milan Matějka vytáhnul na vlákně ...... musím říct že jsem mu hooooodně rychle přišel na chuť - je vidět že ho nenavrhoval žádný blb -
je navržený tak, že sedí v ruce opravdu parádně - prostě parádně vymyšlená kudla !!!!!

škrobák napsal:
Je to moje oblíbená D2 a dřívko eben - taky moje oblíbené Laugh - výbrus až do nuly - první pokus o nefalšovaný scandi výbrus ........ čepel je 4mm

... Shocked ... " NEMÁM SLOV " ... Shocked ... " Parádní Kudel " ... Ok ... Že by zas začala Smrdět ... " Velbloudí kost " ... Grin ...
LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2012
Moc pěkná kudla,poslal jsem Ti emailHappy
Posláno:

Štamgast
ahoj.....tak ještě jedna pro TuTama - dle jeho vlastního návrhu ......musím říct si to vymyslel moc dobře Applause

100_6435.JPG.jpg
100_6436.JPG.jpg
100_6437.JPG.jpg
100_6438.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Krásná práce Škrobáku.. vypadá to úžasně.. už se těšííííím... Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Admire Admire Admire
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Pěknej jednoduchej a praktickej tvar, a krásné dřevo.Applause
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/15/2008
Suprcech napsal:
Prostě mi to nedalo Happy musel jsem to tu dát Ok

Ahoj, nějak mi uniklo, kde se objevil tento článek a fotky z výstavy Příbram. Může mi někdo pomoci? Díky!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Nožířská vlákna jsem v poslední době trochu zanedbával, tady mi unikla kupa pěkných věcí. Takže popořadě Happy.

1) Gratuluju k trefné zmínce v reportáži z výstavy v Příbrami Ok.

2) Kuchyňák je perfektní, už vím, co od tebe budu chtít příště. Jen by mě ještě zajímalo, jak dlouhá a silná je čepel.

3) Klon Woodlore se mi líbí strašně moc a scandi na první pokus vyšlo skvěle (a výbrus má dobrou výšku). Doufám, že tenhle model ještě někdy zopakuješ, moc rád bych ho viděl naživo.

4) Tutam si nůž opravdu pěkně navrhnul, tys mu ho neméně pěkně vyrobil. Kudla vypadá fakt hodně prakticky, mohl bych ještě poprosit zase o rozměry?

Jen tak dál, Gerde, jde ti to od ruky parádně Applause.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
ahoj .....díky všem Admire

Obdivovatel - je to Myslivost 11/2013

Tyler - kuchyňák : celkem 28cm - čepel myslím 16cm
- woodlore ještě bude - mám na něj další 2 objednávky a sám si ho budu chtít udělat - jak jsem psal celkem mě dostal - super kudla Happy .... ten musím mít taky - tento se mi ani nechce pouštět Cry
- ten Tutam si ho opravdu dobře navrhnul - perfektně odhadl tu ručku .... ty vole ta sedí Laugh
celková délka 22 - čepel 11

ještě co se týká Tutama - dělá se i druhý jeho návrh - tady jsme měli téměř totožný nápad Laugh on poslal návrh a já jsem měl na stole už čepel z kalírny jedné novinky, kterou zatím nemám čas dodělat - jsou si velice podobné Laugh .....tvarově jsou jak sourozenci....liší se hlavně výbrusem a nýtama mrGreen
Posláno:

Pokročilý
Díky Škrobáku Wink už se nemůžu dočkat, až si s ním poprvé říznu.. a hlavně, jak se bude držet. Jsem rád, že ručka sedí a moc mě těší Tvá pochvala.
K té druhé kudle.. poslal jsem Škrobákovi nákres nože a obratem mě přišla mejlem fotka čepele.. fakt téměř jako vejce vejci.. Happy zajímavá shoda, to se musí nechat .. Jsem na tu druhou kudličku moc zvědav. Moc díky za Tvůj přístup Škrobáku. Admire Admire Admire
Nikdy neříkej nikdy..
ost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2010
Měl jsem čest oháknout tvojí kudluHappy

ost vložil tyto přílohy:
DSC_0014.jpg.jpg
DSC_0019.jpg.jpg
DSC_0015.jpg.jpg

dočkej času,jako host piva ostleatherzavináčgmailtečkacom
Posláno:

Štamgast
ost napsal:
Měl jsem čest oháknout tvojí kudluHappy

ahoj ......... Admire Admire Admire ....jiná slova nemám Applause Applause Applause ....krásné sako jsi jí ušil Ok
Posláno:

Štamgast
ahoj všem - ještě si dovolím jednou woodlore - tentokrát komplet, včetně kabátu Happy
.. přeju hezký den nožomilové

100_6458.jpg.jpg
100_6459.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
Úplná radost se na to dívat. Hodně povedené Ok
Posláno:

Pokročilý
Krásná práce.. kudla i futro.. Applause
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
škrobák napsal:
ahoj všem - ještě si dovolím jednou woodlore - tentokrát komplet, včetně kabátu Happy
.. přeju hezký den nožomilové

... Happy ... Gerde - Srdce jen Plesá ... Applause ... Nádherně sladěný Komplet ... Wink ... OST - Pouzdra na Velbloudy ...Ok ...
LIONSTEEL
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum