ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/7/2010
Kudla dnes dorazila Škrobáku.. dorazil jsem z práce a pošťák dorazil vzápětí.. tomu říkám koordinace. Wink Kudla úúúžasnáá.. děkuju moc Škrobáku. Fakt se drží skvěle, ale moc jsem o tom nepochyboval, když kouknu na Tvoje ručky a Tvou práci. Už se těším, až s kudlou říznu do něčeho pořádnýho a provětrám ji. Přikládám fotky focené před chvilkou, ale určitě nafotím pořádně, až budu venku a bude lepší světlo, ok?
Tak ještě jednou děkujuůůů, spracování úžasné a kudla skvělá. Admire Applause Applause Applause Admire Díky a těším se na její sestřičku.. Razz Happy

tutam vložil tyto přílohy:
skrobak_1.jpg.jpg
skrobak_2.jpg.jpg
skrobak_3.jpg.jpg

Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
ahoj všem....zkusim jednu novinku - na mě trošku netradiční tvar Laugh .......nožik se jmenuje kasper - podle autora návrhu ....... navrhl Kasper Laugh kdo jiný Happy ....... jen jsem si malounko upravil ručku ...... zdál se mi je ho návrh zajímavý - příjde mi to trochu jako variace na grohmana, ale líp se to drží ...... D2 a bocote

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6467.jpg.jpg
100_6466.jpg.jpg
100_6468.jpg.jpg

Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Pokročilý
Zajímavá kudla.. Ok
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
škrobák napsal:
ahoj všem....zkusim jednu novinku - na mě trošku netradiční tvar Laugh .......nožik se jmenuje kasper - podle autora návrhu ....... navrhl Kasper Laugh kdo jiný Happy ....... jen jsem si malounko upravil ručku ...... zdál se mi je ho návrh zajímavý - příjde mi to trochu jako variace na grohmana, ale líp se to drží ...... D2 a bocote

Paráda - předčilo to očekávání. Šikula Ok Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
kasper napsal:
škrobák napsal:

Paráda - předčilo to očekávání. Šikula Ok Ok Ok

... Shocked ... TO TEDA KOUKÁM ... Shocked ... Gratulace Majiteli / kasper ... Applause ... Obdiv Tvůrci - Gerde - Zajímavej ... Ok ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
... Shocked ... TO TEDA KOUKÁM ... Shocked ... Gratulace Majiteli / kasper ... Applause ... Obdiv Tvůrci - Gerde - Zajímavej ... Ok ...
[/quote]

Nejsem majitel.
Posláno:

Štamgast
kasper napsal:

Nejsem majitel.[/quote]

majitel jsem já Laugh .... ale díky všem Admire
Posláno:

Štamgast
kasper napsal:

Nejsem majitel.

... " GRATULACE - ZŮSTÁVÁ " ... Tvůrci / kasper ... Stvořiteli / škrobák ... Majiteli / ????? / Gerd ... Shocked Grin Laugh ...

LIONSTEEL
Posláno:

Pokročilý
Tak jsem spáchal ještě jedno futro na nůž od Škrobáka.. takovej pokus, ještě jsem to nikdy nedělal, ale moc jsem to chtěl zkusit a "osedlat" znovu takový nůž byla radost. Ještě jednou díky Škrobáku, s nožem jsem spokojen maximálně Admire . Děkuju..Wink

intarz_Skrobak_2.jpg.jpg
intarz_Skrobak_3.jpg.jpg
intarz_Skrobak_4.jpg.jpg
intarz_Skrobak_5.jpg.jpg
intarz_Skrobak_1.jpg.jpg

Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
ahoj .... to futro je super ..... moc hezké Admire Applause Applause Applause
Posláno:

Pokročilý
Děkuji.. Admire
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
ahoj...dvě novinky na zakázku ten macek je pro TuTama a ta menší pro Davida Kvíčalu - D2 - obě dřívka cocobolo - ta pro TuTama je opět podle jeho návrhu a myslím, že to vymyslel opět dobře Happy

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6469.jpg.jpg
100_6470.jpg.jpg
100_6471.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Díky Škrobáku.. vypadá to skvěle.. líp než na tom nákresu.. a co teprve, až ji budu mít v ruce.. opět skvělá práce.. děkujuůůůůů... Applause Applause Applause Admire dřevo nádherný.. Ok
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
jo, v ruce sedí opět parádně - zase to trefils Applause
Posláno:

Pokročilý
škrobák napsal:
jo, v ruce sedí opět parádně - zase to trefils Applause

Fakt?? No, to jsem moc rád.. supeeer.. Ok
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
škrobák napsal:
ahoj...dvě novinky na zakázku ten macek je pro TuTama a ta menší pro Davida Kvíčalu - D2 - obě dřívka cocobolo - ta pro TuTama je opět podle jeho návrhu a myslím, že to vymyslel opět dobře Happy

... Happy ... Gerde - Není co Dodat , Balzám na duši ... Wink ... TuTam - Gratuluji k pěkné Dvojici ... Ok ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Pěkné pokoukáníčko, skvělé kudly (i pouzdraHappy ), to už je na tomto vlákně jaksi samozřejmostíOk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/5/2009
Ahoj Gerde. Parádní kousky. Pěkně ses rozjel.
Posláno:

Pokročilý
Díky za další kudlu Škrobáku.. dnes jsem jí nechal kusnout do dřeva a super.. řeže výborně a skvěle se drží Applause Applause Applause .. moc Ti děkuju.. Admire

2_skrobak_6.jpg.jpg
2_skrobak_7.jpg.jpg
2_skrobak_3.jpg.jpg
2_skrobak_5.jpg.jpg

Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
tutam - Gratulace ke krásným kudlám...Applause A mimochodem moc pěkný pouzdra Applause Ok Ok
Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum