ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/7/2010
škrobák napsal:
Tutam.......ty futra jsou lepší než kudly !!!!! neser Neutral ..........Applause

Díky, ale tak bych to neviděl Škrobáku.. Laugh byl to takovej pokus.. ještě jsem futro takhle nezdobil, tak jsem to chtěl vyzkoušet.. a co se týká mých futer.. pořád jsou tam mouchy.. red face s kudlou od Tebe jsem maximálně spokojen.. Applause Applause Applause takže je jasný, co z toho je lepší.. Ok jednoznačně mesry od Škrobáka.. Ok Ok Ok
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
....hm tak teda jeden s křížkem po funusu Laugh ........Milan Matějka dokáže být pěkný rychlík Laugh Laugh Laugh Laugh

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6483.jpg.jpg
100_6484.jpg.jpg
100_6485.jpg.jpg

Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
škrobák napsal:
....hm tak teda jeden s křížkem po funusu Laugh ........Milan Matějka dokáže být pěkný rychlík Laugh Laugh Laugh Laugh

... Ok ... Jak jsem napsal u Milana ... Wink ... Poved se Ti / Vám a jsem Zvědavej na Křest ohněm v Terénu ... Applause ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
díky Admire

při pohledu na následující fotku mě napadly je slova českého Velikána - Jary Cimrmana :
" ..... a zatím, co si na človeku smlsne kde jaká havěť, jeleni se klidně pasou !!! "

ten samostatný je variace na Woodlore - ručka zůstala a výbrus jsem zkusil moji klasiku Happy

100_6495.jpg.jpg
100_6499.jpg.jpg
100_6496.jpg.jpg
100_6497.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
ten samostatný je variace na Woodlore - ručka zůstala a výbrus jsem zkusil moji klasiku Happy [/quote]

Gerde, tak ty výbrusy by ti teda asi šli. Grin Předchozí nůž (Milanovi už jsem to psal na vlákno), je hodně povedený. Geniální jednoduchost a perfektní zpracování. Hezký den. Ok
Posláno:

Pokročilý
Škrobákuuuu.. nádherný kudly.. Applause Applause Applause Applause Applause Ty jedeš chlape.. ty parohový ručky jsou super.. a ta kudla pro Milana.. skvělá práce.. krása.. Admire Applause Ok +
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Hm, udreté na strunu môjho "nožového" vkusu!
Ok

Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Povedená grupa, paroh ten já můžu.Ok A ten Milanovo je parádní. Applause Chvíli jsem přemýšlel, jestli to napsat sem nebo k němu...tak u Milana jsem to aspoň plusnul.Happy
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Teď o víkendu jsem se dostal k řádnému otestování obou kudel Škrobáku. Zapřáhnul jsem je více než dostatečně a jsem maximálně spokojen. D2 drží výborně ostří a obě kudly řežou parádně a i po dlouhé práci v ruce nebolí a nikde to netlačí.. drží se luxusně. Děkuju ještě jednou dodatečně za výborně odvedenou práci a těším se na další kousek od Tebe. Poklona pane.. Admire Admire Admire
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/23/2011
Paroháče jsou parádní, na paroh se furt chastám, ale nějak si netroufám, ale jednou to příjde a za pokus to stojí Happy Jinak za tvé kudly Ok
Máš-li dobrého přítele, máš víc než on!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/31/2013
Škrobák to s kosťami a parohmi jednoducho "umí". Paroh na fulltang je skvelá voľba, na nožoch s tŕňom bola paroh vždy viac či menej prirozene zakrivený, čo mi vadilo. Na fulltangu je Ok
Posláno:

Štamgast
ahoj a díky všem ....Admire
...... nevím jestli to s parožím umím....ale je pravda že mě to baví nejvíc ze všeho - někdy to není úplně jednoduché - kolikrát paroh převracím i půl hodiny než do něho říznu......líbí se mi že nikdy není předem známý vysledek a je to překvapení až do konce ......ale ten smrad Neutral ............dobrého paroží je nedostatek, tak kdyby měl někdo něco čeho by se chtěl zbavit, napiště domluvíme se............říkal jsem mojí, jestli by s tím nechtěla něco udělat, ale nějak se k tomu nemá Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
ahoj všem
2x variace na woodlore ocel D2 - eben a bilý fíbr - pro Dandyho a velbloudí kost a černý fíbr
mějte hezký den Happy

100_6504.jpg.jpg
100_6505.jpg.jpg
100_6506.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
... Ok ... Gerde - Naprosto Parádně Povedenej " Š-Woodlore " Bushcraft ... Ok ...

P.S.: ... " CAMEL / TUAREG " ... Nůž je Koprodukcí dvou Nožířů... Čepel : Škrobák - D2 / 60HRC - Velbloud ... + ... Rukojeť : Gweck - Černá G-10 / 9mm + Povlakováno DLC ... Admire ... Ještě obléknout a doladit detajly ... Wink ...

HXJOSEF vložil tyto přílohy:
100_8094.JPG.jpg
100_8095.JPG.jpg
100_8097.JPG.jpg

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
ahoj Jožko - díky Happy .... dones mi ukázat na výstavu ten nůž, chtěl bych mrknout jak vypadá ten povlak ....dík a měj se
Posláno:

Pokročilý
Nádherní messouni.. Applause Applause Applause + +
Nikdy neříkej nikdy..
Posláno:

Štamgast
škrobák napsal:
ahoj Jožko - díky Happy .... dones mi ukázat na výstavu ten nůž, chtěl bych mrknout jak vypadá ten povlak ....dík a měj se

Gerde - Budu se Snažit / pro Pražáka je to Povinnost ... Wink ... Nebuď ale zklamán , nůž není ještě Hotov ... Happy ...

P.S.: ... Rád okouknu ty Tvé " Novinky " a doufám , že se přijede Pochlubit i M. Matějka ... Wink ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Ahoj pánové, jenom chci napsat, že mi bylo potěšením přispět ke kolektivní výrobě krásného nože Ok
Z
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/7/2013
já tedy jsem skoro výhradně zavírakovej... ale díky videjkám p.t. Milana Matějky
se začínám lámat... je to fakt pěkné... Applause
Posláno:

Štamgast
ahoj .....díky všem Admire .... a jeden velbloud v šišce pro uživatele Brkev

100_6516.JPG.jpg
100_6517.JPG.jpg
100_6518.JPG.jpg
100_6519.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum