ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/25/2011
Applause Applause Applause
Kterýkoli z paroháčků by udělal radost - krásná práce Ok
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Fuj...že sem lezu.doufám že až se dostanu k tvému stolku tak budou prodaný.jinak budu žrát luční koníky a jetel.Applause
Milane jsem v klatovech až za tejden,tak půjdem spolu.ve dvou toho víc poberem.Grin

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Kraken666 napsal:
Fuj...že sem lezu.doufám že až se dostanu k tvému stolku tak budou prodaný.jinak budu žrát luční koníky a jetel.Applause
Milane jsem v klatovech až za tejden,tak půjdem spolu.ve dvou toho víc poberem.Grin
Tak se určitě ozvi, rád Tě uvidímHappy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/23/2012
Ty kostění a parohový jsou parádní. Ok ?Mám asi kandidáty na podstromečkovej nožík. Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Zdravím,
ty paroháčci jsou boží,jak je zde psáno,docela jsem se na Příbram těšil,ale takové kousky?
Moooc se těším až je uvidím naživoApplause
V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Meiming napsal:
Ppetr napsal:
Od 12ti brousim nějakej historickej pilník, flexou tah a voda. Tolikrát jsem svěrák vživotě nepovolil a už se něco rýsuje. Nejde mi ani tak o kvalitu finální kudly, spíš si zkusit výbrus...
Co zkusit silnej svářeckej magnet jako to dělá Mat aby ses neupovoloval? Happy

Reaguji na dřívější diskuzi, viz víše.

Kluci, pokud chcete dělat výbrus flexou ( ono to překvapivě jde a dobře, ale aby to šlo dobře, musí se na to jít přes to držení magnetem) Nední reálný mít nůž upnutej ve svěráku a po pár tazích flexou to povolovat a chladit, nebo polejvat z PETky. Zkoušel jsem lecos..........bez magnetu to flexou nemá smysl ani zkoušet, stejně tak pokud je flexa bez regulace, to je škoda času. Ad pásovka viz další fota zde u škrobáka. Mám stejnou, jen totál očesanou, lože jsem musel vypodložit v celé ploše 2mm plechem, rolny byli výš než původní lože, takže pás šel do lavoru a rovina na střenkách nebylo možné udělat. Snad nevadí že to píši sem na škrobákovo vlákno, pokud ano, nechť to admini smažou.

Jinak nože velice povedený, výbrus parádní Admire líbí, moc Happy

Martin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
ahoj, všem moc děkuju za pochvalu Admire Admire ........hned se mi pak lepší brousí Happy takže ještě jednou díky Admire
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
Ahoj ..... dovolím si jednu kudlu, která mi tu už nějakou dobu leží.......byla na objednávku, pro jednoho zdejšího uživatele, který mi psal jak se na ni těší a už se na ni těší asi 2 měsíce, co mi tu leží - hraje mrtvého brouka - takže ji zadám i do inzerce - pokud by se snad náhodou někomu líbila - ocel D2 - nýtovaná narez záštita - červený fíbr a velbloudí kost

škrobák vložil tyto přílohy:
100_6014.jpg.jpg
100_6015.jpg.jpg
100_5991.jpg.jpg
100_5994.jpg.jpg
100_6018.jpg.jpg

Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/22/2013
Člověče, to jsou nádherné kudly!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
... Opravdu - Tvé nože musí Člověk držet v Ruce a pořádně Osahat ... " VELBLOUD - D2 " ... Parádní nůž ... Ok

HXJOSEF vložil tyto přílohy:
100_7699.JPG.jpg

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
No jo, neni nad to ji držet a rovnou si ji z Příbrami odvézt Wink Ok

Normálně jsem po cestě zpátky u Teslínů zastavil a šel si s ní hrát do lesa. Ještě jednou díky.

Ppetr vložil tyto přílohy:
IMAG1940.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Gratluju, Petře, jen škoda, že jsem tě minul, rád bych tě poznal osobně. Mimochodem, už jen přemýšlím nad skladbou materiálů, jdu do ní taky Wink.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2012
Ze včerejší Příbrami.

Jurajm vložil tyto přílohy:
Strohbach_Gert_070913_7825.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2012
+ další fota

Jurajm vložil tyto přílohy:
Strohbach_Gert_070913_7824.JPG.jpg
Strohbach_Gert_070913_7827a.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/23/2012
Ahoj.
Škoda že mi můj zdravotní stav nedovolil se zúčastnit. Konkrétně s Tebou jsem se chtěl setkat. Chtěl jsi vědět jak jsem spokojen s nožem co mám od Tebe. Je Ok!
Když jsem byl čupr, tak jsem neměl čas. Teď když ho mám, tak je zdraví v háji. Holt osud. Tak se aspoň kochám uměním zdejších kluků, a musím přiznat, že velice často slintám. Ale jsem rád, že zlaté české ručičky v této zemi stále ještě jsou.
Tímto Tobě i ostatním klukům fandím, držím palce a jen tak dál!!! Applause
Když už je nůž tak tupý, že jím nejde nic uříznout, prst jím uříznete vždycky. ☺ ☺ ☺
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2012
Ppetr napsal:
No jo, neni nad to ji držet a rovnou si ji z Příbrami odvézt Wink Ok

Normálně jsem po cestě zpátky u Teslínů zastavil a šel si s ní hrát do lesa. Ještě jednou díky.

Tak to jsem rád, že nejsem jedinej postiženej.....taky mířím po koupi k prvnímu křoví po cestě..Grin
Když máš z něčeho strach, udělej to hned. Odvahu dostaneš později.......
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
Jelikož jsem hrdým a spokojeným majitelem již dvou nožů od Škrobáka musím se přidat s chválou Applause V příbrami sem se také na kus řeči zastavil u škrobákova stolku abych se s ním mimo jiné seznámil osobně a byla to pro mě jedna z nejpříjemnějších chvil výstavy. Je to opravdu fajn chlap a má bezva nože Happy Admire
Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Pany napsal:
Je to opravdu fajn chlap a má bezva nože Happy Admire

Přesně tak Ok. Už jsem to psal ve vlákně příbramské výstavy, jak škrobák tak jeho nože pro mě byly nejpříjemnější překvapení výstavy. I když pravda, kudly už z fotek vypadaly bezvadně, a tak se dalo čekat, že budou opravdu fajn, jen u těch lidí to člověk pozná až osobně mrGreen.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
I já se musím přidat ke chvále na Gerda a jeho kudlyOk Velice sympatické jednání a vystupování, vstřícnost, pohledné, praktické kudly, solidní ceny a schopnost vnímat potřeby a přání zákazníka a s tím spojená zpětná vazba. Vidím tam velikou budoucnostOk Happy
Ještě jsem zapomněl na jeho skromnost, tu si u lidí cením nejvíce!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
Dobry den i ja mam nuž otohoto baječneho človeka je to nuž ktery vyšel z me hlavy ale bil upraven do tvvaru ktery mi vyhovuje timto dobrackym člověkem jen me mrzi že v čera sem nemohl koupit nuž ktery sem chtel dekuji a dam sem par fotek.

brom vložil tyto přílohy:
P1030204.JPG.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum