ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/23/2009
Já mám velice dobrou zkušenost s prodejcem www.baterky-noze.sk, pan Dušan Hrubša je velice ochotný. Kyž jsem mu jednou večer odeslal mejl s dotazem k noži, bylo 21:20 hod a ve 21:47 hod jsem od něj obdržel odpověď. Objednával jsem u něj automat Benchmade, za 19 dnů u mě zvonil pošťák s balíčkem. Měl lepší dobu dodání než oficiální dostributor Highlife.cz pro ČR a SR, kde mi zdělili 30 a více dnů.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/6/2011
tiez sa musim podelit o skusenost www.baterky-noze.sk komunikacia vyborna obednavka dosla do 3 dni tak isto aj noze-nuz.com splnena dodacia lehota komunikacia Ok zo zahranicnych www.outdoormesser.de a www.knivesshipfree.com vsetko bez problemov radost nakupovat Happy
For tonight, we dine in hell ! (-(-_(-_-)_-)-)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Jednoznacne mujnuz.cz, Opravdu skvela komunikace pres mail, dohoda a ochota poslat pres EMS misto obchodniho baliku. Objednan nuz odpoledne a ten samy den odeslan (patek). Objednaval sem zde jiz ctvrty nuz a nikdy zadny problem. Vzdy odeslano v den objednavky, uhledne zabaleno a v balicku je vzdy nejaky darek, cim vic nozu, tim vic darku Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/23/2009
Dobré zkušenosti mám také s prodejcem www.noze-nuz.com, pár nožů jsem zde kupoval, vždy dodržel slíbený termín dodání. Při jedné objednávce mi byl zaslán jiný nůž než jsem si objednal. Když jsem to sdělil prodejci, obratem mi poslal správný nůž a jako omluvu mi přidal brousek.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
opět a to už po několikáté musím pochválit internetový obchod pana Ing. HRUBŠU www.baterky-nože.sk za rychlé bezproblémové vyřízení objednávky a za vynikající přístup k zákazníkovi.

Nůž Ka Bar Cutlass Machete KB 1248 objednán 27.09.2011 a dnes, to je 04.10.2011 jsem přebíral balíček se všemi náležitostmi, takže to trvalo 7 dní.

Applause Ok Applause

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2010
Tak ja bych se chtěl podělit o zkušenosti s firmou Rösler
při letmém pohledu nebudí moc důvěry (přidruženy prodej grilu, nádobí....Surprised )

Dostal jsem se na ně přes victorinoxcz.cz
kde jsem jako rychlý dárek kupoval male nože do kuchyně a při doručeni mejlu o přijetí objednávky se na mne vyloupla i adresa Rösler, tak jsem koukl a měli i nuž po kterem pokukuji již delší dobu, Böker Magnum Outdoor Cuisine a řikam si jedna firma jeden balik a připojil jsem i tuto objednávku s žádosti o sbaleni do jedné krabice... že se tak stalo jsem sice zjistil až od PPL protože firma se mnou komunikovala jen generovanými mejly ale učel to splnilo, dodávka expresní zapinkalo to jen PPL se slovy že jestli by mi nevadilo že to dovezou až zítra jestli na to nespěchám že toho maji moc ... nejsem nelida a opravdu jsem nespěchal...

sečteno
v pondělí 21:00 objednáno
v utery nože předány v 13:00 PPL
ve středu telefon od PPL
a ve čtvrtek 12:00 nože u mne
"Devět z deseti hlasů v mé hlavě říká že jsem normální..."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/17/2011
Tak já kupoval na mujnuz.cz, byl jsem tam osobně, utratil kartou 15 litrů, slevu dali ušmudlaný 3 kila, při tom ale při platbě kartou mají vyšší ceny, tak jsem čekal marně i trošlu lepší slevu.
Slibovali ocílku zdarma, já na ni v tom všem bordelu zapoměl, teda spíš mi ji nepřibalili, když jsem jim to potom psal do mailu jestli mi ji pošlou, tak jako že abych poslal adresu, že mi ji zapoměli přibalit, říkám ok, poslal jsem adresu a samozřejmě nic neposlali, tak mi to bylo hned jasný.
Takže asi tak.
p.s: doufám, že si to někdo od nich taky přečte.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/6/2011
to skor patri asi do blacklistu Grin ale dobre vediet Happy
For tonight, we dine in hell ! (-(-_(-_-)_-)-)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Jednoznacne musim doporucit milspecmonkey.com a jejich nasivky. Objednavka 10.11 a dnes 17.11 byl balicek ve schrance. Nehlede na to ze je to levnejsi i s postou nez v jakemkoliv eshopu v cesku. Krom amred.cz nikoho neznam kdo by je zde prodaval.

jtoxx vložil tyto přílohy:
IMG_20111017_152729.jpg.jpg
IMG_20111017_160447.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/26/2007
Přidám svojí výbornou zkušenost se stránkou http://www.topfishing.eu/
Už jsem objednal po netu celkem dost nožů, ale tady jsem byl velice spokojen jak s přístupem, tak i rychlostí a sortimentem. Ceny velice dobré Ok

Snad největší tuzemský prodejce nožů Mora Applause . http://www.topfishing.eu/noze-mora/

Za sebe mohu vřele doporučit, objednával jsem dva kusy pod označením Mora Army Companion, jeden uhlíkovej a druhej nerez na testy Happy různá porovnání a pocity pak hodím na vlákno o nožích Mora Wink

Za ty peníze bezkonkurenční pracovní a jak se říka bushcraft nože Wink

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
jtoxx napsal:
Jednoznacne musim doporucit milspecmonkey.com a jejich nasivky. Objednavka 10.11 a dnes 17.11 byl balicek ve schrance. Nehlede na to ze je to levnejsi i s postou nez v jakemkoliv eshopu v cesku. Krom amred.cz nikoho neznam kdo by je zde prodaval.

Super, zrovna se koukám kde nakoupím nášivky na suchý zip, ať nemám ten batoh od 5.11 tak černý Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/20/2010
Zdravím prosím váš vedel by mi niekto poradiť niekto dobrý internetový obchod v zahraničí nakoľko slovenské a české ceny mi prídu trochu previsené. S ktorým mate aj nejaké skúsenosti . Na kolko mám zalusk na 5.11 Tactical C.U.B. Master 2 Karambit
Posláno:

Štamgast
opět bezproblémové a rychlé vyřízení objednávky ze strany firmy:

outdoormesser.de
Manfred Rehmann
Grüner Weg 11
16845 Neustadt OT Roddahn
Telefon: (033973) 50110

www.outdoormesser.de

Balíček s objednaným nožem ESEE 3 jsem od pošty přebíral 4. den po odeslání objednávky...Ok Applause
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/20/2011
rak nožomil napsal:

outdoormesser.de
Manfred Rehmann
Grüner Weg 11

www.outdoormesser.de

Balíček s objednaným nožem ESEE 3 jsem od pošty přebíral 4. den po odeslání objednávky...Ok Applause

Mám taky kudlu na cestě od těhle Němců tak sem zvědav jak to proběhne....
STRIDER
Posláno:

Štamgast
pro Eddy Seel:

jakmile zásilku vypraví, pošlou ti na E-mail zprávu a kód zásilky, a můžeš na internetu pohodlně sledovat, kde zásilka je až po předání zásilky české poště. Každopádně dej vědět jak jsi byl spokojen.

Happy

Posláno:

Pokročilý
tak to je super určitě dám echo Wink
STRIDER
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
rak nožomil napsal:

outdoormesser.de
Manfred Rehmann
Grüner Weg 11

www.outdoormesser.de

Kolik si dával za poštu?
Posláno:

Pokročilý
Hlína napsal:
rak nožomil napsal:

outdoormesser.de
Manfred Rehmann
Grüner Weg 11

www.outdoormesser.de

Kolik si dával za poštu?

v rámci EU mají 10Euro
STRIDER
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
To neni tak hrozný
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/12/2011
Připojuju se ke chvále na www.noze-nuz.com , komunikace rychlá a bez problému, zboží došlo v dohodnutou dobu a tak jak mělo
Pracuju, abych žil ! Nežiju, abych pracoval !!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum