ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 3/3/2008
Já bych zkusil Můj nůž (mujnuz.cz), tam mají spoustu nožů skladem, i těch dražšíchHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
V pondeli jsem objednaval 30 m paracordu z paracord.cz a dnes mi ho postak dorucil. Maji slusny vyber a bleskove jednani. Treba se to bude nekomu hodit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Spokojenost s nákupem a výměnou zboží u www.mujnuz.cz.
Objednal jsem si Puma Damascus Folder, nůž v pořádku došel, ale nebyl velikostí a vyšší hmotností dle mých představ. Po telefonické domluvě s p.Nádvorníkem, jsem napsal žádost o výměnu za nůž ve stejné cenové relaci(Spyderco Endura) a v úterý odpoledne ho odeslal zpět. Ve čtvrtek mi přišel e-mail že nový nůž mi byl odeslán a v pátek dopoledne jsem ho měl na stole. (dobírku jsem již podruhé neplatil) Admire

Z mých zkušeností s internetovými obchody: www.noze-nuz.com, kde mimo zdejší inzerce nakupuju asi nejvíc a výše uvedeným obchodem www.mujnuz.cz, vždy maximální spokojenost s kvalitou zboží i jednáním. Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/13/2008
S obchodem Mujnuz.cz mám taky výborné zkušenosti.Ok Ok Ok Mohu jen doporučit.
Ale Noze-nuz.com nikoliv. Je to asi případ od případu, ale v posledních dvou letech, sešlo z několika obchodů, díky neaktuálním informacím o dostupnosti na stránkách a zajímavým výmluvám ze strany prodejce.KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/1/2006
Dokonala spokojnost a spolahlivost na internetovy obchod www.shop superrychle vybavenie vacsej objednavky a stihnutie do Vianoc vsetko do 5 pracovnych dni,vsetky veci na sklade,rychla komunikaca cez mail.Nerad robim niekomu reklamu,ale tento obchod si to zasluzi na 100 percent.!!!CO PONUKAJU TO AJ MAJU .Ok Ok Ok Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Letos jsem 2x nakupoval na http://www.heinnie.com. Oba nákupy absolutně bezproblémové. Pokud se nakupuje při výhodném kurzu £, tak tam plno věcí vychází levněji než u nás. Poštovné mají krásných £4.50.
A jako třešinka na dortu, dnes mi od nich došel dárkový balíček s vánočním blahopřáním (podle počtu podpisů mají 15 zaměstnanců) a s malým dárkem - outdorovým zápisníkem do každého počasí. Má to podle popisu být nějaký speciální papír, na který se má dát psát bez problému i v dešti.
http://www.riteintherain.com/Homepage.asp?
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
Můžu jen doporučit www.kapesni-noze.cz . Rychlé odpovědi na dotazi, nože mi dorazlily druhý den Ok , ani s reklamací nebyl žádný problém
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Maximální spokojenost při nákupu u p.Šperla na www.specialninoze.cz
Objednal jsem v úterý ZT0550 (4200,-Kč) a kšiltovku ZT(400,-Kč)
Navíc jsem si mohl vybrat sériové číslo nože, protože byly skladem 3 kusy.
Balík mi došel dnes ráno na dobírku, bez účtování poštovného a cena čepice byla ještě o 100,-Kč snížená. Vše zaznamenáno na faktuře, platba 4500,-Kč all inklusiv. Happy
Takže za mně jednoznačně palec nahoru! Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Moc na toto vlakno nechodim, tak neviem ci to tu uz nie je ale chcem pridat svoju skusenost s firmou Pilana (www.pilana.cz). Napriek tomu, ze som spoza hranic a zakazka bola pre nich urcite smiesna zhotovili mi pasy na mieru, v pondelok som objednal a dnes su uz u mna. Za mna 1+ Ok
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/1/2009
Jestli někdo chcete kupovat sekyru od Husqvarny ?, tak můžu doporučit firmu Lignus.
www.lignusfm.cz/e-shop.php
Velmi rychlé vyřízení. V pondělí jsem objednal, ve středu je mám doma (doprava Č. pošta).
Velmi příjemná obsluha ( telefonické upřesnění objednávky).
A hlavně velmi slušné ceny. Pravděpodobně jedny z nejnižších na trhu.Ok

A k sekyrám nemám co dodat = max. spokojenost. Objednával jsem kalač a "univerzální" sekyru (65 cm délka). Ale to asi není nic nového pod sluncem....Happy
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/19/2007
Dnes jsem kupoval u p.Šperla( specialninoze) - mohu jen doporučit !
Seriózní přístup ,maximum informací,100 % spolehlivost bez komplikací.
Musím zatleskat Applause
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/18/2011
Dnes prišla očakávaná objednávka od outdoormesser, a musím len chváliť. Sledovanie zásielky, rýchlé vybavenie, kvalitne zabalené + ešte gumový medvedíci harribo ako darček Grin . Objednané 16.4 22:16 , zaslané 17.4 a doručené dnes tj. 23.4. Ok
I bez znalosti nemeckého jazyka sa to dalo zvládnuť ked máme také pomocky ako translator Grin

scryer vložil tyto přílohy:
DSC06758.JPG.jpg
DSC06760.JPG.jpg
DSC06762.JPG.jpg

Carpe diem
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/13/2012
tak jsem provedl první objednávku na nože-nůž : DMT sady s Lansky klemou ještě asi přiobjednám stojánek. Jen mám trochu obavy, prosil jsem o osobní odběr a je tam psáno, že to nejde ..Sad
Posláno:
Začátečník
PájaSTI napsal:
S noze-nuz mám dobré sice jen dobré zkušenosti ale můj top obchod jsou http://www.baterky-noze.sk/ Sice je to mladý obchod ale vynikající přístup majitele,co nemá sežene,vše bez problémů a včas,reaguje na všechny všetečné dotazy a připomínky.A co je pro mě nejdůležitější tak i zboží ,,nenožového´´ charekteru,baterky,optika...Vřele doporučujiHappy

Nechápu poštovné do čech 50,- to by se mohly naše shopy učitOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
U noze-nuz nemusíš mít žádné obavy - rychlá komunikace, zboží odesílá ihned a pokud ti nesedne, bez problémů ti jej vezme zpět a vrátí peníze, nebo nabídne něco jiného. (Zdaleka ne všechny e-shopy dodržují těch zákonných 14 dní na vrácení bez udání důvodu... Párkrát jsem musel být hodně neoblomný, až na hranici vyhrožování Evil ) Pan Šulc je v tomto naprosto v pohodě.
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:
Začátečník
jerry napsal:
U noze-nuz nemusíš mít žádné obavy - rychlá komunikace, zboží odesílá ihned a pokud ti nesedne, bez problémů ti jej vezme zpět a vrátí peníze, nebo nabídne něco jiného. (Zdaleka ne všechny e-shopy dodržují těch zákonných 14 dní na vrácení bez udání důvodu... Párkrát jsem musel být hodně neoblomný, až na hranici vyhrožování Evil ) Pan Šulc je v tomto naprosto v pohodě.

hmm tak jsem nepochodil jenom na dobírku ( neberu už jsem jednou zaplatil rozbalil a byla to kniha Vojna a mír za tisíce Sad )
a oesobní odběr prý není možný, prý ať si zajdu do obchodu tak tomu říkám sorry, ale nikdy

zde email :

osobni odber neni mozny, mame to uvedeno i na strance.
Posilame pouze na dobirku.
Dojdete si do kamenneho obchodu.
David Sulc
noze@noze-nuz.com
Staropacká 111
50901 NOVÁ PAKA
IČO: 44484674
DIČ: CZ7210123580
http://www.noze-nuz.com
KO KO KO KO KO KO KO Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
MildaZX10R
Hmm,ty asi moc nozov nenakupis. Vacsina e-shopov funguje tak,ze zaplatis a potom ti poslu tovar. Sulc posiela aspon na dobierku,co neni standard. To ze chces odoberat z e-shopu osobne je divne,to naozaj vyhladaj kamenny obchod. Prave preto su e-shopy lacnejsie,lebo nemusia mat predajnu,dodrziavat otvaracie hodiny,mat zamestnancov co osobne komunikuju so zakaznikmi. Pokial mas problem nakupovat cez net,tak to neni chyba e.shopu,ale tvoja. Das negativne hodnotenie jednomu z najlepsich Ceskych internetovych nozovych obchodov len preto,ze niesu ochotni menit koli tebe zauzivane,fungujuce pravidla predaja. KO KO KO
Posláno:
Začátečník
No já zatím vždy poslal peníze dopředu a zboží došlo, dobárka se mi vážně vymstila.
Jinak nakupuji jenom přes internet.
No a osobní odběr (pokud jezdím přes Paku) mi zatím nikdo neodmítl.
Sám prodávám jen v malém a osobní odběr jsem nikdy neodmítl, za 5 minut předáno zaplaceno.
navíc tu někdo psal, že si zboží v Pace vyzvedl.

Navíc 99,9 % všech eshopů osobní odběr nabízí
a ještě NIKDO mě neposlal ke konkurenci, pokud jsem slušně poprosil o něco, co nemá jak ty píšeš "zavedené pravidlo"
objednáno u parfilex není problém vyzvednutí vlastně vůbec nic . . Happy
těším se naprohlídku nožů a všeho co si můžu vzít do ruky a dostat k tomu výklad

a nebudu tady chválit někoho, jen proto, že to, že to říkají ostatní, moje zkušenost je taková co jsem uvedl, odpověď na mé přání skoro nezdvořilá.

Další dobrá zkušenost baterky-noze.sk ... poštovné 50,- a to je od vás zo Slovenska super kauf Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
MildaZX10R
Hrubsa (baterky-noze) je v pohode. Zozenie aj veci co uz nikto iny neponuka. Ale zasa ma troska vyssie ceny. Na Slovensku su najlepsi Baterky -noze v Cechach Mujnuz,Kapesni.noze a Noze-nuz. U tychto predajcov mam len dobre skusenosti. Kazdy ma svoje plusy,v com je lepsi ako konkurencia. Ale tito styria su podla mna najlepsi v Cesko-Slovensku. Sortiment,ceny,komunikacia,ochota... A este Rakusky Viennacutlery.com Ok
...u ziadneho z nich by som nemal strach zo ziadeho sposobu objednyvky. Dobierka,platba na ucet ci aj zlozenie zalohy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
pro MildaZX10R

nechci se pana Šulce zastávat, ale ber trochu v potaz, že nože-nůž je jeden z největších a nejznámějších e-shopů s noži v Čechách a může mít i docela dost objednávek denně, tak prostě nemusí mít pan Šulc čas na osobní setkání. Ono se nedá nikdy 100% spolehnout na domluvený čas a hlavně by se předání určitě protáhlo, protože proč se na něco rovnou nezeptat, když už se vidíme. Happy
Dávat mínusy obchodníkovi za dodržování jeho předem určených pravidel mi přijde trochu mimo.KO
Buď trochu tolerantní i k lidem, kteří neskáčou, jak ty pískáš.

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum