ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/7/2010
Mohu doporučit firmu www.dovozusa.cz. Sice to není přímo nožířský obchod, ale spoustu limitek člověk jinde než v zahraničí nesežene a ceny jsou také jinde. Stačí zadat ve formuláři odkaz na zboží a zbytek zařídí oni za provizi 300 Kč. Žádná platba v cizí měně, a za 14 dnů až 3 týdny má člověk vytoužený kousek doma. Informují o postupu objednávky a pokud je nějaký problém tak volají. Prostě přístup jak má být.
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Tak musim zde poděkovat a zmínit se o obchodu Kronium.cz (provozovatel Ariga s.r.o. konkrétně p. Martin Ďurana)

Od Kronia nakupuji skoro pravidelně a docela dost. Letos jsem jim poslal svítilnu LD10 (jediná svítilna z celé škály která potřebovala opravu)

- svítilna byla po záruce a přesto přišla opravená od výrobce zcela zdarma, neplatil jsem ani poštovné
- po měsíci se závada projevila znovu a tak po dohodě jsem ji zaslal zpět.
- svítilna se na cestě k výrobci stratila a dnes mi odpověděli že mi posílají zdarma NOVOU LD12 R5 (novější a lepší model)

Vše bylo po záruce, hluboce smekám, lapám po dechu a jsem naprosto unešen. Takovéhle dokonalé chování dnešních firem se moc často nevidí.

Kronium.cz má jednoznačně 1+

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Môžem odporučiť obchod:

http://brusnekameny.cz/

Kupoval som si tam pár vecičiek s osobným prevzatím a trochu sa to natiahlo. Nepodarilo sa mi prevziať tovar v bežnom čase čo býva 5 dní. Pán Černý s tým nemal problém. Komunikácia bezproblémová.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/1/2012
Výborná skúsenosť s www.baterky-noze.sk resp. p. Hrubsom. Bral som odtiaľ lionsteel sr-1G, veľkú sebenzu, glocka a jeden s&w. Všetko prišlo rýchlo, dobre zabalené a v poriadku. Plus majú odo mňa za výbornú komunikáciu cez e-mail. martin Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/20/2009
Tiež sa pripájam k pozitívnemu hodnoteniu baterky nože. S pánom Hrubšom naozaj bezproblémová komunikácia.Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/20/2011
kupoval sem Wenger Ranger 57 Hunter od www.kentaurzbrane.cz a vše rychle,v naprostém pořádku za nejlepší cenu na trhu
STRIDER
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Protože tady nedávno proběhla stížnost na eshop nože-nůž musím za sebe prohlásit maximální spokojenost s tímto obchodem a také samozřejmě s jednáním p. Šulce Applause
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/27/2012
Nevím, jestli to zde už bylo, ale chci doporučit www.knifeworks.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Quintus Dias napsal:
Nevím, jestli to zde už bylo, ale chci doporučit www.knifeworks.cz

Asi myslis knifeworks.com - tento sa da odporucit, trochu dost zdvihli postovne ale inak OK.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pozorovatel
Pardon, samozřejmě www.knifeworks.com , to se mi stává častoGrin
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/18/2012
Přeji hezký večer měl jsem možnost kupovat nůž v obchodě .specialninoze.cz Jednání s panem Šperlem velmi vstřícné a rychlé.Za sebe mohu doporučit . Opatrujte se kapka
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2010
Jednání a přístup p. Šperla-Specialninoze.cz je vyjímečně vstřícná a nadstandartní Ok Jen více takových.
Dobrou zkušenost jsem měl také s obchodem Mujnuz.cz.
Posláno:

Pozorovatel
Ještě k tomu knifeworks.com včera sem kemšovi objednal ESEE 5, která na noze-nuz.com stojí kolem 5tis. a na kapesni-noze.cz dokonce 6tis.
Z tohoto vebu jsem ji objednal za 139USD(asi 2800Kč)plus pošta, celkově mě vyšel na 3660Kč. Jen kdyby to někoho zajímaloLaugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Quintus Dias napsal:
Ještě k tomu knifeworks.com včera sem kemšovi objednal ESEE 5, která na noze-nuz.com stojí kolem 5tis. a na kapesni-noze.cz dokonce 6tis.
Z tohoto vebu jsem ji objednal za 139USD(asi 2800Kč)plus pošta, celkově mě vyšel na 3660Kč. Jen kdyby to někoho zajímaloLaugh Laugh Laugh

+20 daň / +20 CLO

3660 * 1,2 = 4392
4392 * 1,2 = 5270 Kč

K tomu si užij ty poplatky a hlavně čekací lhůty celního úřadu Praha, mrGreen

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pozorovatel
Tygerstyle napsal:
Quintus Dias napsal:

+20 daň / +20 CLO

3660 * 1,2 = 4392
4392 * 1,2 = 5270 Kč

K tomu si užij ty poplatky a hlavně čekací lhůty celního úřadu Praha, mrGreen

Objednaval jsem to s kamarádem, kterej s tim má zkušenosti a má to nějak ošetřený, až se s nim setkám dám vědět jak to dělá, prej to bude bez cla a bez daně

a clo a dan se počítá k ceně zboží, ne k poštovnémuCool
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
No to si právě nejsem jistý jestli to neberou z celé ceny, pokud se to povede jak píšeš, budu rád za info JAK, protože jsem z USA nakupoval vždy do doby než se to posralo novou cenovou hranicí.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Počítá se i cena poštovného. A moc bych se divil kdyby to neprošlo přes celnici. Za poslední rok a půl mě tam skončilo všechno. Nevím jak by to mohl mít nějak ošetřený. Leda by tam dělal.
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Quintus Dias
Mylis sa. Zaklad pre vypocet cla je cena vratane dopravy. Na to vyrubia clo. A na to este potom DPH. Takze DPH platis z ceny vyrobku,dopravy a cla.
Tyler
Tebe dali clo na noz 20%? Ja som platil len 8. A vraj v Cechach a na Slovensku by to malo byt rovnake.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Quintus Dias: No, když už Ti radí někdo, kdo o tom evidentně něco ví (Tygerstyle), tak bys mu buď mohl věřit, nebo si to aspoň ověřit sám, že...Happy:

Quintus Dias napsal:
...a clo a dan se počítá k ceně zboží, ne k poštovnémuCool
Zde, bod 12:

12. Co se započítává do celní hodnoty, resp. do základu pro výpočet DPH při propouštění zboží do režimu volného oběhu celním úřadem?
Do celní hodnoty dováženého zboží, tedy do základu pro výpočet cla, se započítává:
1.vlastní hodnota zboží,
2.zahraniční náklady na dopravné,
3.případné pojištění, apod.

Do základu pro výpočet DPH se započítává:
1.vlastní hodnota zboží,
2.clo, pokud je vyměřeno,
3.dopravné (úsek po EU) pokud již není součástí cla (celní hodnoty),
4.služba celní deklarace - částka 180 Kč, pokud Vás ČP zastupuje v celním řízení, a je vyměřováno clo/DPH.

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2010
Chlapi jestli to půjde přímo z knifeworks.com tak to bude:

139USD

43USD poštovné

528Kč DPH ze 139USD při celním kursu 18,983.

+ případných 180kč za celní deklaraci.

tzn cca 4348Kč

Clo žádné , protože je to pod hranici 150Eur

Grin Surg byl rychlejšíHappy

Se shopem Knifeworks.com mám ty nejlepší zkušenosti, jsou vstřícní a spolehliví, ikdyž teď zrušili platby přes PayPal a už mají poštovné 43USDSad

V prosinci jsem obdržel dvě zásilky z USA a vždy se platilo DPH jen z ceny zboží a né z dopravného.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum