ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/8/2010
Akurat som to chcel doplnit. Colny limit na DPH je ak cena tovaru vratane balneho a prepravy nepresiahne 45Eur,ak presiahne 150Eur plati sa aj clo. Ak nie,platis len DPH,ale z ceny vratane dopravy a manipulacnych poplatkov.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/27/2012
MRBLUE napsal:
Akurat som to chcel doplnit. Colny limit na DPH je ak cena tovaru vratane balneho a prepravy nepresiahne 45Eur,ak presiahne 150Eur plati sa aj clo. Ak nie,platis len DPH,ale z ceny vratane dopravy a manipulacnych poplatkov.

Ten kamarad je reditel jedne firmy v liberci a je to ITák, dělá objednávky pořád z usa. Ale uvidim až to příjde, dám vědět, jak jsem dopadlLaugh a děkuji všem, kteří mi situaci objasnili a tím mi zkazili náladuLaugh Laugh Laugh ale pořád 4400 je lepší než 5tis, že jo? A jestli to bude nad 5 tak se jsu pobodatLaugh Cry Cry Cry
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2010
Určitě nebudeHappy

to MRBLUE: myslím že celní limit na DPH je jen 22EUR, jestli se teď něco nezměnilo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Steel2 napsal:
Určitě nebudeHappy

to MRBLUE: myslím že celní limit na DPH je jen 22EUR, jestli se teď něco nezměnilo.

U nas portal colnej spravy uvadza 45. Ale realne to neviem odhadnut,lebo zasielky pod 50 USD mi este neclili. Ked som sa pozeral teraz na rozne fora,tam pisu 22,ale smerodajny sa mi skor zda portal Colnej spravy. Inak,len postovne z USA byva okolo 20-25 USD. Laugh Hadat sa vsak nebudem a vyhladavat a studovat si to v zbierke zakonov sa mi nechce.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/2/2012
Pokud vím, tak existuje nějaký pokyn EU pro bezcelní a DPH nepodléhající dovoz ze států z mimo EU. Limit je stanoven na 10 - 22 EUR. Jednotlivé státy si stanoví vlastní limit z tohoto pásma.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Nirva Thomish napsal:
Pokud vím, tak existuje nějaký pokyn EU pro bezcelní a DPH nepodléhající dovoz ze států z mimo EU. Limit je stanoven na 10 - 22 EUR. Jednotlivé státy si stanoví vlastní limit z tohoto pásma.

Bože, není fakt jednodušší se podívat? Odkaz byl na minulé stránce - tady znovu, - bod 10.

Pro ČR platí:
Nyní je pro vyměření DPH hranice 22 EUR, u cla zůstává 150 EUR.
Je-li hodnota zásilky mezi 22 a 150 EUR, je osvobozena od cla, a klient/adresát zaplatí pouze vyměřené DPH (20 %) společně s poplatkem za službu pošty.

Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/11/2012
Nakonec jsem při výběru svého EDC koupil v CZ. Pořídil jsem Cold Steel Lone Star. Člověk si musí zvyknout, ale jinak fajne kudlička.

Obchod MůjNůž.cz můžu doporučit. Předem komunikovali a radili, obchod proběhl rychle a bez potíží, balení zboží vzorové, a k tomu malý dárek za nákup. Za dané krvavé peníze oproti nákupu v USA tedy dobrá práce a skvělý servis. MůjNůž.cz na jedničku, doporučuji!
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/1/2012
Ok Mám ďalšiu pozitívnu skúsenosť s internetovým obchodom. Tentoraz to nie sú baterky-noze.sk Applause , ale selected-knives.de Applause . Pani Susanna naozaj rýchlo reaguje na e-maily, bezproblémová platba bankovým prevodom, nôž výborne zabalený, bez vád, krabička bez akýchkoľvek znakov opotrebenia, zaslaný DHL. Mimochodom kupoval som u nej Umnumzaan so starším modelom pivotu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Dph sa plati, ako bolo vyssie spomenute, z celkovej ceny teda vratane postovneho a balneho. Je ale sranda, ze svetova ekonomika cislo 1 posiela svoje "vyrobky" bez postovneho, resp. postovne plati predavajuci. A ano pod cislom 1 som myslel Cinu.
Inak clo na noze z USA byvalo 20%, ale uz je naozaj len 8% a to plati pre celu EU.

"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/7/2008
MRBLUE napsal:
Steel2 napsal:
Určitě nebudeHappy

U nas portal colnej spravy uvadza 45. Ale realne to neviem odhadnut,lebo zasielky pod 50 USD mi este neclili. Ked som sa pozeral teraz na rozne fora,tam pisu 22,ale smerodajny sa mi skor zda portal Colnej spravy. Inak,len postovne z USA byva okolo 20-25 USD. Laugh Hadat sa vsak nebudem a vyhladavat a studovat si to v zbierke zakonov sa mi nechce.

pred vianocami mi na colnici stopli balík o hodnote 35USD. Domov mi prišlo oznámenie, že ho zadržali, že mám poslať faktúru, napísať čo je v ňom a prehlásiť, že to je na osobné použitie a že musím zaplatiť dph. Urobil som všetko podľa pokynov, poštárka balík doniesla a na moje prekvapenie som neplatil ani cent.......nechápem čo sa staloHappy
Facebook : MGknives
Instagram : mgknives
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/13/2012
Bezproblemový obchod s http://www.specialninoze.cz/ - perfektní komunikace a domluva, mohu doporučit Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
MarcelSrp napsal:
Bezproblemový obchod s http://www.specialninoze.cz/ - perfektní komunikace a domluva, mohu doporučit Ok

... Mohu jen potvrdit !!! PRVOTŘÍDNÍ SERVIS !!! Blahopřeju k nákupu ... Ok
LIONSTEEL
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/13/2012
HXJOSEF napsal:
MarcelSrp napsal:

... Mohu jen potvrdit !!! PRVOTŘÍDNÍ SERVIS !!! Blahopřeju k nákupu ... Ok

díky dal jsem na tvoje rady, víc dám do vlákna Pohl ForceOk
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/18/2010
MarcelSrp napsal:

+1 Ok
Ohleduplný člověk je ten, který se chová tak, aby jeho smrt nikoho nezarmoutila...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/15/2011
Za mě mywenger.czOk Nejenže měli skladem (myslím opravdu skladem Shocked ) nesehnatelný Wenger swiss army 70, ale ještě mi do balíku narvali tolik dárků, že teda kulím oči. Přišla dárková taštička a samolepka s logem Wengeru, jen jsem je já debil při otevírání prořízlAngry , takže samolepka i s taškou šla do koše. A nakonec ještě přišel letáček Wengeru, normálně mě teda letáky serou, ale tenhle je tak pěknej, že jsem ho schoval a dostal jsem neodolatelnou chuť objednat nějaký Wenger woodGrin ProstěOk Applause Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Rozhodně doporučuji : http://www.yachtingshop.cz/

Super domluva (stačí tel. a obj platí !!!!), jednání, přístup............Ok

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/9/2011
Je sice spousta férových obchodů, ale po mé velmi negativní zkušenosti s obchodem "nakupzdomu.cz" o kterém jsem psal už na "BLACKLISTU" (peníze zpět jsem mimochodem nedostal vůbec),
bych chtěl tímto pochválit obchod "lovecky-obchod.cz" provozovaný firmou PROLOV s r.o. Stručně, jeden den objednáte, druhý den máte zboží domaHappy A ceny mají také příznivé...
Tak že za měOk
Pokud chceš štípat dřevo, použij sekeru.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2012
Po negativních recenzích na noze-nuz.com přidám i něco pozitivního.. přítelkyně mi k narozkám objednala Cold Steel Frontier Hawk a dle jejích slov to bylo absolutně bezproblémové. Jen bych teda otočil topůrko, ale to už je pouze a jen věcí výrobce Grin
pivo, ženský a knife'n'roll
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/20/2007
Chtěl jsem se tady podělit o dobré zkušenosti s obchodem BULL ( bullarmyshop.cz ), ale vidím, že se současně už probírá v "BLACKLISTU", tak nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně za mě je musím pochválit. Objednával jsem od nich několikrát, poprvé už 2008, a moje zkušenosti jsou jen dobré. Seriózní a rychlé jednání, (pro mě) sympatická nabídka včetně věcí, co se jinde shání těžko (např. super oblečení řady 24-7 sem dováželi pokud vím jako první a taky dlouho jako jediní), akorát ceny jsou trochu vyšší.
Jinak jsem od nich zrovna tento týden objednával kalhoty: pondělí odpoledne poslána objednávka, obratem potvrzena, úterý odpoledne potvrzeno odeslání a ve středu ráno už byly kalhoty doma.
Tolik moje zkušenosti.
Švýcarák pro život, ostatní pro radost.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/24/2009
Zdravím,

čtvrt roku jsem naháněl jehlové pilníky Bahco, podařilo se je sehnat až tady http://www.naradi-profi.cz/
S firmou nemám nic společného jen se chci ochotnému prodejci revanšovat.
Pokud porušuji pravidla fóra tak se omlouvám a prosím o smazání.

Chlapík mi je objednal, a pry musel vzít po 10-ti kusech od každého. Takže kdyby měl někdo zájem má skladem tyto:

Plochý
http://www.naradi-profi.cz/produkty-2-301-16-0-0-pilnik-jehlovy-bahco-detail-4211

Čtvercový

http://www.naradi-profi.cz/produkty-2-303-16-0-0-pilnik-jehlovy-bahco-detail-4228

Kulatý
http://www.naradi-profi.cz/produkty-2-307-16-0-0-pilnik-jehlovy-bahco-detail-4253

Ja jestem Kowalski, a to jest pani Kowalska, innej nie chcę.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum