ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/16/2012
jpknife.cz
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/6/2013
Dnes mě potěšila koupě Fallknivenu F1 za slušnou cenu 2090,- se zytelovým pouzdrem v Praze v OC Chodov. Je to pobočka internetového obchodu nuz.cz . Dokonce bez objednávky nebyl problém dát nůž za cenu na netu, což poslední dobou nebejvá zvykem. K tomu ochotná prodávající.. Super. Když sem tady zkoušel hledat recenzi na tenhle obchod, skoro nic sem tu nenašel, tak třeba to pomůže dalším. :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
Duddits napsal:
MarcelSrp napsal:
Bezproblemový obchod s http://www.specialninoze.cz/ - perfektní komunikace a domluva, mohu doporučit Ok

+1 Ok

Ok Ok Ok Ok Ok ... Jak již zmíněno ... SERVIS NA 1001% ... http://www.specialninoze.cz/ ... Ok Ok Ok Ok Ok
LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
Krátká zpráva:
Pondělí - ráno dotaz na šířku čepele, dopoledne objednávka - můjnůž (Blade Tech 5.11 Aplha)
Středa - oběd krájím novým nožem.
Sice známý obchod, ale za mne zase pochvala.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
trochu toho pozitivna..."Bushman-Outlet" ,v neděli objednávka dnes je tovar doma Ok kdo snese jejich věci tak se dá doobléknout za rozumnej peníz,nejsou všechny velikosti ale vybrat se dá...bohužel workera jsem prováhal ale shop funguje jak má Ok
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Objednávka paracordu Coyote Brown - www.livecool.cz/outdoorove--vybaveni/paracord-snury/11218/snura-pomocna-paracord-550-type-iii-30m-coyote-brown-124979.htm

Zboží nebylo skladem, upozornění na čekačku 14 dní, počítal jsem s tím, včera upozornění na dodání, dneska ráno mi to přenesla pošťačka do práce. Spokojenost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
spokojenost s obchodem www.sportnawebu.cz Ok

V patek vecer jsem objednal Opinel 9. Dnes rano dorucen. Info o zasilce prubezne posilano mailem. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Objednáno 13.3. toto: http://www.noze-nuz.com/boker/KALS74.php (divize Magnum)
dodáno 21.3. toto: http://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/BOKAKALS74.php (divize Plus)
Kdybych věděl, že je možné dodat tento nůž od fa Böker divize PLUS nikoli MAGNUM tak to učiním již při objednávce, takže i přes drobnou změnu (podle mne k lepšímu) má p.Šulc PLUS Happy Spokojenost.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/15/2011
Takže musím zapět chválu na kapesní-nože.
Objednal jsem špatnou krabičku na Wengera, částečně mojí vinou, ale částečně oni měli bordel na stránkáchLaugh Cool
Krabičku dovezli doslova před dům, odpustili mi třicet korun rozdíl v ceně a navrch mám sáček s logem WengeruLaugh Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/3/2011
Musím hluboce smeknout před obchodem http://www.the-knife-connection.com/ a jeho majitelem Dalem Stoopsem.

V pátek objednáno, v pondělí odešly peníze, v úterý odeslána zásilka, ve středu balík opustil USA a v úterý ráno z ničeho nic balík doma. A důvod? Viz obrázek.
Musím podotknout, že jsem Dalea o nic nežádal. Celní prohlášení vyplnil sám a neměl jsem o tom ani tucha. Vzhledem k tomu, že v balíku byly nože a jiné věci řádově za stovky dolarů, tak mi tímto ušetřil několik tisíc... Ještě jednou díky!

Vřele doporučuji.

Remi vložil tyto přílohy:
DSCN5400.JPG.jpg

Nohavica: ... chodím po světě bez nože, to prý se nemože, to prý jsem cvok...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/15/2011
1,2 kg za 50 dolarů? Copak ti oficiálně poslal? Narozeninovej dort? Sakra tohle bych chtěl taky.Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Splním si svoji "občanskou povinnost" a pochválím tu www.tumlíkovo.cz, sice pán nemá na stránkách ceny, ale jednání proběhlo mailem v příjemném duchu i s pár radama a muj prcek soustruh SM300 dostane komplet nové zuby z ocele místo čínskejch plastovejch, řekl bych za velice slušnou cenu. Admire
Až naškudlim nějakou další hotovost budu u něj rád pořizovat další vylepšení.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Obchod noze-nuz je sice kritizovaný, ale za sebe musím dát +. Prostě se mi nestalo, že bych něco nedostal bez papírů, včas a v jiné kvalitě než jsem očekával. Pozitivní komunikace prostě funguje a v běžném životě mě úsměv nestojí nic. Je těžký někomu vysvětlit, že když to myslíte upřímně tak blbci uhýbají na stranu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Dnes završen pohodový obchod s mr. OndrajHappy - vše v pohodě, nůž krásný a transport málem až domůHappy Happy Ok
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Snad jen, že fajn komunikace (v neděli odpoledne) s p. Šulcem z noze-nuz.com
Nevím, co kde komu, ale několikrát jsem objednával (a žádné velké částky) a v pohodě. Zboží došlo v pořádku a rychle.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/29/2010
Remi napsal:
Musím hluboce smeknout před obchodem http://www.the-knife-connection.com/ a jeho majitelem Dalem Stoopsem.

V pátek objednáno, v pondělí odešly peníze, v úterý odeslána zásilka, ve středu balík opustil USA a v úterý ráno z ničeho nic balík doma. A důvod? Viz obrázek.
Musím podotknout, že jsem Dalea o nic nežádal. Celní prohlášení vyplnil sám a neměl jsem o tom ani tucha. Vzhledem k tomu, že v balíku byly nože a jiné věci řádově za stovky dolarů, tak mi tímto ušetřil několik tisíc... Ještě jednou díky!

Vřele doporučuji.

Vážený pane, děkujeme za upozornění.
Příště si dáme větší pozor.

Váš celní úřad
Posláno:

Štamgast
brusnekameny.cz/53-drzak-brusneho-kamene.html
Bezproblémový obchod při objednávce držáku na brusné kameny, na dotazy reaguje rychle a nevnucuje dražší zboží, v úterý objednáno dnes dorazil.Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/18/2010
Opet bezproblemovy a rychly nakup na http://www.mujnuz.cz/
Ohleduplný člověk je ten, který se chová tak, aby jeho smrt nikoho nezarmoutila...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/18/2011
Chtěl bych opět pochválit nože-nůž.com - já problémy rozhodně nemám a není to o ceně objednávek - většinou kudly za pár kaček, v akci...
Navíc si často vymýšlím a objednávám to, co v nabídce ani nemají - a zatím jsem byl vždy spokojen, majitel se snažil a vše sehnal. Takže dobrý!Happy
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/4/2013
Co říkáte na 1. národní nožířství, viděl jsem tam Fallkniveny za docela zajímavou cenu....
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum