ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/4/2009
Dobrá zkušenost s obchodem www.prodance.cz Bleskové jednání, v pátek objednáno, dnes dopoledne doručeno s poštovným (PPL) zadarmo.Slušný výběr Leathermanů.  Ok
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/27/2008
Chválím velmi vstřícný a osobní přístup pana Šperla ze specialninoze.cz.Ok Ok
...nakoupil jsem ZT 350SW Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
výborná zkušenost s firmou:

Nůž-Knife-Messer s.r.o.
Rubešova 922
539 01 Hlinsko v Čechách

www.MujNuz.cz

objednáno včera, 03.07.2013 v 09.00 hod., balíček jsem přebíral dnes, 04.07.2013 v 09.25 hod.

nejednalo se o velkou zakázku, jenom o pouzdro (závěsník) na polní lopatku....

Ok Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/15/2008
Musim pochvalit obchod noze-nuz.cz : objednal som jeden, pomerne dost lacny noz - nezaregistroval som nejaku neochotu,ako tu bolo par krat spominane. Obratom mi prisiel mail, ze noz bude v pracovnom tyzdni poslany. (objednaval som cez vikend) . V pondelok som pisal mail, ci by bolo mozne priobjednat do mojej objednavky este jeden, extremne lacny neck knife (ka bar piggyback)- opat pohotova a ochotna odpoved, ze samozrejme tovar prilozia do mojej objednavky a odoslu. V piatok mi UPS doniesla balik. (do SR)
Z mojej strany rozhodne Ok tomuto obchodu- pohotova komunikacia a ochota, aj ked cely balik stal 40e a to tam boli dva noze plus postovne do SR...
Posláno:

Štamgast
Výborný přístup níže uvedeného e-shopu:

V pátek jsem objednával nůž Mora Bushcraft Survival a v pondělí jsem přebíral zásilku. K noži bylo ještě přiloženo 3 balení sušeného masa jako dárek.

A nůž byl o 211,- Kč lacinější, než na "nože-nůž"...

cena bez poštovného v níže uvedeném e-shopu 1589,- Kč

cena bez poštovného na nože-nůž 1.800,- Kč

Ok Ok Ok

Mgr. Veronika Vospělová
e-shop
http://www.masosusene.cz
Adresa:
Veveří 2581/102
616 00 Brno-Žabovřesky
Mobil:
+420 774 071 052
Email:
info@masosusene.cz
WWW:
http://www.masosusene.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
.. s noži souvisí, byť okrajově:
objednávka halogenů do studiových světel u f. http://www.audiotek.cz/
- včera jsem jim volal jestli nekecaj a mají v obchodě jak praví jejich internetová nabídka, dorazilo dnes v 10.30 PPL až pod nosHappy .
Ucvrnkávám spokojeností a doporučujiHappy
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Štamgast
Velmi dobrá zkušenost s následujícími internetovými obchody:

Velká Británie:

Ebay, uživatel "bondsofoxfordst"
E-mail: bondso_kv6226obta@members.ebay.co.uk

- nůž Victorinox SAFARI TROOPER objednán a zaplacen v úterý 06.08.2013, balíček
odeslán z Londýna ve čtvrtek 08.08.2013a dnes, tj. úterý 13.08.2013 jsem nůž v pořádku
obdržel Ok

Německo:

Handels-Kontor Gebr. Tjarks GbR
Bozener Str. 20
28215 Bremen
Deutschland

pan Marten Tjarks
Telefon: +49 421-22291220
Mobil: +49 178-9403535
Fax: +49 421-356835
E-Mail: info@hkgt.de

- nůž MORA objednán a zaplacen v úterý 06.08.2013, tentýž den odeslán a ve čtvrtek
08.08.2013 jsem jej v pořádku obdržel Ok

Fotky obou nožů hodím večer na příslušná vlákna... mrGreen

Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/2/2013
jednoznačně doporučuji noze-nuz.com. Zakoupen 1x SOG, 1x Schrade Schf 9 a 1x Cold Steel Ti-Lite. Do týdne byl nůž doma. Jsem spokojený a svůj další nůž Schrade Schf 14 objednávám opět u pana Šulce
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/2/2013
kotengu napsal:
jednoznačně doporučuji noze-nuz.com. Zakoupen 1x SOG, 1x Schrade Schf 9 a 1x Cold Steel Ti-Lite. Do týdne byl nůž doma. Jsem spokojený a svůj další nůž Schrade Schf 14 objednávám opět u pana Šulce

Včera Schrade SCHF 14 dorazil - naprostá spokojenost, dodáno do týdne od zadání objednávky. BRAVO!!!

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Pěkný den :)
Pokud jde o noze-nuz.com,moje zkušenosti jsou jen pozitivní.Objednával jsem si zde několik nožů a pokaždé obchod proběhl naprosto v pořádku.I odpovědi na moje dotazy byly rychlé a ochotné.Jen na jeden nůž (Down under Knives - Outback) jsem čekal trochu déle,ale to nemuselo být zaviněno e-shopem.Já na nůž nijak nepospíchal,takže jsem to neřešil :)
V každém případě nebudu váhat s nákupem v tomto obchodě.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2008
Nevíte prosím někdo, jestli tenhle obchod ještě funguje?: www.e-noze.sk

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/4/2007
Velka chvala a mnoho diku pro pana Sperla ze Specialninoze.cz Applause ..... Super rychle vyrizeni reklamace .... Obchodnik s velkym"O" Ok Ok Ok
Kde se jí, tam jez, kde se pije, tam pij, kde se pracuje, tam nepřekážej ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Znova musim pochvalit e-shop noze-nuz.com
Ako vzdy bezproblemovy obchod Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Dony napsal:
Velka chvala a mnoho diku pro pana Sperla ze Specialninoze.cz Applause ..... Super rychle vyrizeni reklamace .... Obchodnik s velkym"O" Ok Ok Ok

Co si reklamoval? Já reklamoval odřené černění 350tky a bez problémů. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/4/2007
pekony napsal:
Dony napsal:

Co si reklamoval? Já reklamoval odřené černění 350tky a bez problémů. Ok

200 nedrzela pojistka, lehkym klepnutim na hrbet cepele se nuz zaviral ....
Kde se jí, tam jez, kde se pije, tam pij, kde se pracuje, tam nepřekážej ...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/6/2010
Také bych chtěl pochválit Specialninoze.cz super domluva a osobní chůzka při výběru nože Pohl Force při náhodné cestě kolem...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Nie je to sice prave do whitelistu, ale ak niekto z vas zhana leatherman juice, konkretne modely KF4 GLB zlte crienky a C2 TI sede crienky, skuste zadat do vyhladavanie slovo leatherman na www.bazos.sk. Predajca je zo Zvolena a ceny v inzerate su uz vratane postovneho. KF4 sa dlhsiu dobu nevyraba a aj ta C2 je za velmi priaznivu cenu. Balenie v leatherman krabicke a noze su original, ziadne fejky.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Eom
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/13/2013
Za sebe můžu doporučit stále diskutovaný noze-nuz.com. Také mám perfektní zkušenosti s Mujnuz.cz. Poslední objednávku jsem udělal na Direct-online.cz, kde jsem si vybral Moru, a vše proběhlo úplně bez problémů.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Naprostá spokojenost s finským http://www.lamnia.fi/ Už jen nastavení češtiny a cen v Kč mě příjemně překvapilo. E-shop s širokou nabídkou nejen nožířského zboží za slušné ceny - na evropské poměry. V pondělí objednáno, v úterý potvrzena expedice, v pátek zboží doma. A to jsem volil pomalejší způsob doručení s ohledem na výši poštovného... Ok
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/13/2013
Za sebe doporučuji www.vintagewear.cz. Nakupoval jsem zde již 3x. Poprvé kuchyňské nože Esee pro ženu, po druhé Esee pro sebe a teď naposled zase pro sebe Bushcraf zavíráky TBS Boar. Výborná cena a doručeno do druhého dne a parádní vstřícnost ohledně pomoci při výběru nože...Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum