ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 9/5/2015
Ja už druhý krát maximálne spokojný s nákupom http://www.direct-online.cz/noze-a-sekery-mora#SortBy=price&SortOrder=Ascending&Producers=16$1&pageNumber=1
Mám syna v Prahe, tak bez poštovného. Bral som po niekoľko kusov" Moru 546, Classic No1, Compagnion orange aj Compagnion black a zvedavý som bol na krátku štíhlu 12247.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
jerry napsal:
Můžu jen doporučit tento obchod http://www.coutellerie-tourangelle.com/
V neděli jsem objednal, dnes odpoledne dodáno, Navíc, po registraci, se ceny na eshopu výrazně změní - u ZT 0909 z původních 180 spadla na 150 éček, a to už je znát. Některé nože zde prodávané mají nižší cenu, než za tytéž, ale použité chtějí nejmenovaní dobrodruzi v inzerci na knife. Kupoval jsem zde již po druhé, v obou případech stejná pozitivní zkušenost.

Ahoj Jerry, díky za tip na supr obchod. Dnes dorazil, po týdnu od objednání, balíček z Francie.. Cena cca o 25% nižší než u místních obchodníků, takže paráda a karma hore. Happy

...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/19/2007
Super obchod s Můj Nůž.cz

Už po několikáté naprosto bez chybybný obchod,zvlášť rychlost dopravy.
a všiml jsem se že všechno v super kvalitě(což není standard) - někdy musím přemýšlet zda věc není ,,second qality´´ a prodávaná jako 1 jakost. (výbrusy u nožů,věci z cordury bez švů a pod..)
Tady to fakt nehrozí - můžu doporučit... Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Sice to není pochvala obchodu, kde jsem nakoupil, ale chci zde pochválit firmu MORIS design s.r.o. - Oficiální dovozce multitoolů Leatherman. Zaslal jsem poškozený Leatherman Wave na reklamaci i bez registračního kódu a byl jsem upozorněn, že reklamace bude trvat od 30 do 90 dní.
Po dvou týdnech jsem obdržel nový Wave Ok Ok Ok
Děkuji

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/18/2012
Ahoj. Nevedel som kde to dať tak to dávam sem. Musím súhlasiť s predchádzajúcim príspevkom. Mám veľmi dobré skúsenosti s firmou MORIS design s.r.o. Ešte začiatkom augusta som im zaslal môj Leatherman Wingman na opravu (výmenu) zlomenej čepele. A dnes po dvoch mesiacoch (trvalo to možno dlhšie ako tu kolegovi) prišiel nový Wingman. Poslali mi k nemu aj malý darček, tričko s veľkým logom LEATHERMAN. Zaplatil som len poštovné keď som im ho posielal, inak som neplatil nič. Ďakujem. 👍👍👍👍👍👍👍👍
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/12/2008
Chcel by som pochváliť bushcraftshop.cz, kde mi do objednávky pridali aj tovar, ktorý nemali v ponuke.
Objednali ho odinakiaľ a poslali v jednom balíku s objednanými vecami z ich eshopu.Ok

Takisto chcem poďakovať Krakenovi, ktorý sa mi ozval cez email a ponúkol pomoc cez bushcraftshop.cz. Ok

Ďakujem
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Včera jsem se v jiném vlákně dotazoval na svarog.cz , dnes je chci pochválit zde. Během dne proběhla komunikace mezi mnou a panem Vlukou, po upřesnění požadavku mi ještě odpoledne telefonoval jeho dodavatel - a před devátou večer jsem měl zboží doma. Bez doručování poštou nebo kurýrem. Za mě tedy velký palec nahoru Ok
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/21/2015
http://www.mujnuz.cz/ Včera na obed objednané dnes pred obedom doručené Ok Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2012
Chtěl bych pochválit bushcraft.cz v létě mě jako eShop trochu zklamali na objednávku sem čekal měsíc. Ale teď se opravdu vycajchnovali včera sem si z dlouhé chvíle objednal sekeru hultafors ani sem nečekal že by dneska přišla ale je doma. Takže velká pochvala díky BUSHCRAFTe
...povidám chci do Vršovic...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/23/2008
Když jsem v té rozjařené náladě, tak bych chtěl vyzdvihnout, ocenit a zahrnout chválou obchod Morakniv.cz.
- Super komunikační systém, kdy položím hloupý dotaz a během pár sekund mi přijde odpověď.
- Zároveň mi operátorka poradí, kterou přepravní společnost zvolit, abych měl zboží co nejdříve.
- Fajnové ceny.
- Rychlost doručení... dvacet čtyři hodin od objednání.
- Praktické dárky v balíčku.

Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/6/2010
Mam velice dobrou zkusenost se zahranicnim shopem eknives.com

Komunikace po mailu na jednicku. Objednan Microtech UTX-85 v patek a v pondeli uz byl doma. Zasilaji DHL express,flat rate 38 USD. Platba pres Paypal. Clayton zasle Paypal invoice.

A jako tresnicka na dortu neplatil jsem clo ani DPH.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 11/21/2015
Prosím o skúsenosti s e-shopom MrBlade knives.cz
Ďakujem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/1/2012
Za sebe vřele doporučuju kluky ze simzac.cz, lords of titanium :( jsou ochotny, vstricny, zvlast pro prazsky/stredocesky vyhoda dostupnosti materialu "hned" bez cekani na postaka...
Instagram @forgottenkustoms
...pasivní pozorovatel, pro kontakt použijte PM nebo mail...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/2/2017
Zdravím všechny. Pročítám toto forum už asi rok skrz naskrz, ale až nedávno jsem se konečně odhodlal se zaregistrovatHappy Takže ať nejsem OT a taky přispěju do diskuze..
Chtěl bych se přidat s dobrou zkušeností s obchodem Gearbest.com. Objednával jsem u nich 2 Ganza a Sanremu. Ceny mají velmi luxusní a nože mi došly za cca 17 dní. Velká spokojenostHappy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/11/2008
Pozitivní zkušenost s eshopem MR. Blade.CZ. Výborná komunikace a domluva s majitelem obchodu. Ok
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/31/2016
jarda.d napsal:
Zdravím všechny. Pročítám toto forum už asi rok skrz naskrz, ale až nedávno jsem se konečně odhodlal se zaregistrovatHappy Takže ať nejsem OT a taky přispěju do diskuze..
Chtěl bych se přidat s dobrou zkušeností s obchodem Gearbest.com. Objednával jsem u nich 2 Ganza a Sanremu. Ceny mají velmi luxusní a nože mi došly za cca 17 dní. Velká spokojenostHappy

Ahoj ja sa chcem len opytať,že jak sa da zaplatiť za tovar. Kartou či len ten paypal? Diky.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/2/2017
Platil jsem kartou.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/18/2009
Musím zmínit nožířství pana Jaroslava Bareše ze Sedlčan,a to v tom nejpozitivnějším slova smyslu.Kvalitativní reklamaci vyřešil během 24 hodin k absolutní spokojenosti a přidal velkorysý bonus.Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/1/2011
Ahoj všem,
chci touto cestou poděkovat za obchod a vyzdvihnou estránky "Nože Pok".
Včera v 16:00 jsem objednal, během půl hodiny přišla od pana Poka odpověď, že posílá...no a nůž mi domů dorazil dnes v 8:50Applause Applause Applause vřele doporučuji!

Je třeba pochválit i Českou poštu, dvakrát během cca deseti dní stačilo pomyslet a druhý den ráno bylo doma...příjemně to vyvažuje předchozí kopanceWink

Hezký den přeji!Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum