ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/1/2007
Musím pochválit a doporučit obchod www.vintagewear.cz (a vlastně i Českou poštu):
včera před polednem objednáno, dnes po poledni doručeno balíkem do ruky.
Kvituji i to, že vzhledem k vyšší ceně bylo poštovné, balné, dobírečné = 0, což není všude samozřejmost.
Když máš nůž, není to survival, ale kempování ... (výrok připisovaný vojákům britských SAS)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
http://rusvvo.com/sk/ Ok Ok
- na dotaz na upřesnění velikosti oblečení jsem dostal odpověď takřka obratem, navíc správnou Happy
- zboží odeslali v den objednání, další den slovenská pošta doručila do ČR a česká pošta 2 dny doručovala mě do ruky.....

zboží (Gorka 3K) zatím nehodnotím, ale přístup obchodu je na 1+
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2011
Přidávám se k chvále několika obchodů, které tu už zazněly a s kterými mám zkušenosti z poslední doby.

noze-nuz.cz
vintagewear.cz
kapesni-noze.cz
morakniv.cz (Acron)
narextools.cz
jatagan.cz...

Všechny obchody toho mají hodně skladem, za rozumné ceny, fajn domluva, zpravidla bleskové dodání do druhého dne.

Naproti tomu Bushcraftshop.cz je předražený (u levnějších položek je klidně o 150% dražší, než jiné obchody), přičemž při nákupu v e-shopu je jejich přidaná hodnota velmi malá. Navíc některé jejich aktivity v poslední době mi nejsou příliš sympatické. Takže pokud to jde, raději nakupuji jinde. Ale abych jen nekritizoval, je s nimi fajn domluva, když mají zboží skladem, tak dodávají také v podstatě obratem, někomu může vyhovovat, že to má všechno u huby v jednom obchodě, někdo se rád nechá komerčně proškolit v tom, jak má chodit do lesa, takže věřím, že příznivců mají určitě dost a přinejmenším za jejich aktivity v minulosti a za snahu jim to přeji....
Kdo všude byl, všechno zná a ví, jak končí každý den, ten chodí po světě bez radosti a bez naděje. (M. N.)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/15/2008
Prepac, nechcem vyvolat flame... ale ake ich aktivity v poslednej dobe? Bushcraft vikendy? Alebo ake ine maju? Naozaj neviem, preto sa pytam. Dakujem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Mám pocit že má namysli jejich obchodní aktivity....
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2011
Já to s dovolením nebudu rozebírat, protože je to (mluvím z vlastní zkušenosti) pro spoustu lidí velmi citlivé téma a jakoukoliv zmínku o BP/BS, která není bezmeznou nekritickou oslavou, berou velmi osobně. Ale ano, bushcraft víkendy mezi to taky patří.

Smyslem mého příspěvku nebylo házet špínu na BS a věřím, že to tak všichni pochopili. Fakta o cenách, přístupu a službách jsem tam uvedl (to si může každý ověřit), o dalších aktivitách si udělá každý obrázek sám.
Kdo všude byl, všechno zná a ví, jak končí každý den, ten chodí po světě bez radosti a bez naděje. (M. N.)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
... Applause ... WWW.NUZ.CZ ... Automatické dodržení - GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY - Bez jakékoli Výmluvy ... Applause ...
LIONSTEEL
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/28/2017
tiež chválim noze-nuz.cz, veeelmi dobré ceny a rýchle dodanie aj do SR. (konkrétne nože Cold Steel Recon Tanto v SK5 a model SRK vo VG-1 oceli, prišli za dva dni kuriéromHappy

Som tu nový:-D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2015
Velká spokojenost s finským obchodem Brisa.Ok
Ve čtvrtek 18.1. objednáno a dnes 22.1 zásilka dorazila.
Doprava DHL necelých 10 euro.
Učím se z chyb lidí, kteří si ode mne nechali poradit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
ahoj.. mate nekdo zkusenosti s delkou dodani u kniland.cz ? objednal sem si tam kudlu a co cert nechtel, chtel sem si ji vzit na trip .. a kdyz koukam kde muzu urgovat nebo poptat jak to bude s dodanim, tak až dodatecne sem si vsiml, ze je to slovensky obchod :D
kudla byla skladem behem objednani a ted po mem vcerejsim odkliknuti objednavky vidim ze se jim i spravne odecetla ze skladu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/25/2016
Já mohu pochválit kronium.cz Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
naprostá spokojenost s

russian-army-shop.cz

výborný přístup k zákazníkovi, rychlé vyřízení objednávky,
a přiměřené ceny (ne tak přemrštěné jako v některých jiných obchodech s vojenskou výstrojí)
¨
Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
purschack napsal:
ahoj.. mate nekdo zkusenosti s delkou dodani u kniland.cz ? objednal sem si tam kudlu a co cert nechtel, chtel sem si ji vzit na trip .. a kdyz koukam kde muzu urgovat nebo poptat jak to bude s dodanim, tak až dodatecne sem si vsiml, ze je to slovensky obchod :D
kudla byla skladem behem objednani a ted po mem vcerejsim odkliknuti objednavky vidim ze se jim i spravne odecetla ze skladu.

asi záleží jakýho jsi zvolil dopravce. Jestli jsi to risknul s českou poštou tak nevím.Laugh
já volil dpd a v klidu druhý den max třetí taky záleží jestli jsi objednal ráno nebo večer atd.. obchod můžu jen doporučit.Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Oxygen napsal:

Tiež musím pochváliť Brisu Ok . Tovar za 1,5 dňa na Slovensku, ale tá DHL je katastrofa KO . Človek sa stane otrokom doručovateľa. Prvý deň to nebol schopný doručiť a druhý deň som ho v podstate musel naháňať ja. Nevedel ani len odhadnúť dobu doručenia. Hlavne, že to doručujú do konca pracovnej doby. Bohužiaľ nie je jasné, či mojej, alebo ich a keď ich, tak do kedy tá doba je Surprised Beating .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2007
Kniland cz, naprostá spokojenost, v pondělí večer jsem objednal dnes doma.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Mimo napsal:
Oxygen napsal:

Tiež musím pochváliť Brisu Ok . Tovar za 1,5 dňa na Slovensku, ale tá DHL je katastrofa KO . Človek sa stane otrokom doručovateľa. Prvý deň to nebol schopný doručiť a druhý deň som ho v podstate musel naháňať ja. Nevedel ani len odhadnúť dobu doručenia. Hlavne, že to doručujú do konca pracovnej doby. Bohužiaľ nie je jasné, či mojej, alebo ich a keď ich, tak do kedy tá doba je Surprised Beating .

Poslali mi práve z DHL raz SMS o 7.40, že mi tovar doručia v daný deň medzi 8:00-18:00.
Tak som im odpísal, že kuriéra počkám medzi Muráňom a Košicami.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
tak kniland.sk (cz) totalni bombice.. pristup tak jak se dneska uz nevidi.. stal se mi defekt na nozi hned prvni vylet co sem ho vzal ven.na laminatove oceli se mi odloupl kus noze kdyz sem rizl do klacku.. rikal sem si ze je to v hajzlu a nuz za skoro dvojku pujde do supliku.. zkusil sem ji to vyfotit a zeptat se co s tim.. za zeptani nic nedate.. okamzite behem deseti minut prisla reakce, ze se omlouvaji, at jim nuz poslu ze obratem posilaji novy a toto ze si vyreklamuji oni s vyrobcem.. spicka.. dokonce novy nuz odesllai jeste predtim, nez jim dorazil ten reklamovany.. klobouk dolu v dnesni dobe.. svuj dalsi nakup rozhodne budu realizovat opet u nich
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Velké plus pro www.kapesni-noze.cz.
Poptal jsem nůž který neměli v nabídce. Zhruba za dvě hodiny přišla odpověď s cenovou nabídkou a dodáním do 14 dní. Objednávku jsem potvrdil a přesně za týden jsem měl nůž doma. Ochota, komunikace, rychlost dodání...Ok
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/23/2015
https://www.fine-tools.com/
Majú dosť širokú ponuku kvalitných japonských brúsnych kameňov (nie Taidea) a veľmi priaznivé ceny. Bral som od nich King 1000 https://www.fine-tools.com/king-stones.html, objednával som to 21.2. a 26.2. bol som doma (aj s dvomi mini balíkmi haribo medvedíkov) a to cestovali z Nemecka. Zaujímavé je, že drahšie kamene (napr. Naniwa Super Stone 1000) spolu s poštovným, ktoré je 10 ERU, vyjdú u nich lacnejšie ako v českých a slovenských eshopoch!!! Môžem len odporučiť.
Pekný večer
Maroš
FB @nozejanovic
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/15/2008
- Můžu potvrdit, že Brisa je opravdu super obchod.Ok Po večerním objednání bylo zboží za dva dny doma. Doručovalo DHL. U těch přepravců je to asi hodně v lidech, kteří jezdí s tou dodávkou. Kupodivu mám v tom (na rozdíl od české pošty) štěstí. U té Brisi se mi líbí, že mají aktuální stavy zboží na skladě. Takže pokud je zboží na skladě, člověk objedná, tak mu jej také pošlou. Což u některých firem stejného zboží na Slovensku Baterky a Nanož ještě nezvládají. KO
- Nakupoval jsem si nějaká dřívka na www.dictum.com, což je německý obchod s různými materiály. Mají pestrou nabídku za stejné ceny jako místní www.dřevožezba.cz. To je pouze překupník firmy Dictum. Od dřevořezby jsem odešel po jejich pokusu mi prodat za plnou cenu kazové přířezy australských dřev. Přitom na svých stránkách slavnostně hlásájí, že prodávají jen prvotřídní materiály a "dřevo bez prasklin a trhlin!" Tak ve slepé víře v poctivost českého obchodníka a pod vlivem té jejich deklarace jsem si objednal, ale po rozbalení balíku jsem zůstal "štajf!"KOZ toho, co mi poslali, se nedalo nic pěkného vyrobit. K jejich obhajobě musím říci, že po vrácení dřev mi vrátili peníze, to ano.
Místní a slovenští obchodníci ještě nějak nepochopili, že zákazník není prase vedené na porážku a že má na rozdíl od toho dobytčete možnost volby!Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum