ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/1/2014
I já se musím přidat s pozitivní zkušeností s nakupováním u p.Šulce. Vždy bez problémů, komunikace, rychlost, spolehlivost, luxus ceny.Ok Ok Applause
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/23/2018
Musím se podělit o zkušenost s obchodem Prémiové nože.
Objednal jsem nožík jako dar pro kamaráda. Po cca měsíci si říkám, že tam zavolám jak to vypadá s doručením. Ten večer mi přišla zpráva, že můj objednaný nůž nebyl dodavatelem přibalen a další objednávka dorazí nejdříve na konci února. Nevěřil jsem svým očím, když jsem četl mail od obchodu, kde mi jako kompenzaci nabídli navýšení kreditu 1000 Kč na nákup jiného skladového nože k již zaplacenému objednanému noži. Tuto nabídku jsem nevyužil, nepřišlo mi to férové, když pochybil dodavatel (výrobce). V dnešní době se toto málo vidí, opravdu jednání na úrovni, klobouk dolů panu Trubkovi. Ok Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
Myslím, že smeknout by se mělo hlavně před Tebou. Věřím, že 99% lidí by tu nabídku bez nejmenších výčitek a pochybností přijalo. Pan Trubka, vůbec nic ve zlém, si určitě zajistil dobré jméno obchodu, ale u mě jsi větší frajer Ty.
A to se v týhle době teprv nevidí Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
tak pana Trubku znám od začátku firmy a nemám jinou než dobrou zkušenost Happy Ok
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Máte někdo zkušenost s eshopem www.alfablades.cz?
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Chtěl bych pochválit Slovenský obchod www.baterky-noze.sk.
Včera v 10.17 jsem objednal a dnes 11.30 jsou nože doma. Musím říci, že to se mi ještě nestalo a kor ze Slovenska do Čech Happy Ok Ok .
Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/8/2019
Pondelok som prvý krát objednával na kniland.sk nôž pre kolegu. Dodanie do 24 hodín, a to som ešte domrvil platbu a menili sa papiere. A super bezproblémová komunikácia bola Ok l
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/2/2017
Přidávám svoji dobrou zkušenost s obchodem https://www.coutellerie-tourangelle.com/
Minulý týden v pondělí jsem uskutečnil objednávku a dnes mi zvoní na zvonek DPD s balíčkem (viz. spyderco vlákno) Grin Opět jako už někteří přede mnou dodávám, že po registraci jsou ceny ještě o kousek nižší Wink

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2019
Kniland a p. Šulc,
u každého x objednávek a stále nepolevující ochota a vstřícnost, řekl bych nad rámec standartu 👌👏
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Opäť super skúsenosť s obchodom https://www.coutellerie-tourangelle.com/
Objednávka v nedeľu, vo štvrtok doručené.
Môžem len odporučiť. 👍

laurin vložil tyto přílohy:
IMG_20200224_173813.jpg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/23/2012
Martin,ale z nějakého důvodu mají ti frantíci rádi jenom tebe. Nám to lítá 3 týdny po světě a pak se modlíme,ať je to aspoň nové. Mohl by ses tam za nás ostatní trošku přimluvit?Cry
Posláno:

Štamgast
Neviem kde moze byt problem.... treba si to dat dorucit na adresu kde urcite budes, pridat telefonne cislo - pokial viem SR aj CR dorucuje DPD od nich.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Tiež mám blbú skúsenosť.V januari prvá zásielka ok.Teraz vo februári už čakám 3 týždeň zistil som že sa im to vrátilo a potom posielali znovu .Adresu aj telefon majú.
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Peter 80 napsal:
Tiež mám blbú skúsenosť.V januari prvá zásielka ok.Teraz vo februári už čakám 3 týždeň zistil som že sa im to vrátilo a potom posielali znovu .Adresu aj telefon majú.

Aj si na tej adrese bol, alebo niekto? DPD možno vždy nezavolajú ale určite sa pokúsia 2x doručiť, to je moja mnohonasobna skúsenosť.
Ideálne si to dať doručiť do prace.
Ale chodí mi z DPD mail s linkom na zásielku, dokonca s možnosťou presmerovania doručenia. Časové rozpätie hodina a trafili sa do nej, za mna výborná skúsenosť.
Klop-klop na drevo.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/1/2020
DPD vzdy pise SMS a vola, ze je na ceste Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Aho vďaka za záujem.Ok Dal som si to poslať domov doma je vždy niekto .Prvý krát mi ráno pred doručením volali.Teraz som mal aj nejakú Fr.sledovačku bolo tam napísane ,že to vracajú pre zlú adresu.Neutral
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Já si poměrně často objednávám věci v Opinelu. Tedy z Francie. Ve Francii to vozí Colissimo a tuším v Německu to přebírá DPD.

Než jsem zjistil, že do objednávky nesmím zadávat telefonní číslo v mezinárodním formátu, tak jsem s DPD dost bojoval. Protože DPD nezvoní, ale telefonuje a když jim chybí tři čísla tak se samozřejmě nikam nedovolají.

Je to tak trochu i šlendrián Opinelu, že jejich systém neumí mezinárodní formát. Respektive můžete v objednávce zadat 12 čísel, ale na etiketě (balíku) je jen prvních 9. Zřejmě jsem jediný kdo si tam něco mimo Francii objednává. Happy

Každopádně teď už běžně zásilky chodí do čtyř, pěti dnů a reklamace typu zničená krabička při přepravě, řeší bez problémů s další objednávkou.

Takže francouzský Opinel mohu doporučit, jen prostě pozor při zadávání údajů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Objednavam z C-T uz roky, ani raz mi neprisiel link na sledovanie zasielky, ani sms. Kedysi ani nevolali, teraz uz aspon volaju..
Posláno:

Štamgast
A máš vyplnený email v kontaktoch? 🤭😂
Takéto mi chodí, fascinuje ma ten čas, iný kuriér väčšinou dá min 2 hodiny rozpätia, príp celý deň 🙄

laurin vložil tyto přílohy:
Screenshot_20200224_220458.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Jasné, že mám.
Je to zvláštne..
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum