ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2020
Je to zrejme o ľuďoch z ktorého oblastného depa to ide.Ja mám síce len tu jednu skúsenosť ale mail mi neprišiel iba volal kurier keď bol pred domom....Oh No
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Výborná zkušenost s obchodem www.rusknife.cz
Zboží originál a díky přímému dovozu za příjemné ceny. Majitel je velmi vstřícný a od výrobců, co má v nabídce, dokáže sehnat i to, co nemá na stránkách, stačí se zeptat.
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/20/2020
Ahoj tak dnes konečne dorazil balík z C.T. Doručenie prebehlo podľa toho ako ho popisoval Laurin ráno mail a cca do hodiny doručenie bez telefonatu.(Dpd)
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Rád by som sa podelil s mojou maximálne pozitívnou skúsenosťou s nasledovným obchodom http://www.noziky.sk/index.html a hlavne s pánom Zozuľákom. Kupoval som tu striebornú korálku, no a spomínaný pán mi napísal, že príde tak za dva ťýždne, plus-mínus. Korálka prišla nielenže oveľa skôr než som čakal a za fakt priaznivú cenu, ale pán Zozuľák mi zavolal, poinformoval ma o jej doručení, mmskou mi poslal sledovačku zásielky a ešte sa ozval ako som s ňou spokojný. Fakt bravo Applause Applause Ok .
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Trochu se mi to nasbíralo, tak to dám do jednoho postu.

Noze-nuz.com - pro kolegu jsem pořizoval OTF S&W, cca po 2 dnech přestal řádně fungovat. Nůž jsem odeslal zpět panu Šulci. Reklamace byla kladně vyřízena a i když šlo o předvánoční období, do štědrého dne byl doma nový nůž (sice jiné barvy, ale to kolegovi nevadilo), který do teď krásně funguje. Velmi si cením, že i když měli o dost více času na vyřízení reklamace + předvánoční shon, stejně si našli čas a zaslali nový nůž. Applause

Mujnuz.cz - Má paní mi zde objednala CS XL Espada (hliníková verze). Nůž přišel skvěle zabalený. Ale měl (zřejmě z výroby) hodně poškrábaný zadní booster (vzhledem k tomu, že je do vitríny, mi to vadilo). Přesto že chyba nebyla na jejich straně, nabídli mi vrácení peněz nebo zaslání nového kusu který zkontrolují před odesláním. Nůž včera odeslali a dnes dorazil v perfektním stavu. Dokonce když jsem volal na prodejnu, rozbalili Large verzi, jestli nedává CS ochranou folii i na zadní bolstry. Přesto že chyba nebyla na jejich straně (perfektně zabalený a vypolstrovany), se mi snad 4x omluvili do telefonu. Admire

Municak.sk - tady jen doporučení pro kupující. Nemají zatím na 100% funkční e-shop, pokud objednavate po otevírací době e-shopu, zavolejte raději na prodejnu a objednejte u nich, mívají do 21hod. Chápu, že vše se musí časem doladit, neberte to jako nějaký útok na ně, spíš jen ať víte, a neuteče vám případně nějaký nůž z výprodeje jako mi. Co se týče komunikace přes FB, odpověděli mi v sobotu večer i přes jejich dovolenou. Ok
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/15/2020
Dobrý den,muže mi někdo z přítomných kdo má zkušenost shttps://www.coutellerie-tourangelle.com/ poradit?
Klidně SZ..nejde registrace..díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Chtěl bych pochválit serióznost kupnuz.cz, objednával jsem 3 nože, poslali jen 2. Reklamoval jsem telefonicky a hned mě chybějící doposlali Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Milá ostrajehlo,
zkus listovat a hned na předešlé
stránce máš tebou požadované
informace. 😉
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/22/2019
Štefan napsal:
Rád by som sa podelil s mojou maximálne pozitívnou skúsenosťou s nasledovným obchodom http://www.noziky.sk/index.html a hlavne s pánom Zozuľákom. Kupoval som tu striebornú korálku, no a spomínaný pán mi napísal, že príde tak za dva ťýždne, plus-mínus. Korálka prišla nielenže oveľa skôr než som čakal a za fakt priaznivú cenu, ale pán Zozuľák mi zavolal, poinformoval ma o jej doručení, mmskou mi poslal sledovačku zásielky a ešte sa ozval ako som s ňou spokojný. Fakt bravo Applause Applause Ok .
. toto mozem iba podpisat. maximalna ochota a asi najrychlejsi eshop na Sk. ked mu zavolam, ze si idem nieco objednavat, on to uz bali. okrem toho poradi, zozenie...
Posláno:
Začátečník
Wolfes napsal:
Chtěl bych pochválit Slovenský obchod www.baterky-noze.sk.
Včera v 10.17 jsem objednal a dnes 11.30 jsou nože doma. Musím říci, že to se mi ještě nestalo a kor ze Slovenska do Čech Happy Ok Ok .
. tiez iba najlepsia skusenost. pri pripadnej nejasnosti nejaka mila pani hned vola. minule som menil stab. drevo, a bez problemu.
Posláno:
Začátečník
Oxygen napsal:
Velká spokojenost s finským obchodem Brisa.Ok
Ve čtvrtek 18.1. objednáno a dnes 22.1 zásilka dorazila.
Doprava DHL necelých 10 euro.
. tiez chvalim. na vyrobu beznych nozov s spolu s jataganom asi najkomplexnejsi vyber materialov.
Posláno:

Štamgast
Rád by som sa podelil o maximálne pozitívnu skúsenosť s eshopom Moskito.cz , konkrétne s pánom Němečekom. Pohodová komunikácia na úrovni, možná dohoda o spôsobe platby i dopravy a nakoniec aj riadne rozsiahle poznatky ohľadom nožov všakovakej značky i druhu. Teda, za mňa Applause Applause ApplauseAdmire Admire AdmireOk Ok Ok. Obchod samotný ma pekne rozsiahly sortiment, napríklad aj Microtechov, ktoré sa dnes, dovolím si tvrdiť, nezháňajú práve najľahšie.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/5/2009
Maximální spokojenost a velmí příjemné překvapení eshopem: www.knivesandtools.com - objednávka nože byla připravena a odeslána v řádu minut, opravdu funkční infosystém sledování zásilky, rychlé dodání, celkově příkladná komunikace se zákazníkem. Obdobně funkční (rychlost vyřízení a komunikace) je z českých eshopů asi jen www.Mujnuz.cz.
Bohužel obdobně kladné hodnocení nemůžu dát slovenskému www.baterky-noze.sk. Objednán nůž skladem, po třech dnech čekání posílám dotaz na stav objednávky - a sdělili mi, že nůž reálně nemají. Další objednávka skladovky - poučen předchozím dvakrát prosím o sdělení, zda nůž fakt mají, a kdy ho pošlou - opět nulová komunikace. Třetí šanci tomuto eshopu už nedám..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Musím sa trošku zastať baterky-nože.sk. Nie je to u nich štandard. Vždy keď som u nich niečo objednal a bol nejaký problém alebo bolo treba niečo objasniť, v ten alebo nasledujúci deň mi volali..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Já teď dvakrát za sebou prima zkušenost s kniland.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Má tu niekto skúsenosti s obchodom mesenzo? Dík. Ondro
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/17/2019
nightmare napsal:
Já teď dvakrát za sebou prima zkušenost s kniland.cz

Připojuji se s dobrou zkušeností s Knilandem, na podzim, před Vánoci i tento měsíc.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2019
Ahojky, v poslední době jsem 2x nakupoval na direct-online.
Komunikace na jedničku, rychlost, paráda Ok Applause
Posláno:

Štamgast
Tak zas a znova a verím, že určite nielen za seba, by som sa v čo najpozitívnejšom zmysle vyjadril k TOPBLADEu a obzvlášť k pánovi Hrubšovi. Svoju garanciu najnižšej ceny (nakoniec ako doteraz vždy) dodržali a ešte mi dali bezkonkurenčnú ponuku. Nôž mali na sklade a poslali mi ho takmer okamžite a veru keby som bol na uvedenej adrese, tak sa kuriér pohodlne zmestí do jedného dňa. Ako píšem, doteraz som s týmto eshopom mal skúsenosti len pozitívne a to som od nich nakúpil už naozaj dosť. Applause Applause Applause Ok Ok Ok Baterky - nože.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2018
Wizard napsal:
Výborná zkušenost s obchodem www.rusknife.cz
Zboží originál a díky přímému dovozu za příjemné ceny. Majitel je velmi vstřícný a od výrobců, co má v nabídce, dokáže sehnat i to, co nemá na stránkách, stačí se zeptat.

Taky se připojuji k velebení rusknife.cz, i když se to nemusí na první dojem zdát...objednáno 8.4.....doručeno dnes 23.6. Ale...

Podle sledování zásiky předáno do přepravy 9.4., pak celnice a od 11.4. strašil balíček kvůli koroně ve skladu na letišti. Do Čech dorazil 18.6.
Přesně jak píše Wizard, cena poloviční, než tady, majitel neskutečně ochotný, prokecali jsme skoro tři hodiny a to ne jen o nožích.
Takže i přes tu šílenou dobu dodání za mě 1* 👍
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum