ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/5/2009
Mižo napsal:
Musím sa trošku zastať baterky-nože.sk. Nie je to u nich štandard. Vždy keď som u nich niečo objednal a bol nejaký problém alebo bolo treba niečo objasniť, v ten alebo nasledujúci deň mi volali..

Ano, asi měli špatné období. Objednával jsem u nich ještě dvakrát a v obou případech nože dorazily druhý den. Takže chválím! Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/4/2018
Toonee napsal:
Mižo napsal:
Musím sa trošku zastať baterky-nože.sk. Nie je to u nich štandard. Vždy keď som u nich niečo objednal a bol nejaký problém alebo bolo treba niečo objasniť, v ten alebo nasledujúci deň mi volali..

Ano, asi měli špatné období. Objednával jsem u nich ještě dvakrát a v obou případech nože dorazily druhý den. Takže chválím! Ok

Už som to tu možno raz aj písal, ale mňa si BN získali prístupom, ktorý som nikde inde nezažil. Môže byť, že bola korona alebo niečo...

Ja som u nich objednával X vecí pred Vianocami, medzi nimi aj Opinel Bubinga. Miesto toho mi poslali obyčajný Opinel.

Napísal som mail, do 15 min mi volala pani/slečna, týmto štýlom: "Dobrý, prepáčte, Vianoce, nestíhame, stala sa chyba, posielame správny, dovi."

Ani som sa nestihol predstaviť a opýtať, že čo vlastne mám robiť s tým Opinelom, čo mám navyše 😂 Zhodou okolností som mal cestu okolo Trnavy, tak som im ho odniesol. A ich reakcia:" To sa nám ešte nestalo, aby nám zákazník doniesol takto tovar. To ste si mali nechať ako ospravedlnenie za našu chybu."

Ak by všetky obchody fungovali ako BN, to by bola radosť žiť v takom svete 😉

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Ahojte. Pred časom som sa dopytoval na holandský šop www.mesenzo. 5.6. som objednával Reate New Torrent. Nakoľko bol piatok a odosielajú tuším len do 17:00 pán Hans mi hned odpísal. Spravil som prevod, nôž odoslal 8.6. v pondelok so sledovacím číslom a príchodom
balíčka 12.6. Dátum príjmu sa potom zmenil na 15.6.-pomedzi bol víkend. 15-teho v pondelok
mi nabehlo, že dátum dodania je neznámy. Sledovačka ukazovala že nôž je v stále v Holandsku. Po 10-tich dňoch Nemecko. 22.5. Blava. No a dnes konečne prišiel kuriér. Komunikácia s pánom Hansom na jedničku. Som mu písal počas tých 10 dní že mi nič nechodí a ukľudnil ma, že je covid 19 a môže to kus meškať. Takže čakanie sa oplatilo. Ondro.

Rockatansky vložil tyto přílohy:
20200624_161310.jpg.jpg
20200624_161324.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Dnes první a určitě né poslední super zkušenost s e shopem nejendoprirody.cz....místo do zásilkovny,mě to pan Jakub Švercl dovezl do práce ....prostě paráda a objednáno včera !!Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Rád by som vyjadril svoju spokojnosť s eshopom armymarket.sk . Dodaný tovar mi síce nepasoval, nebol problém, vymenili mi ho za väčšie číslo. A keď som aj potom nebol spokojný, opäť bez problému mi vrátili peniaze a to aj s nákladmi na poštovné. Takýto prístup sa v dnešných časoch vidí, bohužiaľ, naozaj len zriedka. A za to im patrí Applause Applause Applause Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Opět velká spokojenost s panem Šulcem ( noze-nuz.com)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/29/2020
Přidám se ke chvalozpěvu na p. Šulce (noze-nuz.com).
Jeden pozdní večer objednáno, druhé dopoledne odesláno, třetí brzké dopoledne doručeno Ok
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/15/2005
Musím pochválit kupsinuz.cz. V neděli v noci (resp. v pondělí v 1 ráno) jsem objednal Mercator Multi, cena nižší než na stránkách výrobce, nemluvím o ceně ostatních přeprodejců v CZ. Nůž v pondělí ráno obchodem odeslán, v úterý v 15:00 už byl v Praze na poště v balíkovně a ještě s nožovým dárečkem. Za mě naprostá spokojenost!

Spyder vložil tyto přílohy:
IMG_6778.jpg.jpg
IMG_6780.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Rád by som zaslúžene pochválil armyshopmt.sk . Majú najlacnejšie poštovné (do 2, 50 eur) a neúčtujú si extra poplatok za dobierku. Okrem toho som u nich urobil naozaj skromnú objednávku (do 30 eur), ktorú mi však nevedeli doručiť kompletnú naraz a tak mi pán Peter Bizík zavolal, že na náklady obchodu pošle aj tú druhú polovicu. O dva dni bola doma aj tá, takže Ok Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Opäť by som rád a hlavne zaslúžene pochválil eshop Moskito.cz . Nože som objednával v stredu a ešte v piatok boli doma. Pán Nemeček mi navyše poskytol peknú zľavu (10 % z celkovej sumy nákupu), ale pravdou je tiež, že som tam za nože nechal pekných pár stovák. Z tejto zľavy si však pekný kus ukrojila aj zásielkovňa, ktorej v rámci prepočtu mien vyšlo asi 30 Eur viac než mne, no čo už s nimi... Za to už však pán Nemeček skutočne nemôže. Za celkový jeho prístup, mailovú a telefonickú komunikáciu a aj za peknú zľavu, teda Ok Ok Ok Applause Applause Applause. S nožmi samotnými sa časom ešte samozrejme pochválim Wink.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
Kniland Applause
včera v 15.30 objednáno, dnes v 13.30 doručeno Shocked
a Nože-Nůž taktéž superAdmire Applause
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
Vintagewear.cz pochvala za Schnitzel. Korektní jednání, objednávka vyřízena rychle
Posláno:

Začátečník
Připojený: 6/2/2020
Doporučuji www.knivesandtools.com
Nůž i s poštou vyšel levněji než u nás a co se týká rychlosti doručení,tak jsem se nestačil divit. Když u brány zastavil kurýr,tak jsem si říkal,že to ještě nemůže být ono 😀
V neděli večer objednané a v úterý dopoledne byl nůž doma👍

A prosím náhodu nějaké zkušenosti s militaryrange.sk ???

Wanna get stab ?!
Posláno:

Štamgast
Tak zas a znova Applause Applause Applause Ok Ok Ok TOPBLADEU. Nemajú problém objednať pomaly akýmkoľvek nôž a to ešte ponúknu naozaj bezkonkurenčnú cenu a týmto teda zavše dodržujú svoju garanciu najnižšej ceny. Názvu svojho obchodu robia všetkú česť.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Po delší době nákup u p. Šulce (Nože-Nůž) a opět bez výhrad.

Zmínit bych, ale chtěl "Prémiové nože" kde jsem nakupoval poprvé a určitě ne naposledy. Naprosto nadstandartní přístup k zákazníkovi. (komunikace, rychlost komunikace, ochota, doprava) Takhle si představuji obchodníka v roce 2020. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
po delsi dobe zase kniland.. pecka.. podle casu objednani se expeduje bud hned ten den nebo druhy den rano a druhej den je balicek v zasilkovne..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Šťastlivci. Lamnia 50 dní a 💩
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Ježour napsal:
Šťastlivci. Lamnia 50 dní a 💩

chápu, že jsi naštvanej, že jsi zaplatil a nic nedostal, ale spíš si myslím Ježoure, že jsi něco pokakal ty (platbu, doručovací údaje, ...) a ne ten shop, sorry jako
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Myslím si totéž. Lamnia nejsou zoufalci, kteří potřebují olupovat chudáka čecha.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Neposral jsem nic. Objednal, zaplatil, přišlo poděkování za objednávku a platbu, číslo objednávky, vyplněný formulář k doručení.

Takže?
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum