ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
Ježour napsal:

Takže?

.... to reklamuj .... požaduj tracking ..... kontaktuj špeditéra ..... požaduj vrácení peněz

to že to budeš psát do každýho druhýho vlákna ti asi moc nepomůže
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
mrGreen Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/16/2020
Abych napravil pověst.

Lamnia.com ( expres pošta) - V neděli objednáno , v pondělí odesláno a v úterý před obědem doma ;)

Pak ještě Trapper.cz Ok vše jak má být ;)

ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Ježour napsal:
Neposral jsem nic. Objednal, zaplatil, přišlo poděkování za objednávku a platbu, číslo objednávky, vyplněný formulář k doručení.

Takže?

Uz davno by som bol v banke kde by som podal reklamaciu na nedodany tovar. Ked s tebou teda nekomunikuju co mi pride dost cudne.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
Ježour napsal:
Neposral jsem nic. Objednal, zaplatil, přišlo poděkování za objednávku a platbu, číslo objednávky, vyplněný formulář k doručení.

Takže?

Nestopila ti to pošta? Nebylo by to poprvé. Osobně mám pár let starou zkušenost, kdy se mi ztrácela snad každá druhá zásilka ze zahraničí (byly to sice knížky, ale to je asi jedno). Připomněl bych se na Lamnii, třeba ti to pošlou znovu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Lamina s objednávkou posíláparcel tracking a poslednímíleje od GLS co má tracking taky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Dnes přišel mail z Lamnie, že se omlouvají, ale mé objednávce nemohou vyhovět ani po dvou měsících, neboť s firmou Fox Knives mají many problems.Vyřešil jsem to zrušením objednávky a dostal jsem peníze zpět. Ok
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Chci pochválit a poděkovat obchod cold-steel.cz .
Stala se chyba při fakturaci. Následná komunikace byla bezvadná a vstřícná a vše se vysvětlilo a vyřešilo. Moc díky, a mohu obchod jen doporučit. Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Poměrně čerstvý zážitek s Trapperem: už jsem tu někde psal, že opustili kamennou prodejnu a mají jen e-shop a výdejnu. Ale výdejna funguje výborně, objednáte nůž a pokud je skladem, v řádu minut dostanete zprávu, že je možno vyzvednout. Přičemž si to ještě na výdejně můžete osahat, ne jen že popadnete krabičku a až doma zjišťujete, jak na tom nůž je.
Prostě to zasluhuje pochvalu.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Většinou nakupuji u Šulce a spokojenost...Cool
Tohle měli ale pouze v Lamnii...Sad
V pondělí objednáno, dnes doma...Grin

montelie vložil tyto přílohy:
DSCN1782.JPG.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Podelím sa so svojou prvou, no hneď maximálne pozitívnou skúsenosťou s knifestock.sk . Prednedávnom som tu upozornil na zľavy na Cold Steel, no a samozrejme na mňa žmurkol jeden kúsok po ktorom som sa už dlhšie zháňal, tak som neodolal. Kuriér ma síce dva dni naháňali a dnes večer ma konečne chytili a v balíku okrem noža samotného (púzdro bolo zabalené osobitne) našiel ako prekvapivý bonus, takú technickú záležitosť (Remax RC-024i), no a ešte 15 percent zľavu na produkty Fenix. A to sa beťári ani nepochválili, že dostanem nejaký bonus. Za mňa teda Applause Applause Ok Ok.Tak večer je ešte dlhý, idem objednávať, kupón platí len do konca roka Grin.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
baterky-noze.sk

V nedeľu objednané a zaplatené,v pondelok mail,že cestuje a dnes je balíček doma Ok

Opakovane veľká spokojnosť Applause
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Štamgast
hidalgo napsal:
baterky-noze.sk

V nedeľu objednané a zaplatené,v pondelok mail,že cestuje a dnes je balíček doma Ok

Opakovane veľká spokojnosť Applause

No, keď si objednáš len to čo máju skladom, tak to až také umenie nie je... Na nenaskladnené sa načakáš...
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Súhlas,ale aspoň to máš napísané ... alebo ti zavolajú,že to nie je ...už som zažil eshop,kde mali napísané SKLADOM a nebola to pravda NoNoNo

...aj tak ta rýchlosť potešila Wink ,teraz pred Vianocami .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Baterky-nože jsou můj oblíbený obchod. Oceňuji zejména osobní přístup, příjemnou komunikaci a ochotu pomoci zákazníkovi. Prostě ten obchod mám rád. Laugh

Objednají i nože, které označili místní hokynáři jako již nesehnatelné, nevyraběné (a hlavně ať už je neotravuju), za slušný peníze.

A to že se objednávky z USA táhnou je holt daný dobou.
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Štamgast
Dagoberd napsal:
Baterky-nože jsou můj oblíbený obchod. Oceňuji zejména osobní přístup, příjemnou komunikaci a ochotu pomoci zákazníkovi. Prostě ten obchod mám rád. Laugh

Objednají i nože, které označili místní hokynáři jako již nesehnatelné, nevyraběné (a hlavně ať už je neotravuju), za slušný peníze.

A to že se objednávky z USA táhnou je holt daný dobou.

Ja ich mám tiež rád a práve u nich nakupujem najčastejšie, len ma štve tá čakacia doba. Ale je pravda, že teraz takto dlhšie čakám po prvýkrát.
Posláno:

Štamgast
Alebo či to nie je tým, že nie som taký trpezlivý ako by som chcel. Keby áno, tak za deň vykúpim polovicu Ebayu Laugh.
Posláno:

Štamgast
"Trpezlivosť ruže prináša." Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Baterky nože. Objednané, zaplacené, měsíc čekám a zrušeno. Ok Laugh
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/29/2020
Přidám sem s trochu rozporuplnými pocity https://www.premiove-noze.cz/.
Moje osobní zkušenost perfektní: 29.12. v noci objednáno, zaplaceno bankovním převodem, na Silvestra odpoledne vyzvednuto v zásilkovně (doprava jen 50,- Kč).
Ale, skutečná kvalita e-shopu se pozná, až když nastane problém, a proto prosím věnujte pozornost i negativnímu zážitku, který popsal Tyler.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum