ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/20/2020
Nižšie ceny mal každý po zaregitrovaní a prihlásení.Len pre Č.r.sa to nejako zmenilo (už sa to tu preberalo...)len treba prirátať poštovne cca 13e.Sú lacnejší ako lamnia.Bol som vždy spokojný..
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
laurin napsal:
kuliocko napsal:
Jo tak to možná pro vás v SR ale v ČR jsem je zařadil na BLACK LIST, protože jsou to zmetci zmetení kteří neopodstatněně přidali pro všechny od nás +20%.
Takže naprosto nejdražší a už o těch z_rdech nechci nikdy slyšet.Angry

Lamnia je drahsia aj bez zlavy mam taky feeling Laugh

NoNoNo Třeba SpyOpera je na Lamnii levnější, i když jen o pár centů Happy A poštovné.

Proč to má SR na coutellerii jinak než my by mě taky zajímalo.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2009
Ještě musím vychválit kapesni-noze.cz, super komunikace a dva již nevyráběné a obtížně sehnatelné nože jsou doma Admire

pajah vložil tyto přílohy:
DSC_0798.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Zas a znova zaslúžene chválim Baterky-noze.sk . Po tom, čo som zistil, že mi nôž jednoducho nesedí, inak bol samozrejme bez závady, boli do niekoľkých dní peniaze späť na účte. Pravda je, že s TOPBLADEom som doteraz nemal jediný problém a to u nich nakupujem už pekných pár rokov Applause Applause Applause im.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
pajah napsal:
laurin napsal:
kuliocko napsal:
Jo tak to možná pro vás v SR ale v ČR jsem je zařadil na BLACK LIST, protože jsou to zmetci zmetení kteří neopodstatněně přidali pro všechny od nás +20%.
Takže naprosto nejdražší a už o těch z_rdech nechci nikdy slyšet.Angry

Lamnia je drahsia aj bez zlavy mam taky feeling Laugh

NoNoNo Třeba SpyOpera je na Lamnii levnější, i když jen o pár centů Happy A poštovné.

Proč to má SR na coutellerii jinak než my by mě taky zajímalo.

Pomoc rozvojovým zemím?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Ohledně toho jsem si s nimi psal a mělo to co dělat se změnami celních zon a zpoplatnění. Ale už to nemůžu najít. Ty jejich stránky nějak neuchovávají komunikaci nebo co.
Posláno:

Pokročilý
Není to bez DPH tedy VAT
Posláno:

Pokročilý
3rdlife napsal:
Není to bez DPH tedy VAT

ne,není
Posláno:

Pokročilý
Už jste prosím někdo reklamoval na https://www.coutellerie-tourangelle.com?
Docela by mne zajímalo jak to probíhá, protože mi poslali tohle.

3rdlife vložil tyto přílohy:
20210205_142339.jpg.jpg
20210205_142403.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Podívej se do vlákna blacklist, tam je na ně dost stížností...
Posláno:

Pokročilý
Takže odpověděli teď, že ho mám poslat zpět, budu řešit přes koho, to je holt nevýhoda zahraničních nákupů.
Posláno:

Štamgast
Rád by som zaslúžene pochválil knifestock.sk . Síce som na svoju (skromnú) objednávku dlhšie čakal, no odškodnili ma maximálne pekným darčekom vo výške polovice objednávky, čo samozrejme nebola ich povinnosť. V balíku už obligátny zľavový kupón, ktorý prikladajú ku každej objednávke. Taká starostlivosť o zákazníka sa dnes vidí naozaj už len zriedkavo. O to viac im patrí zaslúžený Applause Applause Applause.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/7/2020
Knifestock.sk👍 můžu potvrdit...kupoval jsem blbou Moru 3 a došla mi s dárkem.. perfektním USB kabelem.
Perfektní komunikace a ochota.. požádal jsem je o fotky dvou posledních kusů jednoho modelu nože.. kvůli kresbě dřeva na rukojeti,abych si vybral hezčí.Ten druhý kus ochotně stáhli z 2.skladu, pán oba nafotil a poslal.Velmi vstřícný a pokorný přístup k zákazníkovi.Klobouk dolů 👍👍👍
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/14/2018
Knifestock za mě taky super. Komunikace, dodání a dárek taky dorazilOk
Posláno:

Štamgast
runner01 napsal:
Knifestock za mě taky super. Komunikace, dodání a dárek taky dorazilOk

Sú naozaj silne ochotní. Objednal som si u nich tovar, ktorý nemali naskladnený a asi po týždni čakania sa so mnou telefonicky skontaktovali, že kvôli súčasnej situácii mi jedna položka príde až niekedy v júni. Čert to ber, mňa však teší, že to poriešili tak skoro a nepovedali mi to až po 4roch týždňoch Applause Ok. Navyše teraz dávajú ako darček dvojicu praktických karabínok, hlavne na kľúče Ok.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Opakovaně výborná spolupráce s baterky-nože.sk Ok
Jeden den zaplaceno, druhý den doručeno. Admire
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Pokročilý
Já jenom, že nový Zoomer je na cestě.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Já tedy na KNIFESTOCK pět chválu nebudu.

Po vaších chvalozpěvných recenzích jsem zabrousil na jejich stránky a vidím ve slevě Benchmade Anthem za 10599,- . Kluk ho chtěl a bude mít narozeniny, tak jsem ho objednal s další slevou 10% za první registraci .

Hned jak jsem Benchmade objednal cena vylétla na 12999,-

Pro sebe jsem si dále vzal Lionsteel. Nicméně jsem tam volal jestli má Lionsteel skutečně stejný vzor čepele jako je na obrázku a bylo mi řečeno, že má nicméně, že je nějaký podrápaný a stáhnou druhý kus skladem z jiné prodejny na kontrolu a eventuálně pošlou.

OK - to je z jejich strany fér

Po třech hodinách email, že Benchmade není skladem (prý je v externím skladu) a zda jsem ochoten čekat. (anoncují skladem 4ks)

Takže nasrat.

moje objednávka

Stav jejich webu

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
janm - tiez teraz pozeram ... zdvihli cenu o 100e pred pad dnami tam bolo 399e namiesto terajsich 499e - a napis "akcia" zostal....
Velmi "zaujimavy" obchodny styl Shocked
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
To je jedno - tedy mě je to jedno.

Jediné obchody v ČR kde se dá jakžtakž nakupovat jsou "nože nůž", kde se se mnou nikdo nebaví, ale ještě nebyl problém. A pak "kapesní nože" kde se se mnou baví, ale nic nemají skladem, ale umí objednat.

Je to těžké v téhle zemi Grin
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum