ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/27/2015
KNIFESTOCK - včera odpoledne objednáno, za cca 5 min.mail, že předáno DPD a dnes doručováníShocked Ok Applause
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Koupil jsem kromě jiného asi počtvrté stejný nůž u pana Šulce (nože-nůž) - ten nůž který jsem tu před týdnem prodal a před tím už dvakrát.

Prostě bez něj nemůžu být. Grin

Pan Šulc nijak nediskutoval a poslal mi ho i s lehkou slevou o kterou jsem nežádal. Pochopil zřejmě mojí diagnozu.

Tímto posílám pozdravy do Nové Paky a slibuji, že příště koupím už něco jiného.

Takže noze-nuz.com opět Ok

*a ten nůž co jsem prodal před čtrnácti dny už je na cestě také Grin ... to zase někdy jindy ...

janm vložil tyto přílohy:
dd883d55231cb496d6870b57e4d9d281.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
germanicus1 napsal:
KNIFESTOCK - včera odpoledne objednáno, za cca 5 min.mail, že předáno DPD a dnes doručováníShocked Ok Applause

Stejná zkušenost s 4camping.cz Ok
Sice se nejedná o kudle, ale proběhlo to úplně stejně.
A vlastně pochvala i pro DPD Wink .
Sapere Aude.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/17/2021
11.3.2021 objednány 4 sady keramických kuliček pro ZT 0452 a 0562. 17.3.2021 doručeno - FedEx Express - Los Angeles -> Plzeň ... https://www.acerracing.com/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
euro-noze
Zásilka za den a půl z Popradu do západních Čech Ok
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/15/2006
Kniland - ráno o 9 objednané, na druhý deň o 16 doručené Shocked Ok

'Raymond, you don't need camping equipment, you need these skills.'
Posláno:
Štamgast
Zase budu za rejpala, ale na poslední stránce to jsou spíše recenze na špeditéry.

Takže dopravovat umíme a co ty výrobky? Dobrý?

Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Keby to nemali na skladoch a nevedeli by to rýchlo poslať, tak by špeditéri mohli rozvážať aj na stíhačke a trvalo by to.. Happy
Posláno:
Štamgast
Jasné, takže recenze obchodů jsou ve smyslu " objednal jsem co bylo skladem a přišlo to" ---- dost dobré a vypovídající. Happy

To je super Grin - zlepšilo mi to páteční večer

Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/25/2012
muj-nuz.cz - Lg Seb 21 CGG, Umnumzaan, SPD Para 3 Sprint - všetko super + pridali papričky

lamnia.com - SPD Smock - super, za 3 dni doma UPS

knivesandtools.com - Sm Seb 31 Natural Micarta inlay - super, za 3 dni nôž doma DHL

moskito.cz - UTX85, Socom Elite auto - všetko ok, doručovanie tvalo kvôli SVK pošte Evil
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
Vidím tohle vlákno hlavně jako souhrn dojmů z přístupu, ochoty a rychlosti personálu daných obchodů/e-shopů. O samotných produktech, ve většině případů o nožích, se můžeme bavit v příslušných vláknech. Tady bych produkty nehodnotil, protože mnohdy s prodejcem mají společného jen velmi málo.

Osobně mohu po několikátém nákupu doporučit všemi deseti Balistas.cz (v minulém roce měli třeba dost pěkné slevy na nože Mora, téhle akce jsem však osobně nevyužil)
Hned při prvním nákupu, bez jakékoliv nákupní historie, jsem jejich personál docela zaměstnal, když jsem chtěl nafotit daný produkt před jeho odesláním. Bylo to v začátku Caramba epidemie, tudíž jsem tehdy jen nechtěl přidělávat oběma stranám práci s vracením nože. Vytvořil jsem objednávku s poznámkou o detailech, které bych rád před uhrazením viděl. Něco na noži, něco na krabičce. Obratem mi na vše odpověděli, až jsem nevěřil vlastním očím, s jakou rychlostí, efektivitou a v ČR nebývalou slušností bez odbývání. Po tomto procesí dorazil nůž snad hned následující den od odeslání, jestli si dobře vzpomínám. Maximálně druhý.
Další nákup také proběhl bez sebemenšího problému. Už ale bez jakýchkoliv specifických požadavků.

Krom nich bych také vyzdvihl, zde už dostatečně populární, Moskito.cz
Vše proběhlo rychle, s telefonickou kontrolou i ujištěním o stavu zásob na skladě a o odeslání. Byl zobrazen jen jeden kus na skladě, tudíž toto bylo na místě, vzhledem k někdejším nejasnostem. Nebylo si na co stěžovat. Ani v nejmenším. Doručení do třetího dne od objednávky formou Zásilkovny.
|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:
Štamgast
M4ST3RCUT0R napsal:
Vidím tohle vlákno hlavně jako souhrn dojmů z přístupu, ochoty a rychlosti personálu daných obchodů/e-shopů.

Grin ... hele když si franta z dolní lhoty objedná nůž a já vím (jako obchodník), že mi dneska přijede PPL nebo pošťák či zásilkovna, tak mu ho prostě pošlu ... to je jako výborný přístup hodný nějakého chválení?

To je fakt smutný, že tohle někoho zajímá.

Mě třeba zajímá jestli to přijde dobře zabalený a v pořadku, respektive jestli to je to, co jsem si objednal.

Pak to můžu nějak hodnotit.

Aneb rychlost dodání je na celém obchodu nejnicotnější položka.

Posláno:

Štamgast
Ona ta rychlost resp. ochota když si objednám nůž někdy odpoledne a za pár minut je to zabalené a už předané dopravci a druhý den doma ze Slovenska, tak to se taky hodnotí. Ale jelikož jsi rejpal, tak k tomu přidám ještě další hodnocení co pořebuješ slyšet - pošta free při objednávce nad 2500,- Kč, zabaleno to bylo dobře, v balíku jsem dostal slevový voucher na 10% na další nákup a ještě dárek - karabinu na 4,5 kg. Dostal jsem co jsem si objednal, nic nechybělo a nic jsem reklamovat nemusel, stačí? Jo a jelikož jsem tam nakupoval poprvé, tak jsem měl taky 10% slevu na nákup.
Takže KNIFESTOCK doporučuju!
Posláno:
Štamgast
germanicus1 napsal:
Ona ta rychlost resp. ochota když si objednám nůž někdy odpoledne a za pár minut je to zabalené a už předané dopravci a druhý den doma ze Slovenska, tak to se taky hodnotí. Ale jelikož jsi rejpal, tak k tomu přidám ještě další hodnocení co pořebuješ slyšet - pošta free při objednávce nad 2500,- Kč, zabaleno to bylo dobře, v balíku jsem dostal slevový voucher na 10% na další nákup a ještě dárek - karabinu na 4,5 kg. Dostal jsem co jsem si objednal, nic nechybělo a nic jsem reklamovat nemusel, stačí?

No tohle jsou už takové žvásty navíc v mém rýpavém duchu. Kdyby si měl trochu nadhled, tak se k téhle rádoby recenzi nesnížíš.

Každopádně ti gratuluji k dobrému nákupu a karabině. Co na ní pověsíš? 4,5 kg je velká výzva.
Posláno:

Štamgast
janm napsal:
germanicus1 napsal:
Ona ta rychlost resp. ochota když si objednám nůž někdy odpoledne a za pár minut je to zabalené a už předané dopravci a druhý den doma ze Slovenska, tak to se taky hodnotí. Ale jelikož jsi rejpal, tak k tomu přidám ještě další hodnocení co pořebuješ slyšet - pošta free při objednávce nad 2500,- Kč, zabaleno to bylo dobře, v balíku jsem dostal slevový voucher na 10% na další nákup a ještě dárek - karabinu na 4,5 kg. Dostal jsem co jsem si objednal, nic nechybělo a nic jsem reklamovat nemusel, stačí?

No tohle jsou už takové žvásty navíc v mém rýpavém duchu. Kdyby si měl trochu nadhled, tak se k téhle rádoby recenzi nesnížíš.

Každopádně ti gratuluji k dobrému nákupu a karabině. Co na ní pověsíš? 4,5 kg je velká výzva.

tak na tohle už nebudu odpovídat, nechť si každý na to utvoří názor...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
Tohle je sice polemizování z dvou očividně rozdílných pohledů, avšak já si třeba té ochoty něco před odesláním nafotit a doobjednat z externího zahraničního skladu partnera dokážu vážit (Balistas).
To samé platí třeba u telefonátu z vlastní iniciativy menšího obchodníka (Moskito). Oproti automaticky vygenerovanému e-mailu to považuji u nás za nadstandard.

Šlo mi o identifikaci série, která už měla vychytané mouchy. Té se mi dostalo. Tudíž jsem viděl na fotografiích i to, co mi má dorazit. To samé dorazilo.
Za samozřejmost v dnešní době pokládám to, že má zboží dorazit adekvátně zabaleno, ve správném množství a pochopitelně přesně to, co jsem objednal. Pochybení na straně personálu být může, ale většina prodejců je schopná to obratem vyřešit. Kdyby někomu nebyl prodejce schopný několikrát poslat správné zboží, určitě by se to tu ukázalo. Ale jelikož jde už obecně o samozřejmost, nikdo nemá potřebu psát, že mu dorazil právě jeden jím objednaný nůž v krabici vycpané bublinkovou folií, kartonovou "vlnou" a polystyrenovými chipsy.
Já pak třeba, nejen z pozice zákazníka e-shopu, rád vidím i to, když kdokoliv očividně znovu-použije balící materiál (Balistas). Pochopitelně nejlépe v adekvátním množství, aby byl obsah zásilky v bezpečí. Může to být nenažranost, ale taky to nepatrně přispívá k ochraně životního prostředí. Oproti používání nové krabice pro každou jednu zásilku, nehledě na její velikost a povahu.
|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:
Štamgast
germanicus1 napsal:

tak na tohle už nebudu odpovídat, nechť si každý na to utvoří názor...

Tak nakonec si odpověděl ... respektive nevíš co odpovědět, tak ses to pokusil zamaskovat pokusem o odpověď .... já ti poradím... až si koupíš na vánoce šišku uheráku nebo vysočiny, tak ho pověs na tu karabinu zdarma. A říkej si, že to byl dobrý obchod Happy

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
germanicus : lépe nereagovat. Já děkuju za informace. Svůj názor na janm prezentovat raději nebudu.
Posláno:
Štamgast
Mydlifous napsal:
Svůj názor na janm prezentovat raději nebudu.

Hele to klidně prezentuj. Potřebuji zdravý názor, abych zlepšil sebereflexi. Hlavně nepiš žádné pitomosti jako teď. To mě nebaví a nijak nepomůže.

Je smutné, že na tomhle foru které je svým způsobem vyjímečné se dají smysluplně číst, tak tři, čtyři vlákna, kde jsou plodné informace a názory.

Tuhle jsem poslouchal nějaký rozhovor kde erudovaný pán říkal "když seš pitomej a neumíš napsat holou větu která dává smysl, tak dej lajk" ... sem si vzpomněl na tohle forum.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
janm napsal:
Jasné, takže recenze obchodů jsou ve smyslu " objednal jsem co bylo skladem a přišlo to" ---- dost dobré a vypovídající. Happy

To je super Grin - zlepšilo mi to páteční večer

Zaujímavé že sám si taký príspevok pridal 10.3. Laugh .
Inak asi sa ti ešte nestalo, že by si si niečo objednal a napr. po pár dňoch by napísali že nie je skladom, alebo ho poslali až po troch dňoch, čo? Mne áno. Takže to že nôž fakt majú na sklade, a pošlú ho ešte v deň objednania, je na pochvalu. A rýp si kľudne ďalej. V tejto blbej dobe to možno niekedy pomáha Confused
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum