ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/12/2013
janm : netřeba mého názoru... Poprosím příště o vykání. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Mižo napsal:
janm napsal:
Jasné, takže recenze obchodů jsou ve smyslu " objednal jsem co bylo skladem a přišlo to" ---- dost dobré a vypovídající. Happy

To je super Grin - zlepšilo mi to páteční večer

Zaujímavé že sám si taký príspevok pridal 10.3. Laugh .
Inak asi sa ti ešte nestalo, že by si si niečo objednal a napr. po pár dňoch by napísali že nie je skladom, alebo ho poslali až po troch dňoch, čo? Mne áno. Takže to že nôž fakt majú na sklade, a pošlú ho ešte v deň objednania, je na pochvalu. A rýp si kľudne ďalej. V tejto blbej dobe to možno niekedy pomáha Confused

Už máš dva lajky ... myslím, že to na pět dotáhneš Happy ... vlastně čím víc tím lépe.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/4/2017
Mižo napsal:
janm napsal:
Jasné, takže recenze obchodů jsou ve smyslu " objednal jsem co bylo skladem a přišlo to" ---- dost dobré a vypovídající. Happy

Inak asi sa ti ešte nestalo, že by si si niečo objednal a napr. po pár dňoch by napísali že nie je skladom, alebo ho poslali až po troch dňoch, čo? Mne áno. Takže to že nôž fakt majú na sklade, a pošlú ho ešte v deň objednania, je na pochvalu. A rýp si kľudne ďalej. V tejto blbej dobe to možno niekedy pomáha Confused

Přesně na tohle jsem narážel, když jsem zmínil potvrzení o skladových zásobách, když se na e-shopu zobrazoval jeden poslední kus.

Taky z praxe vím, že i když doprava má plánovaně dorazit, může na rychlost mít vliv i líný skladník. Potom se jednoduše objednávka vydá na cestu o den později.
Několik příspěvků zpět chodec zmínil i čas objednání. To je dle mého skromného názoru také dost důležité.
Stalo se mi kupříkladu i to, že při objednávce po třetí hodině odpolední mi, byť nenožový, e-shop, respektive prodejce, byl schopen zboží odeslat ve stejný den. To už si myslím také něco o pro-zákaznickém přístupu vypovídá.
|| My-Mobile.cz • ex-moderátor || Machr - po slovensky mrcha || 🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
janm napsal:
Mižo napsal:
janm napsal:

Už máš dva lajky ... myslím, že to na pět dotáhneš Happy ... vlastně čím víc tím lépe.

..a potom tu píš niečo o vecnosti príspevkov Laugh .
Veď sám nevieš čo kecáš. Ale ďalej trolla kŕmiť nebudem. Uži si piatkový večer Happy
Posláno:
Štamgast
Mydlifous napsal:
janm : netřeba mého názoru... Poprosím příště o vykání. Děkuji

Jsem tenhle post úplně přehlédl.

Velevážený Jene, vykat ti budu až na to budeš mít věk nebo moudrost, zatím ani jednu podmínku nesplňuješ... tak sorry jako Grin
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
janm - moudrost není podmíněná věkem a neplatí to ani naopak. Stejně jako tím není podmíněná slušnost. Je to plasticky vidět na Tvých postech.

Zdenek
Posláno:
Štamgast
Sidney napsal:
janm - moudrost není podmíněná věkem a neplatí to ani naopak. Stejně jako tím není podmíněná slušnost. Je to plasticky vidět na Tvých postech.

Zdenek

Příteli mé příspěvky jsou naprosto transparentní pro ty co je chápu. Neumím ti nijak pomoci. Zkus to probrat s odborníky. Já ti nijak nepomůžu.

Jeník
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Jen pro zajímavost.

Potřeboval jsem nový džíny. Nosím wranglery a obvykle je kupuju na toulkách po světě. Teď samozřejmě sedím doma, takže jsem hledal po eshopech v Čechách a ouha všude stojí dvojku, což mne teda dost nasířilo, páč je normálně kupuju podstatně levněji.

Nakonec jsem je koupil na německým Amazonu (kterej taky není nejlevnější) za 1350czk i s poštou.

Nevadí mi podporovat český obchodníky/překupníky, jen mě občas štve, že jsou dost nenažraný..Beating
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2013
Zdravím všechny,
. . . .nevím, jestli jsem zvolil správné forum, ale zkusím to . . .
Netušíte někdo, jestli ještě a případně jak funguje fa Mujnuz.cz Brno ???
Chtěl jsem nějaké informace, než bych objednával, ale od pondělka se jim nemůžu ani dopsat ani dovolat . . .
předem díky za jakékoli info
Jirka
.... peklo jsou ti ostatní řidiči ....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/3/2018
Mám pocit, že nedávno tady psali protichůdné informace na blacklistu ...
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1058963#1058963
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Já tedy musím říct, že jsem s mujnuz.cz neměl problém. I při reklamaci poslali kurýra.

utraceno cca 35K Kč
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Opäť musím zaslúžene pochváliť Knifestock.sk Applause Applause. Objednával som totiž len toho Vinoxa Ok.

Štefan vložil tyto přílohy:
Knifestock.jpg.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Podelím sa s maximálne pozitívnou skúsenosťou s kožiarskym eshopom: https://proschbags.sk/ . Svižná komunikácia, v stredu večer objednané, vo štvrtok prenechané zásielkovni a dnes ma už výrobok čakal na miestnej pobočke. Navyše prišiel s pekným listom, určite sa tam ešte vrátim Ok Happy.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2020
Dobrý den. Také musím znovu pochválit knifestock.cz.
K pouzdru za pouhé tři stovky mi zase poslali praktický dárek a ještě slevový kupón na příští nákup. O rychlosti dodání ani nemluvě.Ok

Sonor vložil tyto přílohy:
IMG_20210426_141435.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Teď velmi dobrá zkušenost s prémiové nože.cz Happy Ok
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/15/2009
Také velmi dobrá zkušenost s Knifestock.cz Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/10/2019
Můj první nákup na Lamnia.com a Knivesandtools.com a vše ok. Zboží skladem a za pár dní doma bez jakýchkoliv problémů a zádrhelů. Takže za mě Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
anebotak napsal:
Můj první nákup na Lamnia.com a Knivesandtools.com a vše ok. Zboží skladem a za pár dní doma bez jakýchkoliv problémů a zádrhelů. Takže za mě Ok

No ja mel napr. s Knivesandtools.com docela potiz, nejdriv meli bordel na eshopu, pac nozejk co sem objednal a zaplatil meli znacenej jako skladem, ale po tejdnu zjistili, ze neni, takze ho objednaj a ze bude do mesice, tak OK, ale po mesici sem psal a ze jeste asi tri tejdny, kde reakce na email vzdy tak s dvou dennim zpozdenim, po trech mesicich jsem vymekl a objednal si jinou barevnou kombinaci, nez jsem puvodne chtel, protoze tu puvodni nemohli sehnat a jiz sem mel obavy, ze prijdu o prachy, kery jsem samozrejme posilam hned na zacatku. Pak sice ten kudlik v jinem provedeni dorazil v pohode z Holandska, i kdyz mu to trvalo 2x dyl nez mecuste z Japonska. No a co me nejvic nasralo a uz nikdy vice od nich neberu, je ze cela zasilka smrdela zatuchlinou a ani po dvou vypranich a slunenich pouzdro stale lehce smrdi a zamoruje me messr skrinku Angry
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
@YONT
kup si SENI neutralizátor zápachu, cca 220,- musíš to nastříkat přímo na pouzdro (zvenčí i zevnitř), případně opakovaně, nechat uschnout.a podle situace otřít. Mi se to osvědčilo i tam, kde nic jiného nezabralo, tak třeba to zabere i na pouzdro Happy
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
Chloupek napsal:
@YONT
kup si SENI neutralizátor zápachu, cca 220,- musíš to nastříkat přímo na pouzdro (zvenčí i zevnitř), případně opakovaně, nechat uschnout.a podle situace otřít. Mi se to osvědčilo i tam, kde nic jiného nezabralo, tak třeba to zabere i na pouzdro Happy

Dik za tip, zkusim.
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum