ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/27/2013
Dlouhodobě skvělé zkušenosti s KNILAND.CZ - rychlost (pravidelně dopoledne objednáno, druhý den kurýr) a především VELMI nadstandardní vstřícnost, rád se tam vracím. Happy Ok
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Ahoj. Minulý týždeň 27.12.2021 objednaný nôž u polizeibedarf.ch. Dnes prišiel. Len na zásielku nedali č.mobilu. Komunikácia s obchodom cez mail super. 1*. Ondro
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/11/2021
Nemáte prosím zkušenost s obchodem:
messershop-ob.de a zasláním do ČR?

Pokud jsem to ve vláknu přehlédl, tak se omlouvám.

Díky
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/29/2009
Vynikající zkušenost s Militaria.pl , 18.1. večer objednáno a dnes 16:30 zvonil pošťák.
Takový fofr jsem nečekal. Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/9/2004
Transakce s obchodem Kupnuz.cz. proběhla na1*.
Nadstandartně mi dodali k ANV P200 staré pouzdro z kydexu a kordury místo nového (kydex+cosi, co jsem nepochopil), které se s nožem dodává teď. Staré pouzdro měli skladem a prodávali separátně.
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/10/2021
Perfektní zkušenost s "premiove-noze.cz".
Včera objednáno, dnes v Zásilkovně. Zapomněli na dárek, ale stačil jeden mail a už je na cestě, takže velká spokojenost.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
první nákup na... http://messerundco.de/

a) nůž levnější než u nás a to včetně pošty
b) navíc dvě ořechové tyčinky, popcorn, a ještě škrtadlo.

Applause Admire

klasik vložil tyto přílohy:
20220125_144240__2_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
https://altonaer-silberwerkstatt.de/shop/en/ Ok

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
20220127_162953.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
loner01 napsal:
Vynikající zkušenost s Militaria.pl , 18.1. večer objednáno a dnes 16:30 zvonil pošťák.
Takový fofr jsem nečekal. Ok
taky už mám doma od nich nůž . Děkuji za dobrou adresu.

tolokan vložil tyto přílohy:
glock_3.jpg.jpg
glock_4.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
klasik napsal:

Applause Admire

Tahle fotka je ideální ilustrace k ekonomickému pojednání “Čechy jako montovna”……
Čínský nůž v z německého shopu s bonusem popcorn a tyčinka……
Vůbec to nepíšu jako reakci na nákup člena klasik, píšu to jako rekviem za ty, co se tu snaží ještě něco tvořit….. za ty co nejedou v dotacích, nemají covid testovací centra a neziskovku……
Udělalo se mi z toho trochu smutno a nevolno……
Vlastně mi tahle dodávka zboží přijde vhodná i jako ilustrace pro příručku o ekologii.
Jarda
Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
a nebo se na to dá nahlédnout jako na "děkujeme za váš nákup ... shopů je jak nasráno a jsme rádi, že jste si vybral ten náš"

myslím, že na připitomělé dárky z eshopů se tu hraje ne ? ... namátkou mě napadá knifestock který se tu díky píčovinkám zdarma, které nikdo nepotřebuje vynáší do nebes Grin

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Happy A kde je knifestock bere_ Mystery box za 3500.- a máš toho 15 kilo .Happy Happy Happy Razz
Posláno:
Štamgast
hele mě je jedno kde to kdo bere

když si něco objednávám tak chci primárně to co si objednávám a aby to přišlo nepoškozené ...nic víc

jestli mi někdo pošle zdarma sirky nebo jenom napíše díky za objednávku mi je srdečně jedno ... je to jenom póza prodejce který v tobě vyvolává podprahově pocit závazku a další objednávky

hlavně ty krámy zdarma téměř vždy končí v šupleti, protože je nikdo nepotřebuje a jsou to krámy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Knifestock, okrem darčekov, ktoré málokedy vyslovene naštvú (hoci doteraz používam jednorazové rukavice zo 100 kusového balenia Laugh) sa podľa mojich doterajších skúseností, vždy snažia vyjsť zákazníkovi v ústrety. Napríklad na už zľavnený produkt sa dá uplatniť ešte zľavový produkt na danú značku, len im treba napísať. Koľko eshopov mi už napísalo, že na zľavnenú vec sa už ďalšia zľava uplatniť nedá.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
Jardah napsal:
klasik napsal:

Applause Admire

Tahle fotka je ideální ilustrace k ekonomickému pojednání “Čechy jako montovna”……
Čínský nůž v z německého shopu s bonusem popcorn a tyčinka……
Vůbec to nepíšu jako reakci na nákup člena klasik, píšu to jako rekviem za ty, co se tu snaží ještě něco tvořit….. za ty co nejedou v dotacích, nemají covid testovací centra a neziskovku……
Udělalo se mi z toho trochu smutno a nevolno……
Vlastně mi tahle dodávka zboží přijde vhodná i jako ilustrace pro příručku o ekologii.
Jarda

Tu jde vidět že se někdo nudí a nebo mu hrabe.
Nikdy by mne nenapadlo že při pohledu na dárek zdarma mi naběhnou témata typu: Čechy jako montovna, neziskovky a samozřejmě nesmí chybět něco s covidem ... Za chvíli to tu bude jako na novinkách Grin
Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:
Štamgast
Štefan napsal:
Knifestock, okrem darčekov, ktoré málokedy vyslovene naštvú (hoci doteraz používam jednorazové rukavice zo 100 kusového balenia Laugh) sa podľa mojich doterajších skúseností, vždy snažia vyjsť zákazníkovi v ústrety. Napríklad na už zľavnený produkt sa dá uplatniť ešte zľavový produkt na danú značku, len im treba napísať. Koľko eshopov mi už napísalo, že na zľavnenú vec sa už ďalšia zľava uplatniť nedá.

no vidíš ... už si jejich kůň nebo ovce ? ... gratuluji Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
janm napsal:
Štefan napsal:

no vidíš ... už si jejich kůň nebo ovce ? ... gratuluji Happy

Ďakujem, toto ti pripomeniem, keď nabudúce použiješ ich kupón, ktorý tu najskôr zverejním ja. Klávesnicový hrdina ty Laugh Laugh Laugh.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Štamgast
příteli já nepotřebuji kupón ani sirky zdarma ... ale chápu, že je to trendy Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/12/2018
Euro-noze.com opět blesku rychlé dodání. Druhý den. Bohužel řidič od Zasilkovna je debil a odvezl balík zpět na depo i když říkal že je u mě ve městě na odběrovém místě. Takže v pondělí ho přiveze znovu 🤦 kdo si počká ten se posere 🤣🤣
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
moje úplně první objednávka u KNIFESTOCK:

objednáno ve čtvrtek 27. 1. 2022 v 15:00 hod.
v pátek 28. 1. 2022 email a sdělení od knifestock, že objednávka byla vyřízena,
předána české poště do přepravy
v sobotu 29. 1. 2022 email a sdělení české pošty, že zásilka bude připravena
k vyzvednutí na poště v pondělí 31. 1. 2022

takže v tomto případě poděkování firmě knifestock a české poště Ok Ok Ok

Zda budou v balíčku kromě objednaného nože nějaké další dárečky, to je mi úplně jedno,

pro mne je důležité, že jsem ve čtvrtek odpoledne nůž objednal a v pondělí ho budu mít v ruce...

janm napsal: ..."no vidíš ... už si jejich kůň nebo ovce ? ... gratuluji"...

je to moje první objednávka u knifestock... takže nemohu být jejich kůň nebo ovce...

bolfiik.edc na adresu jardah napsal:

..."Tu jde vidět že se někdo nudí a nebo mu hrabe.
Nikdy by mne nenapadlo že při pohledu na dárek zdarma mi naběhnou témata typu: Čechy jako montovna, neziskovky a samozřejmě nesmí chybět něco s covidem "...

Souhlasim s bolfiik.edc

Nechápu, proč se janm a jardah takto vyjadřují o firmě knifestock.
Asi mají špatné zkušenosti s jinými internetovými firmami a vadí jim, že na firmu
knifestock jsou zde převážně kladné reakce...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum