ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
Raku už to pivo po obědě nepij.

Jardah na knifestock nenapsal ani řádek a já jsem to uvedl jako příklad.

Čti a pak teprve startuj klávesnici.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
jednoznačně jsi napsal:

no vidíš ... už si jejich kůň nebo ovce ? ... gratuluji Happy

z toho vyplývá, že toho, kdo nakupuje na knifestock, považuješ za jejich koně nebo ovce...

Tak přestaň pít to pivo ty...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Vytrháváš věci z kontextu, zkus si to přečíst jako celek a zamysli se nad tím.

A Jardahovi se omluvíš ne ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Kluci nemá cenu se hádat.
Za mě Knifestock bezva, bral jsem od nich asi 5krát a vše ok. Jestli k objednávce přihodí nějakou karabinu nebo nášivku mi je také celkem jedno, každopádně mě to nepohoršuje Happy a proč ne. Pro mě je důležitá cena, sice nechápu jejich ceny ale každopádně mi to dodají za cenu kterou tam prezentují a neslyším, že se omlouvají, že cena byla chybná.
Ale jak jsem psal mají divoké ceny, kolikrát nůž který stojí normálně litr tak mají za dva a půl .... a pak najednou nůž který stojí přes 4ku a dají ho za dva. To se mi stalo třeba u Extrema Ratio Mamba, je také pravda, že vzápětí po objednávce vyskočil nůž zpět na 4ku.
Prostě člověk u nich musí stále listovat pač ceny se mění docela často.
Jinak proti nim nemůžu říci (zatím) jediné křivé slovo a můžu jen doporučit.

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
Zdravím... zkusíme další popíchnutí mrzoutů. Ať se nám v neděli večer nenudí. Laugh

Prémiové nože

kolem jedenácté objednávka... zaplaceno kartou...
v 16hod. osobní doručení až ke dveřím?
navíc nůž a dvě kšiltovky zadara?

včíl mudruj.Wink

pro úplnost ... máme stejnou banku a jsme skoro sousedi, ale je neděle!

Za mně velká poklona a díky.Admire Ok

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/15/2021
No já musím říct že knifestock je svižnej (i když nechápu jak to maj dohodlé s dopravci), objednám a fofrem mám. Nějaké ty cetky jsou jen takové pidi dárky co dám synům a spokojení jsou všichni. Ceny se dají domluvit. A co nemají na skladě se dá objednat po dohodě taky.
Myslím, že je to velmi oblíbený eshop, což je vidět i z toho, že ho používají i tací, kteří si pak trošičku rejpnou.
Nač se hádat, prostě tam něco najdu a koupím po dobré domluvě. Tak to mají asi tady všichni.
Že si Jarda H. zrovna trochu ulevil od situace na světě se nedivím, doba je nepěkná. A to tipuji, že s jeho firmou je na tom s těmi vládními nesmysly hůř než my, co jsme samostatné jednotky, takže asi proto, jinak je to strašný optimista a povzbuzuje, pomáhá, kde může. J.
1. nick zde od roku 2011 - Kitias
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Jirko, Happy díky jsi na mě hodný…… optimista jsem pořád a pořád tvrdím, že se mám(e) skvěle Ok ……
Jen si občas říkám, že by bylo fajn podporovat více domácí výrobce a shopy, ne jen kvůli nim,ale i kvůli sobě…… pokud se budeme podporovat budeme se mít dobře. Stav, kdy všichni chtějí víc peněz a méně platit je těžko realizovatelný…..

To klasik: dodávka v neděli je na kloboučekOk a kudla a kšiltovka se hodí to je jasnýOk je to zboží související a proč ne……

No a Knifestocku jsem opravdu nepsalLaugh , ale to už vyžaduje pozorně těch pár vět přečíst a to není vždy jednoduché vidím to u synka (8 let) jak mu to někdy ve čtenářském deníku dá zabrat…..Shocked

Jarda
Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Mimo nože - ale eshop s kožotvorbou - Bagind Ok
Poptal jsem u nich náhradní díl ke sponě na dámskou kabelku. Obratem mi druhý den přišla celá spona a na jejich náklady.
Podotýkám, že kabelka nebyla v záruce a sponu jsem chtěl koupit Wink ....
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Jardah: Jardo, v zásadě s tím, co jsi napsal, souhlasím.

Ale... Jako všechno, je potřeba to posuzovat individuálně.

Z toho německýho shopu jsem včera objednal taky, a to protože ta samá kudla v ČR vyjde nejlevněji o nějaký čtyři stovky dráž než tam, a to v obchodě člověka, kterej je tady sice obecně vychvalovanej, ale ve chvíli, kdy nastane problém, tak nerespektuje daný práva zákazníka, českou legislativu, vysírá a vyhrožuje s úmyslem se neoprávněně obohatit.

Takže radši neobjednám ani jinde u nás ještě za víc, ale podpořím teda slušnýho prodejce za hranicema, tyčinky si kdyžtak dám ke svačině v práci a za ušetřený peníze zajedeme s prckem do zoo a ještě nám zbyde na kousek lososa k večeři.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Tyler:

Přesně tak, pokud je zahraniční prodejce slušný a levnější než u nás, tak podpořím určitě jeho a nakupuji u něho...proto nakupuji převážně u německých prodejců...

Mimochodem, při nákupu u slovenského Knifestocku hned při objednávce nože mi vyskočila možnost (nabídka) vybrat si k noži dárek... Z té nabídky jsem nic nezaškrtl, a proto mi přišel pouze nůž a nic jiného...

Ale jak jsem psal, ve čtvrtek odpoledne objednáno a v pondělí dopoledne jsem nůž na poště vyzvedl... Ok

Knifestock to hned následující den odeslal a česká pošta také slušně zapracovala Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Jasný chlapi, kupujte v Německu, páč je to levnější, Němec si zvýší pravidelný obrat a bude tak moci zatlačit na zahraničního výrobce (třeba z Čech) aby snížil cenu, až už mu to v Evropě za nižší cenu nikdo neudělá půjde s výrobou do Číny.
Výroba v Evropě buď zanikne nebo ji bude stát dotovat (z toho co vybere od lidí).
No a pak je čas napsat něco o zlém kapitalistovi co nechce dávat německý platy, jak už se tu nic nevyrábí a všechno je z Číny……
Je to stejná debata co vedl před dávnými časy kolega Jívl ve vlákně kopie nožů.
Tady je to o spokojenosti s nákupem, tak to sem nepatří, nebudu to dál plevelit a debatu za sebe končím.
Jarda

PS, díky Pohlava za tip, už nějakej čas na jejich věci koukám a mají tam aspoň na obrázku pěkný kousky, kvalita kůže asi OK .?
Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/21/2016
Jardah napsal:

PS, díky Pohlava za tip, už nějakej čas na jejich věci koukám a mají tam aspoň na obrázku pěkný kousky, kvalita kůže asi OK .?

Mel jsem v ruce jednu panskou tasku pres rameno a jednu damskou kabelku.
Na prvni pohled ten matros vypada jako koženka, ale mela by to byt kozina.
Je to jemna kuze, ale zdanlive pevna. Zpracovani je hezky a bez vad.
Oboji je relativne novy a nejsem uzivatel, takze trvanlivost hodnotit nemuzu, ale zatim se to zda OK.
Sapere Aude.
Posláno:

Štamgast
Jardah napsal:
Jasný chlapi, kupujte v Německu, páč je to levnější, Němec si zvýší pravidelný obrat a bude tak moci zatlačit na zahraničního výrobce (třeba z Čech) aby snížil cenu, až už mu to v Evropě za nižší cenu nikdo neudělá půjde s výrobou do Číny.

Nebudu to tady plevelit, ale při dnešních cenách a platech tady v ČR
budu nakupovat třeba v Tramtárii, když to tam pro mne bude levnější, výhodnější, případně kvalitnější...

Chovám se prostě tržně...neviditelná ruka trhu... Laugh Laugh Laugh
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/4/2021
pohlava napsal:
Jardah napsal:

Mel jsem v ruce jednu panskou tasku pres rameno a jednu damskou kabelku.
Na prvni pohled ten matros vypada jako koženka, ale mela by to byt kozina.
Je to jemna kuze, ale zdanlive pevna. Zpracovani je hezky a bez vad.
Oboji je relativne novy a nejsem uzivatel, takze trvanlivost hodnotit nemuzu, ale zatim se to zda OK.

Mám od nich batoh na noťas do práce cca 3 roky. Kůže je měkká, ale pevná. Ale zase ne tak, aby držela tvar, takže celý batoh vypadá po čase oproti reklamním obrázkům trochu "pytlovitě", což se mi líbí. Co to je za kůži ale nevím, dílenské zpracování dobré. Za ty roky se nikde neprodřel, vše funguje jak má, já jsem spokojen a můžu určitě Bagind doporučitOk

para242 vložil tyto přílohy:
IMG_4401.jpeg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
Baterky-noze.sk
V neděli večer objednáno, dneska doručeno Grin
Takže zase všechno při starém Ok
Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Bodaj by som to aj ja mohol tvrdiť.
V poslednej dobe na to u nich akosi nemám šťastie, čo sa predtým teda vôbec nedialo.A ak,aspoň hneď komunikovali, volali, písali...
Teraz bolo ticho a vyčkávanie, či sa zákazník ozve alebo čakáme a raz odošleme.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/14/2021
Alfablades.cz
O víkendu objednáno, ve středu na poště Grin
Takže skladových položek bych se nebál Ok
Kde je vůle, tam je cesta
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/11/2021
https://www.svycarskenoze.cz/

Super komunikace, za 2 dny objednávka doma Ok .
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/4/2021
www.globalkitchenjapan.com

Smíšené pocity. Obchod super, komunikace rychlá, po zaplacení expedováno druhý den. Přepravce Japan Post.
Jenže
Pak to 17 dnů trčelo v Tokiu na poště, pak to 6 dnů letělo do Prahy, pak to 3 dny převáželi na celnici, pak to 7 dnů clili (deklaraci jsem měl udělanou hned den po nákupu) a pak to konečně přišlo. Koupeno 8.1., doručeno 11.2.red face
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/14/2018
Knifestock za mě taky super, rychlost dodání, komunikace. V pondělí sem poptal omega pružiny do u nich zakoupeného nože, poptali dodavatele a dneska (pátek) domaOk

Dárky jsou fajn, i když kvůli tomu to sand nikdo neobjednává. Většinou to dostane drobotina, ale jednou se opravdu trefili.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum